Czesc kobitki.Widze ze watek naprawde ozyl, to fantastycznie bo gdziejak nie tu mozna zasiegnac opini? Ja mam Buzza z 2006 i jestem w pelni zadolowolona.Teraz oczywiscie uzywamy innego wozka (uzywamy jane energy i coneco solar) bo niestety to prawda ze dla starszego bobasa wozek jest juz za maly, ale spakowalam na strych i czekam az nastepne bobo pojawi sie w rodzinie.To prawda, ze Ma pare wad ale chyba kazdy wozek ma.U mnie rama nie skrzypiala ale owe napisy szybiutko sie starly.Ale to nie problem na ebayu kupilam naklejki quinny i wyglada jak nowy.Mialam tylko jeden problem.To siedzisko jest dosyc spore i pamietam jak moj maluszek sie w nim topil, bo nie nalezal do duzych dzieci (2500 jak sie urodzil).Na poczatku uzywalismy fotelika a potem spacerowki, bo miescil sie na plasko jeszcze w tej czesci bez podnozka wiec bepiecznie jak w gondoli.Gondoli nie posiadalam i wlasciwe nie zaluje.Ale wiecie co.Mysle nad jakas modyfikacja .Zastanawiam sie nad kupnem albo mniejszego siedziska z nowszego modelu (na pierwsze miesiace) albo moze takiej miekiej gondoli - torby? Nie wiem tylko czy taka torba bedzie dobrym rozwiazaniem? Oczywiscie plany sa jecze dalekie ale ja zawsze mysle na wyrost.Aa i zamierzam kupic oczywiscie do niego kolka przednie.Ogolnie? Uwielbiam ten wozek bo jest akurat na moje potrzeby.Nie chasam po lakach i lasach ani drogach polnych, prowadze raczej miejski styl zycia, wiec spelnia moje oczekiwania.Moj maz tez byl w nim zakochany.Ale oczywiscie musze przyznac, ze to nie moze byc jedyny wozek.Dlatego kupilam jeszcze dwa inne.
reklama
nie wiem jakie to jest to siedzisko w starszym modelu, nigdy go nie widzialam bo u nas Buzzy sa dopiero od polowy 2007 roku. Ja swoj wczoraj wyjelam z garazu, umylam stelaz i wypralam neonowo- zolciutkie siedzisko. Vincentowi sie spodobalo bo go przeciez nie pamieta tego wozka wiec dla niego to nowosc! Jakos tak mnie natchnelo bo po prawie trzech miesiacach dokuczliwej ciezkiej zimy z ponad trzydziestostopniowym mrozem i gorami sniegu w koncu nastapila odwilz. Wczoraj pierwszy raz mielismy w miare wysoka dodatnia temperature a dzis rano juz sporo sniegu nie ma Za kilka tygodni bedziemy mogli zdjac kurtki i wtedy mam nadzieje na chwilowy chociaz powrot do naszego Buzza. Nie wiem tylko jak pozbyc sie tego skrzypienia ramy...ja nawet nie potrafie dokladnie zlokalizowac co tak naprawde skrzypi, pomimo ze jestem muzykiem z zawodu z doskonalym uchem nie slysze czy to kolka czy ten plastik na zlaczeniach czy moze sam stelaz. Kola probowalismy juz traktowac roznymi smarowidlami poprzedniego sezonu i na niewiele sie to zdalo
Gastone - to u Was mozna kupic osobno siedziska? bo piszesz ze moze kupisz to nowe,mniejsze siedzisko....u nas nic osobno sie nie da kupic w dodatku nasze Buzzy sa tylko z jednym tym wlasnie malym. Oszusci! Ja bym proponowala jednak gondolke. Sama mialam dwie w dwoch roznych wozkach i jakos nie wyobrazam sobie inaczej chociaz w kraju gdzie mieszkam ludzie powszechnie woza noworodki w spacerowkach No i chcialabym to przednie kolko ale znowu u nas nic sie nie da kupic. Wszystko musialabym sciagac z europy a to podwojne koszty juz kilka razy oferowali mi koszt przesylki wyzszy niz produkt zainteresowania rozboj w bialy dzien....
Gastone - to u Was mozna kupic osobno siedziska? bo piszesz ze moze kupisz to nowe,mniejsze siedzisko....u nas nic osobno sie nie da kupic w dodatku nasze Buzzy sa tylko z jednym tym wlasnie malym. Oszusci! Ja bym proponowala jednak gondolke. Sama mialam dwie w dwoch roznych wozkach i jakos nie wyobrazam sobie inaczej chociaz w kraju gdzie mieszkam ludzie powszechnie woza noworodki w spacerowkach No i chcialabym to przednie kolko ale znowu u nas nic sie nie da kupic. Wszystko musialabym sciagac z europy a to podwojne koszty juz kilka razy oferowali mi koszt przesylki wyzszy niz produkt zainteresowania rozboj w bialy dzien....
kasiabelgia
Aktywna w BB
pawimi to jest starszy model buzza :
WÓZEK QUINNY BUZZ + Śpiwór Mumia (542077482) - Aukcje internetowe Allegro#
ten starszy model nie dosc ze jest szerszy to jeszcze ma wieksza budke , tu moze dokladniej widac :
Super spacerówka Quinny Buzz !! fiolet! zapraszam (550734826) - Aukcje internetowe Allegro
jak ja kupowalam swojego to akurat wchodzily juz te nowe buzzy z dwoma siedziskami i baba mowila ze napewno za ok rok bedzie mozna dokupic samo siedzisko te wieksze ,zawsze jak wchodzi nowosc to po jakims czasie pojawiaja sie dodatkowe elementy do kupienia osobno .trzeba co raz zaglondac na allegro
a tu same siedzisko :
Quinny BUZZ spacerówka używana (547057014) - Aukcje internetowe Allegro#
WÓZEK QUINNY BUZZ + Śpiwór Mumia (542077482) - Aukcje internetowe Allegro#
ten starszy model nie dosc ze jest szerszy to jeszcze ma wieksza budke , tu moze dokladniej widac :
Super spacerówka Quinny Buzz !! fiolet! zapraszam (550734826) - Aukcje internetowe Allegro
jak ja kupowalam swojego to akurat wchodzily juz te nowe buzzy z dwoma siedziskami i baba mowila ze napewno za ok rok bedzie mozna dokupic samo siedzisko te wieksze ,zawsze jak wchodzi nowosc to po jakims czasie pojawiaja sie dodatkowe elementy do kupienia osobno .trzeba co raz zaglondac na allegro
a tu same siedzisko :
Quinny BUZZ spacerówka używana (547057014) - Aukcje internetowe Allegro#
wiesz u nas wogole nie ma buzzow z dwoma siedziskami, wyszli chyba z zalozenie ze amerykanie uzywaja ten sam wozek przez najwyzej rok Mialy niby byc ale w dalszym ciagu sa niedostepne. A allegro....u mnie jest niepopularne...poza tym tak jak pisalam wczesniej, bardzo czesto koszty przesylki sa wieksze niz sam przedmiot ....chcialam zamowic kolko zimowe do buzza to z przesylka wyszlo mi ponad 600 zlotych....to przciez wozek mozna za to kupic! Az tak psychiczna nie jestem zeby szastac pieniedzmi
hej dziewczyny!
Pawimi lipa ze nie mozesz dostac zadnych czesci do buzza a wieksze siedzisko by sie napewno przydalo no i kolko zimowe masakryczna cene podalas za kolko z wysylka masakra...na ebayu angielskim jest duzo czesci do buzza i siedziska i kolka i stelez...pawimi a ja wczoraj jadac autkiem widzialam na wystawie sklepowej ten Twoj wozek niebesko szary silver czy jakos tak nawet fajnie sie prezentowal tylko czy on sie nadaje na polskie chodniki??:-)
Te linki co daje Kasiabelgia to wlasnie ten buzz ja bym chciala chodz ten najnowszy buzz z dwoma siedziskami tez juz daje rade;-) wiecie dziewczyny normalnie buzz zaczal snic mi sie po nocach to juz chyba jakas choroba jest:-)pozdrawiam;-):-):-)
Pawimi lipa ze nie mozesz dostac zadnych czesci do buzza a wieksze siedzisko by sie napewno przydalo no i kolko zimowe masakryczna cene podalas za kolko z wysylka masakra...na ebayu angielskim jest duzo czesci do buzza i siedziska i kolka i stelez...pawimi a ja wczoraj jadac autkiem widzialam na wystawie sklepowej ten Twoj wozek niebesko szary silver czy jakos tak nawet fajnie sie prezentowal tylko czy on sie nadaje na polskie chodniki??:-)
Te linki co daje Kasiabelgia to wlasnie ten buzz ja bym chciala chodz ten najnowszy buzz z dwoma siedziskami tez juz daje rade;-) wiecie dziewczyny normalnie buzz zaczal snic mi sie po nocach to juz chyba jakas choroba jest:-)pozdrawiam;-):-):-)
Kasia Ty chyba szukalas tego silvera co ma Pawimi tu masz link gdzie sa rozne kolorki i cena nizsza jak na allegro ..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: Silver Cross wózek spacerowy DAZZLE
Sofik
Wiara Czyni Cuda
Witam ja was czytam ale na razie nic nie pisze, bo jestem w trakcje załatwiania quinny buzz 4 z UK:-) juz sie nie moge doczekac...
Smieje sie ze zanim synek sie urodzi to córka pojedzie w jego bryce w spacerówce (zartuje)
Na ebayu jest duzo tych starych 3 kolowych buzz z tym siedziskiem,ale ja osobiscie wole buzz 4
mi sie tez sni po nocachwiecie dziewczyny normalnie buzz zaczal snic mi sie po nocach to juz chyba jakas choroba jest:-)pozdrawiam;-):-):-)
Smieje sie ze zanim synek sie urodzi to córka pojedzie w jego bryce w spacerówce (zartuje)
Na ebayu jest duzo tych starych 3 kolowych buzz z tym siedziskiem,ale ja osobiscie wole buzz 4
Dokladnie na ebayu mozna kupic czesto stare siedziska, i te nowe tez.Kolka tez mozna kupoic, wiec zmodyfikuje sobie buzza jak tylko chce hih.
W Pl tez mozna dokupic kolka, na oficjalnej stronie quinny jest infromacja ze mozna juz kuoic i te podwojne i te terenowe.Wystarczy zerknac na dystrybutorow w pl i wybrac najbliszy sklep i zamowic w sklepie.
A tu siedziska i kolka na ebay:
Quinny Speedi SX seat unit red reflection BRAND NEW on eBay, also, Pushchair Pram Parts, Pushchairs Prams, Baby (end time 09-Feb-09 22:20:57 GMT)
QUINNY BUZZ BLACK MEMORY FOAM SEAT UNIT 2007 *BARGAIN* on eBay, also, Pushchairs Prams, Pushchairs Prams, Baby (end time 10-Mar-09 17:57:33 GMT)
OCEANIC BLUE QUINNY BUZZ SEAT UNIT AND SEAT COVER on eBay, also, Pushchairs Prams, Pushchairs Prams, Baby (end time 17-Feb-09 17:00:57 GMT)
BRAND NEW 2008 QUINNY BUZZ 4 FRONT WHEEL on eBay, also, Pushchair Pram Parts, Pushchairs Prams, Baby (end time 17-Feb-09 20:01:52 GMT)
A ja szukam teraz niedrogiego joggingowego wozka.Taki na wypady do lasu i nad ocean.No i pobiegalabym troche.
W Pl tez mozna dokupic kolka, na oficjalnej stronie quinny jest infromacja ze mozna juz kuoic i te podwojne i te terenowe.Wystarczy zerknac na dystrybutorow w pl i wybrac najbliszy sklep i zamowic w sklepie.
A tu siedziska i kolka na ebay:
Quinny Speedi SX seat unit red reflection BRAND NEW on eBay, also, Pushchair Pram Parts, Pushchairs Prams, Baby (end time 09-Feb-09 22:20:57 GMT)
QUINNY BUZZ BLACK MEMORY FOAM SEAT UNIT 2007 *BARGAIN* on eBay, also, Pushchairs Prams, Pushchairs Prams, Baby (end time 10-Mar-09 17:57:33 GMT)
OCEANIC BLUE QUINNY BUZZ SEAT UNIT AND SEAT COVER on eBay, also, Pushchairs Prams, Pushchairs Prams, Baby (end time 17-Feb-09 17:00:57 GMT)
BRAND NEW 2008 QUINNY BUZZ 4 FRONT WHEEL on eBay, also, Pushchair Pram Parts, Pushchairs Prams, Baby (end time 17-Feb-09 20:01:52 GMT)
A ja szukam teraz niedrogiego joggingowego wozka.Taki na wypady do lasu i nad ocean.No i pobiegalabym troche.
oj dziewczyny normalnie oczoplasow mozna dostac od tych roznych czesci buzza:-)
Sofik czyli juz zakupilas buzza z uk??bedziesz przymierzac corke do wozeczka??:-)Mi sie snil buzz ten starszy fioletowy piekny byl ehh;-)
gastone super te linki co dalas:-) jogger to moze quinny speddi podobno super wozek;-)a Ty jaki posiadasz kolor buzza??pozdrawiam
Sofik czyli juz zakupilas buzza z uk??bedziesz przymierzac corke do wozeczka??:-)Mi sie snil buzz ten starszy fioletowy piekny byl ehh;-)
gastone super te linki co dalas:-) jogger to moze quinny speddi podobno super wozek;-)a Ty jaki posiadasz kolor buzza??pozdrawiam
reklama
Sofik
Wiara Czyni Cuda
gie-oska jeszcze nie zamówiłam buzza narazie, wysyłam malie z zapytaniami i sprawdzam wszytko!!!
Mysle cały czas nad kolorem dodatków i fotelika, bo mam mozliwosc wybrania...
Bardzo mi sie podba taki fotelik(na dole foto)
Ale nie wiem czy nie jest za jasny
Jak wszytko dobrze pojdzie to w czwrtek zamówie:-) to moze w przyszłym tygodniu bede go niec...
Ja ostanio ogladalam Joolz i Herbie (fajne ma kolory) ;-)
Mysle cały czas nad kolorem dodatków i fotelika, bo mam mozliwosc wybrania...
Bardzo mi sie podba taki fotelik(na dole foto)
Ale nie wiem czy nie jest za jasny
Jak wszytko dobrze pojdzie to w czwrtek zamówie:-) to moze w przyszłym tygodniu bede go niec...
Ja ostanio ogladalam Joolz i Herbie (fajne ma kolory) ;-)