reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

QUINNY BUZZ czy ktoś posiada? jakieś opinie? POMÓZCIE :)

Powodzenia zatem i postaw sprawe jasno ze wiekszosc czasu ty jednak ten wozek bedziesz pchac ;-) u mnie podzialalo.Na szczescie moj mencio nie wtraca mi sie do dzieciakowych zakopow.wychodzi z zalozenia ze przeciez i tak to ja uzytkuje ten sprzet czesciej i to mi ma pasowac a nie jemu.Co do stabilnosci to na sniegu koleiny i mutsiak wcale nie tak kolorowo.Jednym kolkiem latwiej albo dwoma duzymi z przodu.

reklama
Buba, powiedz jeszcze w jaki sposób i gdzie zamontowałaś pasek z rzepami, by podnieść oparcie Speediego i jak sie ma ten dodatkowy letni daszek do tego co widzi dziecko, kiedy zupełnie sie ten daszek opuści?
Dodam, że kupiłam Quinny Speedi SX, no w domku to rewelacja, mam nadzieje, ze za jakiś czas bede mogła pochwalić sie wyczynami tego wózka na moich polnych bezdrożach :)
Dodam jeszcze, że bardzo mi sie podoba blokada przedniego koła w Speedim, jakby zaczęło "tanczyć", to po sprawie - cyk i jest sztywne i stabilne :) Baaardzo mi sie podoba ta bryczka :)

Sylwia

Gratuluje wyboru :-)

Letni daszek mozesz regulowac jak chcesz.Widocznosc z przodu ok.Z bokow troche gorzej ale chodzi o to by chronic malca jak spi.

co do regulacji:

nalezy zakupic okolo120 cm tasmy syntetycznej grubej w pasmanteri ok 3cm szerokosci,takiej czarnej z ktorej robione sa np:smycze dla psow i jaka jest uzytaa pszy szelkach w spacerowce w quinnym o szerokosci 3 cm i do tego pasek 20 cm rzepa czarnego tez o szerokosci 3 cm.Krance tasmy nalezy grubo posmarowac superglue aby sie nie siepala. Naszyc rzepy okolo 25cm(aby dobrze trzymalo)na konce tasmy tak aby mozna bylo zapiac kolo,no i gotowe.teraz w siedzisku spacerowym przeciagasz mniejwiecej na wysokosci tych szarych uchwytow na raczce nasza skonstruowana tasme tak ze z jednej strony dotyka siedziska spacerowki a z drugiejtam gdzie jest zapiecie zachodzi na raczke i mozna super w ten sposob regulowac kat nachylenia,duzo prosciej i bardziej pionowo niz fabrycznie.

Ps tego paska wogole nie widac.Wyglada jak itegralna czesc bo elementy spacerowki i pasy w wozko maja taki same tasmy roznych szerokosci
mam nadzieje ze czytelnie napisalam.

Sylwia76 gratuluję wyboru!
Mnie jeszcze czeka spacer do sklepu, no i zobaczymy czy też będzie speedi :-)
Pozdrawiam cieplutko :-)
Oj, to nastaw sie na oczopląs w sklepie, bo wybór jest niesamowity, można zwiarować :) Najlepiej wybierz sobie z netu 3 wózki, które maja dobre opinie i zobacz je na żywo, wtedy jest łatwiej zdecydować się na jeden :)
Również cieplutko pozdrawiam :)

Sylwia

Gratuluje wyboru :-)

Letni daszek mozesz regulowac jak chcesz.Widocznosc z przodu ok.Z bokow troche gorzej ale chodzi o to by chronic malca jak spi.

co do regulacji:

nalezy zakupic okolo120 cm tasmy syntetycznej grubej w pasmanteri ok 3cm szerokosci,takiej czarnej z ktorej robione sa np:smycze dla psow i jaka jest uzytaa pszy szelkach w spacerowce w quinnym o szerokosci 3 cm i do tego pasek 20 cm rzepa czarnego tez o szerokosci 3 cm.Krance tasmy nalezy grubo posmarowac superglue aby sie nie siepala. Naszyc rzepy okolo 25cm(aby dobrze trzymalo)na konce tasmy tak aby mozna bylo zapiac kolo,no i gotowe.teraz w siedzisku spacerowym przeciagasz mniejwiecej na wysokosci tych szarych uchwytow na raczce nasza skonstruowana tasme tak ze z jednej strony dotyka siedziska spacerowki a z drugiejtam gdzie jest zapiecie zachodzi na raczke i mozna super w ten sposob regulowac kat nachylenia,duzo prosciej i bardziej pionowo niz fabrycznie.

Ps tego paska wogole nie widac.Wyglada jak itegralna czesc bo elementy spacerowki i pasy w wozko maja taki same tasmy roznych szerokosci
mam nadzieje ze czytelnie napisalam.

Buba, wielkie dzięki-super to opisałaś :) Muszę skopiować ten wpis i gdzieś zachować przy spacerówce, bo dopiero pójdzie w ruch na wiosne i wtedy zacznę te robótki ręczne :) Ty masz naprawdę super pomysły :)
Dziekuję raz jeszcze!

A daszek masz racje - ma chronic i sadze, ze tylko w razie deszczu i snu malca jest rozłozony do oporu a tak to w połowie :)

Oj, to nastaw sie na oczopląs w sklepie, bo wybór jest niesamowity, można zwiarować :) Najlepiej wybierz sobie z netu 3 wózki, które maja dobre opinie i zobacz je na żywo, wtedy jest łatwiej zdecydować się na jeden :)
Również cieplutko pozdrawiam :)

Oczopląsu to ja dostałam parę miesięcy temu :-D Rano byłam w jednym sklepie obejrzeć transportera. Fajny jest, leciutki, ale ma WIELKIEGO MINUSA za brak regulacji podnóżka :-( Później pojadę rzucić oczkiem na speediego.
Tymczasem biorę się za pisanie pracy.

Oczopląsu to ja dostałam parę miesięcy temu :-D Rano byłam w jednym sklepie obejrzeć transportera. Fajny jest, leciutki, ale ma WIELKIEGO MINUSA za brak regulacji podnóżka :-( Później pojadę rzucić oczkiem na speediego.
Tymczasem biorę się za pisanie pracy.

hihiih, myslalam, że dopiero jesteś na początku tej trudnej drogi :) mi było trudniej sie zdecydować niz przy kupnie auta :-)
Zobacz, zobacz Speediego i weny twórczej życzę! Dzis taki senny dzień...

hihiih, myslalam, że dopiero jesteś na początku tej trudnej drogi :) mi było trudniej sie zdecydować niz przy kupnie auta :-)
Zobacz, zobacz Speediego i weny twórczej życzę! Dzis taki senny dzień...

Wena twórcza była dziś niestety znikoma :-(można wręcz rzec, że jej nie było...
Tak to już jest, kiedy myśli wciąż krążą wokół mojego bąbelka;-) Już tylko przez miesiąc będzie we mnie.
Do sklepu dziś nie zdążyłam... :wściekła/y:ale jutro też jest dzień.
Miłego wieczorku wszystkim!

Wena twórcza była dziś niestety znikoma :-(można wręcz rzec, że jej nie było...
Tak to już jest, kiedy myśli wciąż krążą wokół mojego bąbelka;-) Już tylko przez miesiąc będzie we mnie.
Do sklepu dziś nie zdążyłam... :wściekła/y:ale jutro też jest dzień.
Miłego wieczorku wszystkim!

Mój maluszek też jeszcze tylko przez miesiąc pod moim serduchem, ale ja juz się doczekać nie mogę :)
Mam nadzieje, ze dziś bryczki obejrzysz no i wena przyjdzie :)
Przyjemności!

reklama
Mój maluszek też jeszcze tylko przez miesiąc pod moim serduchem, ale ja juz się doczekać nie mogę :)
Mam nadzieje, ze dziś bryczki obejrzysz no i wena przyjdzie :)
Przyjemności!

Weny nie było, teraz dopiero się biorę do roboty:-p
A speedim dziś szalałam po sklepie:-) Chcę go dla mojego bąbla!!!:tak: I dla siebie:-pteraz jeszcze decyzja co do koloru:rofl2: Zwariować idzie od tych ciężkich wyborów:-D
Ja też nie mogę się juz doczekać, żeby go przytulić, ale z drugiej strony wiem, że będzie mi brakowało jego nieustannego wiercenia się i wypychania dupki na cały świat... :-D
Miłego dnia!

Do góry