reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

QUINNY BUZZ czy ktoś posiada? jakieś opinie? POMÓZCIE :)

reklama
multiway-manhattan.jpg

jedna dziewczyna z grudniowek chce zakupic taka parasolke chyba
ja o chicco sie nie wypowiadam ale jakos mi nie podchodza te wozki :no:
jednak to tylko moje zdanko

wyglada ok

Ja rozpatruje tez kupno chicco, aczkolwiek Buba pisala, ze te wozki srednie sa ponoc, dlatego z dystanem do nich podchodze. No i sa troche przyciezkawe nie?
Zastanawia mnie jednak czy ta "poducha" to faktycznie wygodna jest? I mozna ja sciagnac?

ja miałam taka parasolkę chicco Ct0.4 z pierwszym dzieckiem, nam sie sprawdziła, nie była za ciężka łatwo ja sie rozkładało, lanie chodziła po chodnikach. Tylko mieliśmy wersje bez poduchy.

Nam sie trafiła parasolka chicco ct 05 ...wygląda fajnie ...ogólnie byłam zadowolona TYLKO :dry:...: dziecko mi sie juz nie mieściło w kurtce jesienno- zimowej :baffled: i strasznie " twarda" była ..ale chyba wszytkie parasolki sa bez amortyzatorów :dry:

Pchnelismy chicco i kupilismy dla drugiego szkraba hauck Jaguar traxx ....dla mnie bomba !
Janek jeszcze mimo swojego wieku sie spokojnie mieści w spacerówce ...wózek jak czołg ! ...przejedzie przez wszystko co napotka na drodze ...a amorty ...uuu marzenie :-p a w koło mam góry ...
Teraz tylko dokupię miekką gondolkę na lato dla małej i fotelik ...i buch komplet gotowy :tak:
I w sumie kasa mała wyjdzie za wszystko :-p

Kiedys miałam tez wózek z Hauck tylko jeepa 3 kołowego ...mimo dużego siedzenia i amortów ...to dla mnie porażka ze względu na nie stabilność i wózek skręcał nam w lewo :wściekła/y::baffled:

Ogólnie podsumowując ..polecam Hauck- Jaguar Traxx

wlasnie jakas taka przyciezkawa nie jest :) wlasnie tez myslalam bo choc multiway jest lzejszy od ct 04 to jednak 8 kg to myslalm ze bedzie duzo ale o dziwo podniosłam je z dzieckiem w srodku :) ct.05 tez rozpatrywałam ale jest starsznie waskie i jakos tak hmmm dziwnie sie prowadzi jakby sie zaraz rozleciec miało :) podusie sciagac sie da tez patrzyłam na to :)

reklama
L4dY-bIrd ja tez mialam traxx jaguara 4 i tez sie super sprawdzal, moj maly jest maly ale w wieku 6 miesiecy juz zaczal byc problem z zmieszczeniem sie w spacerowce w kurtce... i do tego jest piorunsko ciezki, ok 18kg. wlasnie jestem w trakcie sprzedazy tylko sie zabrac nie moge, czekam az fotelik zmienimy i razem to opchne... w kazdy razie prowadzil sie super po kazdym terenie, a ech jezdze po najdziwniejszych miejscach, juz nie pamietam ile razy jechalam na tylko a traxx przede mna :)... tylko ta spacerowka taka malutka jak dla mnie

Do góry