wg. mnie tez juz sie nie oplaca kupowanie takiego pelnowymiarowego wozka jak dziecko ma dwa i pol roku wiem, chcialoby sie ale miesiace zleca tak szybko ze nawet nie zdazysz go pouzywac.Nomadow kompletnie nie znam...nigdy nawet nie widzialam na zywo, wiem tylko ze te wozki nie przyjely sie w USA chociaz kiedys probowali je tu wrzucic bo mialy kiepskie oceny - szczegolow nie znam. W Polsce sa chyba dosc popularne i lubiane?
reklama
mamaMikołaja
Początkująca w BB
Witam
Skusiłam się na Britaxa Verve i jak na razie jestem zadowolona. Kierowałam się wagą, łatwością składania i wyglądem
Oczywiście dla kogoś kto szuka wózka na długie leśne eskapady nie będzie to dobry wybór ale dla kogoś kogo dziecko więcej woli chodzić na nóżkach niż jeździć w wózku to dobry wybór. My dość dużo podróżujemy więc nie bez znaczenia jest rozmiar. Prowadzi się bardzo dobrze, co prawda na razie testowany na chodnikach i w sklepach a nie na polnych drogach. Ma amortyzację, siedzisko nie jest kubełkowe jak tu ktoś pisał i rozkłada się o jakieś 10 cm, zawsze to coś. Mój synek akurat lubi siedzieć całkiem prosto więc mi się podoba że nie jest oparcie tak pochylone jak np w xlanderze którego miałam wcześniej. Denerwuje mnie trochę prowizoryczny podnóżek, ale myślę że da się z tym coś zrobić i na początku w oczy rzuciło mi się małe siedzisko, jednak mojemu synkowi jest w nim wygodnie.
Pozdrawiam
Skusiłam się na Britaxa Verve i jak na razie jestem zadowolona. Kierowałam się wagą, łatwością składania i wyglądem
Oczywiście dla kogoś kto szuka wózka na długie leśne eskapady nie będzie to dobry wybór ale dla kogoś kogo dziecko więcej woli chodzić na nóżkach niż jeździć w wózku to dobry wybór. My dość dużo podróżujemy więc nie bez znaczenia jest rozmiar. Prowadzi się bardzo dobrze, co prawda na razie testowany na chodnikach i w sklepach a nie na polnych drogach. Ma amortyzację, siedzisko nie jest kubełkowe jak tu ktoś pisał i rozkłada się o jakieś 10 cm, zawsze to coś. Mój synek akurat lubi siedzieć całkiem prosto więc mi się podoba że nie jest oparcie tak pochylone jak np w xlanderze którego miałam wcześniej. Denerwuje mnie trochę prowizoryczny podnóżek, ale myślę że da się z tym coś zrobić i na początku w oczy rzuciło mi się małe siedzisko, jednak mojemu synkowi jest w nim wygodnie.
Pozdrawiam
patrzcie laski jak u nas cieplo sie zrobilo....w ciagu trzech dni wiosna nastala....w sumie to o caly miesiac sie pospieszyla bo nie przypominam sobie zeby TAK cieplo bylo z poczatku lutego!!!
Fajnie sie Buzz prezentuje co? i fajnie sie jedzie po prosciutkiej drodze...jedna roczka sobie go popychalam ale jak weszlam do sklepu to mnie szlag trafial, rece bolaly od wykierowywania pomiedzy polkami i stoiskami a to skrzypienie!!! Koszmar jakis! Bola mnie dlonie po dzisiejszym spacerze Jak maly byl mniejszy wogole tego nie czulam ale teraz jego waga obciaza stelaz tak ze ledwo nim wyrabiam. Zero przyjemnosci na zakupach.Raz to nawet o maly wlos go no przewrocilam bo chcialam cofnac do tylu miedzy polkami (malo gdzie sie miescilam ze wzgl. na szeroki rozstaw tylnich kol) i caly wozek mi przewazylo....ledwo go powstrzymalam.Dziewczyny mialyscie problem ze skrzypieniem tak jak ja? I co robilyscie?
Fajnie sie Buzz prezentuje co? i fajnie sie jedzie po prosciutkiej drodze...jedna roczka sobie go popychalam ale jak weszlam do sklepu to mnie szlag trafial, rece bolaly od wykierowywania pomiedzy polkami i stoiskami a to skrzypienie!!! Koszmar jakis! Bola mnie dlonie po dzisiejszym spacerze Jak maly byl mniejszy wogole tego nie czulam ale teraz jego waga obciaza stelaz tak ze ledwo nim wyrabiam. Zero przyjemnosci na zakupach.Raz to nawet o maly wlos go no przewrocilam bo chcialam cofnac do tylu miedzy polkami (malo gdzie sie miescilam ze wzgl. na szeroki rozstaw tylnich kol) i caly wozek mi przewazylo....ledwo go powstrzymalam.Dziewczyny mialyscie problem ze skrzypieniem tak jak ja? I co robilyscie?
tez mialam ochote na niego ale przeraza mnie to malutkie siedzisko..jak myslisz na jak dlugo ono wystarcza? Ostatnio widzialam zdjecie 4 latka w Zappie i jeszcze sie miescil! A wlasnie w takim celu bym chciala Britaxa, jak mlodemu sie znudzi spacerowanie to zamiast wisiec ojcu na barana (co jeszcze czesto szescioletni Oli robi) to wlasnie podjazd w takim wozio mu zaoferowac...No i jaka tapicerka jest?Witam
Pozdrawiam
Sofik
Wiara Czyni Cuda
pawimi super sie prezntuje...
Dlatego ja chce buzz 4 , bo ten buzz 3 nie jeste stabilny
Juz sie nie moge doczekac kiedy go zamówie:-):-)
Ten drugi Britaxa Verve tez fajny ale tez trzy kolowy
Dlatego ja chce buzz 4 , bo ten buzz 3 nie jeste stabilny
Juz sie nie moge doczekac kiedy go zamówie:-):-)
Ten drugi Britaxa Verve tez fajny ale tez trzy kolowy
kasiabelgia
Aktywna w BB
ale zazdroszcze pogody :-( chetnie bym wyszla na taki wiosenny spacerek a tym czasem siedzimy wszyscy w domku schorowani grypa
ja ostatnio jak bylam buzzem na zakupach to zaczepilam tylnim kolem o polke sklepowa i wszystko z niej spadlo troche mi bylo glupio na szczescie nic sie nie pobilo lezaly na niej same przyprawy w torebkach
ja ostatnio jak bylam buzzem na zakupach to zaczepilam tylnim kolem o polke sklepowa i wszystko z niej spadlo troche mi bylo glupio na szczescie nic sie nie pobilo lezaly na niej same przyprawy w torebkach
Pawimi rewelacynie prezentuje sie Twoj buzz i ggdyby nie to ze Twojemu synkowi nozki dotykaja prawie podnuzka to wozio calkiem spory sie wydaje bo i obszerny jestna zdjeciu itp..i zazdroszcze pogody u mnie aktualnie pada deszcz ze sniegiem i wieje ale w ameryce pogoda jest inna niz w pl...poza tym wspolczuje skrzypienia chodz jak patrze na Twjego buzza to ja i tak sobie go nieodpuszcze nawet juz mi pasuje takie siedzisko jak Ty masz:-):-)wyglada Twoj wozek jak nowy:-):-)
Kurcze faktycznie że roczniak ledwo się mieści... moja gondolka jest już u mojego brata tylko czekam teraz na transporcik..zapakowana oryginalnie także żadnego oszustwa nie było martwi mnie tylko że piszecie o braku stabilności....no ale... zakupione i już ..i tak mi się żaden inny nie podobał, myśle jescze nad tym kółeczkiem z przodu terenowym...
mamaMikołaja
Początkująca w BB
Pawimi, znajoma wozi w nim 2,5 letnią córeczkę więc tragedii nie ma. Tak jak pisałam jest to wózek przewozowy a nie na 3 godzinne spacery np jak maluszka zabolą nóżki na spacerze.
Ja jestem zadowlona z kupna ale każdy kieruje się czym innym przy wyborze wózka.
Fajny jest Buzz ale kolor nie mój typ i bardziej mi się podoba kolekcja 2006. Miałam kupić buzza ale wygrał xlander ze względu na to że lepiej radzi sobie w terenie.
Faktycznie u Was ciepełko, nie mogę się doczekać kiedy u nas tak będzie.
Jak chcecie to zrobię małemu kilka zdjęć w Britaxie i wkleję ale za kilka dni bo teraz jest ma zapalenie krtani.
Ja jestem zadowlona z kupna ale każdy kieruje się czym innym przy wyborze wózka.
Fajny jest Buzz ale kolor nie mój typ i bardziej mi się podoba kolekcja 2006. Miałam kupić buzza ale wygrał xlander ze względu na to że lepiej radzi sobie w terenie.
Faktycznie u Was ciepełko, nie mogę się doczekać kiedy u nas tak będzie.
Jak chcecie to zrobię małemu kilka zdjęć w Britaxie i wkleję ale za kilka dni bo teraz jest ma zapalenie krtani.
reklama