reklama
zgadzam sie z Wami...co forum to kroluje inny wozio hehe w koncu jest w czym wybierac...ja jak mialam wybierac wozek to (az wstyd sie przyznac)ale myslalam ze istnieja tylko dwie firmy wozkow graco i chicco no i jakies wielkie polskiej produkcji...no ale z czasem zaczelam zauwazac wozki quinny ktore mnie sie bardzo spodobaly i przy drugim bobo taki bede miec i sx i buzz;-)no i maclarena bo mezowi sie podoba..poza tym chcialabym tym razem miec bobasa nr 2 i bobasa nr3 w krotkim odstepie czasu
mialam ten sam problem bo akceptowane jest tylko 4 fotki a przy 3 suwaczkach robi sie 6 - 3 foty i 3 suwaki dlatego zmienialam na www.suwaczek.pl i stworzylam sama wszystkie 3 suwaki ze swoich albumow i umiescilam 3 jako trzy znaki (fotki). Podobno tego limitu kiedys nie bylo
kasiabelgia
Aktywna w BB
kiedys to i ja nie znalam wiele marek pamietam przy pierwszym synku kupilam chicco nawet znalazlam ten model na allegro
CHICCO spacerówka stan B.db. (545416435) - Aukcje internetowe Allegro#
to byl moj pierwszy wozek prawie 11 lat temu ale bardziej podobal mi sie ten :
CHICCO wózek spacerowy lekki i wygodny (538360254) - Aukcje internetowe Allegro
tylko nie bylo mnie stac na niego bo kosztowal dwa razy tyle co ten piewszy :-(
CHICCO spacerówka stan B.db. (545416435) - Aukcje internetowe Allegro#
to byl moj pierwszy wozek prawie 11 lat temu ale bardziej podobal mi sie ten :
CHICCO wózek spacerowy lekki i wygodny (538360254) - Aukcje internetowe Allegro
tylko nie bylo mnie stac na niego bo kosztowal dwa razy tyle co ten piewszy :-(
kasiabelgia
Aktywna w BB
mialam ten sam problem bo akceptowane jest tylko 4 fotki a przy 3 suwaczkach robi sie 6 - 3 foty i 3 suwaki dlatego zmienialam na www.suwaczek.pl i stworzylam sama wszystkie 3 suwaki ze swoich albumow i umiescilam 3 jako trzy znaki (fotki). Podobno tego limitu kiedys nie bylo
ale przynajmniej sa w jezyku polskim ,ja nie znam angielskiego i ciezko mi bylo sie z nimi uprac bo nie wiedzialm jak je zakonczyc i zapisac
wszystkie suwaczki dzialaja w ten sam sposob...ja najpierw uzylam lilipie ale chcialam cos z fotkami no i trzech sie nie dalo bo z fotkami to daje szesc wiec dlatego zmienilam na ten polski program bo tam mozna sobie samemu stworzyc suwak ze swoich fotek
Poszalałam po sklepach, poogladałam speedego i buzza i doszłam do wniosku że jednak buzz speedy jest dla mnie za duzy i jakoś nie widzę 7 msc maleństwa w tej spacerówce...kupilam model z 2 siedziskami 2008 na allegro akurat okazja była nowa spacerówka z torbą, koszem i parasolką z1429 z wysyłką! Gondolkę tanio na ebay'u dostałam bo nową ze sklepu za 77 euro -brat ma mi ją przywieźć .Jak ktoś ma możliwość to wklejam linka Dreami - für Quinny Buzz - STRAWBERRY Neu (aukcja 370152146061) - aukcje eBay.pl | Zakupy bez granic! -sklep sprzedaje po normalnej cenie a czasem puszcza nówkę dpo licytacji. A kolor strawberry jak dla mnie jest cudowny i jak dla mnie z różem się fajnie komponuje. Maxi ćosi mam czarny wygląda czad na srebrnym stelażu!! Kupiłam uzywany ale za 250 ale wygląda jak nowy
reklama
kasiabelgia
Aktywna w BB
to super a jaki kolor spacerowki wybralas ? taki sam jak gondolki -czerwony ?Poszalałam po sklepach, poogladałam speedego i buzza i doszłam do wniosku że jednak buzz speedy jest dla mnie za duzy i jakoś nie widzę 7 msc maleństwa w tej spacerówce...kupilam model z 2 siedziskami 2008 na allegro akurat okazja była nowa spacerówka z torbą, koszem i parasolką z1429 z wysyłką! Gondolkę tanio na ebay'u dostałam bo nową ze sklepu za 77 euro -brat ma mi ją przywieźć .Jak ktoś ma możliwość to wklejam linka Dreami - für Quinny Buzz - STRAWBERRY Neu (aukcja 370152146061) - aukcje eBay.pl | Zakupy bez granic! -sklep sprzedaje po normalnej cenie a czasem puszcza nówkę dpo licytacji. A kolor strawberry jak dla mnie jest cudowny i jak dla mnie z różem się fajnie komponuje. Maxi ćosi mam czarny wygląda czad na srebrnym stelażu!! Kupiłam uzywany ale za 250 ale wygląda jak nowy