reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

QUINNY BUZZ czy ktoś posiada? jakieś opinie? POMÓZCIE :)

kobitki a wózek firstwheels?wygląda dość sympatycznie, tylko te małe kolka z przodu, ciekawe czy są praktyczne?

reklama
Czesc Dziewczynki..
Juz nie moge patrzec na oczy.... nadal szukam "mojego" wozka....
Wynalazlam takie:
1. Racer XLS- ale pisza ze kola z komorami powietrznymi, czyli to tak jak pianka?? Poza tym nigdzie o Hartanach nie moge znalezc opinii
..:: BOBO W

Wiec tak:
1 to ten Hartan
2 Jane Nomad + gondola Capazo- ale kola piankowe, wiec bedzie ciezko na wertepach ??
3 Baby Dreams Atlantic
4 Baby smile Twister
5 coneco toledo
6 Mutsy 4 rider- ale pisza ze waskie maja siedziska i gondole male..

Prosze, doradzcie jak znacie te wozeczki, co myslicie o nich?
Pozdrawiam. Ania.

Aniu Ch. ja mialam Mutsy ale urban rider i gondola nam sie sprawdzila mimo, ze jedna z najkrotszych - tyle ze ja dzidzie wozilam w olkresie wiosenno-letnim. Natomiast spacerowka faktycznie jest waska i corka w cieplych ubraniach jesiennych juz mi sie ledwo miescila, a nie nalezy do dzieci duzych.

a ja chyba jednak zamienię Buzza mojego upatrzonego wyśnionego na Casualplay S4
byłam oglądać go wczoraj w sklepie i jestem zauroczona
nowe modele nawet do wpięcia fotelikow i gondoli nie potrzebują adapterow-to taka uwaga jak ktos kupuje wozki a osobno gondole lub foteliki (pytajcie się, bo teraz duzo modeli nie ma juz adapterow tylko tzw UNISYSTEM )

reklama
Do góry