reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

QUINNY BUZZ czy ktoś posiada? jakieś opinie? POMÓZCIE :)

kobitki a wózek firstwheels?wygląda dość sympatycznie, tylko te małe kolka z przodu, ciekawe czy są praktyczne?

reklama
Czesc Dziewczynki..
Juz nie moge patrzec na oczy.... nadal szukam "mojego" wozka....
Wynalazlam takie:
1. Racer XLS- ale pisza ze kola z komorami powietrznymi, czyli to tak jak pianka?? Poza tym nigdzie o Hartanach nie moge znalezc opinii
..:: BOBO W

Wiec tak:
1 to ten Hartan
2 Jane Nomad + gondola Capazo- ale kola piankowe, wiec bedzie ciezko na wertepach ??
3 Baby Dreams Atlantic
4 Baby smile Twister
5 coneco toledo
6 Mutsy 4 rider- ale pisza ze waskie maja siedziska i gondole male..

Prosze, doradzcie jak znacie te wozeczki, co myslicie o nich?
Pozdrawiam. Ania.

Aniu Ch. ja mialam Mutsy ale urban rider i gondola nam sie sprawdzila mimo, ze jedna z najkrotszych - tyle ze ja dzidzie wozilam w olkresie wiosenno-letnim. Natomiast spacerowka faktycznie jest waska i corka w cieplych ubraniach jesiennych juz mi sie ledwo miescila, a nie nalezy do dzieci duzych.

a ja chyba jednak zamienię Buzza mojego upatrzonego wyśnionego na Casualplay S4
byłam oglądać go wczoraj w sklepie i jestem zauroczona
nowe modele nawet do wpięcia fotelikow i gondoli nie potrzebują adapterow-to taka uwaga jak ktos kupuje wozki a osobno gondole lub foteliki (pytajcie się, bo teraz duzo modeli nie ma juz adapterow tylko tzw UNISYSTEM )

reklama
Do góry