reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

QUINNY BUZZ czy ktoś posiada? jakieś opinie? POMÓZCIE :)

dziewczyny a ja mam pytanie niestety znow nie na temat :baffled:
moze ktoras wie jak ludzie kupuja ciuszki NEXT ze stron internetowych ? przeglondalam allegro i te ubranka sa boskie ale o dwa razy drorzsze niz na oficjalnej stronie Next: Official Site - Women's, Men's & Children's Fashion - Home & Electricals ciekawi mnie jak to sie robi
pawimi ty moze wiesz zapewne znasz perfekcyjnie angielski :sorry2:

reklama
bardzo proste, klikasz sobie na ciuchu ktory Ci sie podoba po czym otwiera sie stronka z rozmiarami, tam wybierasz jaki chcesz i dodajesz do koszyka (zielone pole add to bag), na koncu jak juz wszystko masz to ugory w prawym rogu mozesz kliknac i pojawia sie koszyk i tam dokonujesz zaplaty.

no tak tylko oni nie wysylaja do polski :-(
ale cos wymysle , znalazlam okienko gdzie jest wymienionych kilka panstw europejskich w ktorych mozna dokonac zakupu - szkoda ze nie jest w j. francuzkim :baffled:
dziekuje za pomoc .

Sofik bardzo ladny ten kolor fotelika mysle ze dobry bedzie dla chlopca;-)
Kasia niestety malo firm z zagranicy wysyla rzeczy do Polski...ja bedac w stanach bardzo duzo kupowalam przez net bo taniej!

hej dziewczynki,
Ale watek sie super rozwija;)
Pamietam jak rok temu zastanawialam sie jaki wozek kupic:)Zdecydowalam sie na Mutsy Urban Rider,w sumie jestem zadowolona,tylko małagondola i siedzenie spacerowki mi nie pasuja:) dlatego zamierzam kupic mlemu jaks nowa spacerowke. Przede wszytskim ma byc wygodna,stabilna,myslam nad JAne Nomand....w wolnym czasie poczytam caly watek,ale moze ktos an szybko rzuci jakas opinie;)

oj dziewczyny normalnie oczoplasow mozna dostac od tych roznych czesci buzza:-)
Sofik czyli juz zakupilas buzza z uk??bedziesz przymierzac corke do wozeczka??:-)Mi sie snil buzz ten starszy fioletowy piekny byl ehh;-)
gastone super te linki co dalas:-) jogger to moze quinny speddi podobno super wozek;-)a Ty jaki posiadasz kolor buzza??pozdrawiam
Ja posiadam red flame reflection
Zastanawialam sie nad quinny speedi ale sie zastanawiam czy teraz warto.Moje dziecie ma 2 lata i 6 miesiecy i niedlugo juz pojezdzi i nie wiem czy sie jescze zmiesci do speedi.Wozki joginngowe maja wieksze siedziska.Nie musi to byc wypasiony woek, zwykly taki do wyszurania po lesie i po plazy , bo niestety moje dziecko jak sie zmeczy chce do wozka i podejrzewam ze jeszcze tak z pol roku tak bedzie.A te ktore mam nie sprawdzily sie na irlandzkich plazach..:no:

reklama
Do góry