mamusia kacpusia-
wszystkie wymagania spelnia
jane energy kosztuje co prawda 100 wiecej ale ja POLECAM moj maly jezdzi nia od lata i jestem meeeega zachwycona
wybieralam ta spacerowke bardzo dlugo i jestem zadowolona w 100%
ania ch: zapytslam mojej grudniowki ktora miala bebecara vectora i dostalam taka odpowiedz:
"mialam, okrutny shit
jak kogos korci zeby to kupic to nech reka boska broni
okropne kolka (moja najwieksza trauma to te kolka), stelaz szybko skrzeczy (i nie ma mozliwosci poprawy tego), do dupy amortyzacja (a wlasiwie jej brak, plasikowe gowno zamiast "paskow" ktore szybko sie psuja), bardzo wysoko zamocowana spacerowka i bardzo waska
plusy: wielgachna gondola (ale dla gondoli kupilabym innego bebecar np stylo at), duzy koszyk na zakupy, dluga spacerowka, dobry nieprzemakalny material, duza budka, regulowany podglowek w gondoli, spacerowka rozkladana na plasko"
takze odradzam...
wyglad moze ma fajny ale reszta do bani
no i faktycznie slaba jest dla mnie ta wysoko zamocowana spacerowka
i to nie pierwsza opinia jaka slyszalam o nim
co do siedzonka montowanego w dwie strony: buzz tez byl kupiony miedzy innymi dlatego ale tak naprawde kiedy tylko Ignacy przesiadl sie do spacerowki wolal ogladac swiat przed soba i szybciutko trzeba bylo zmieniac na strone w kierunku jazdy - takze zaden to bajer tak naprawde
co do kolek piankowych to nie chodzi o to ze bedzie dzidzi glowa podskakiwac ( bo to akurat one lubia bardzo ;-)) ale bedziesz psioczyc ze niewygodnie sie prowadzi
, dojdzie jeszcze zima, jesien gdzie plucha, snieg etc
ja generalnie piankowych poza parasolkami NIE TOLERUJE
co do gondoli to ja mam dreami i wiele slyszalam ze mala ze waska etc a moj mlody ktory urodzil sie w grudniu jezdzil nia az do maja ( potem podmienilismy na spacerowke bo chcial wszystko widziec a nie dlatego ze sie nie miescil) i bylo ok a do malutkich nie nalezy...
tak samo mala ktora teraz jezdzi w gondoli..
moze speedi sx? dziewczyny ktore go maja sa zadowolone, buzz jest tez fajny
ja polecam jane slalom
chcesz 3 kola? czy 4?
dawaj jak najwiecej wymagan :-)