reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

QUINNY BUZZ czy ktoś posiada? jakieś opinie? POMÓZCIE :)

hej dziewczyny...suwaczki same mi sie naprawily przez noc wczoraj 2 sie tylko pokazywaly a dzis rano patrze i sa 3;-)
daggy75 gratuluje udanych zakupow,gondole naprawde tanio kupilas,po tyle sa uzywane na allegro:rofl2::rofl2: i jaki masz kolorr spacerowki daj linka lub zdjecie.Ty licytwoalas na tym polskim ebayu czy jak to sie odbywa??
Kasiu jak maclarem sie spisuje??z buzza juz w ogole nie kozystasz??pozdrawiam:-)

reklama
daggy pamietaj ze z 7mczniaka szybko zrobi sie poltoraroczniak i w gore ;-)
potem juz coraz wiecej

jezdzilam mutsy urbanrider i klelam jak szewc
nie moglam skumac tej skretnej osi
do tego jest ciezki i ma male siedzonko w spacerowce
fajnie prowadzi sie jednak 4 rider z 4 pompowanymi kolami

Spacerówka też czerwona bo mi się bardzo podoba ...ale jakbym miała mieć chłopca to zastanawiałabym się nad spacerówką czarno-popielatą bo też pięknie wygląda, tylko myślę ze dla dziewczynki za smutna...Spacerówka na polskim allegro a gondolkę na niemieckim ebay'u ale ja mam tam brata więc nie było problemu , w zasadzie on mi licytował -ale mozesz sobie załozyć konto w Polsce i też zalicytować..ja miałam akurat fuksa bo mi przywiezie.

hej dziewczyny...suwaczki same mi sie naprawily przez noc wczoraj 2 sie tylko pokazywaly a dzis rano patrze i sa 3;-)
daggy75 gratuluje udanych zakupow,gondole naprawde tanio kupilas,po tyle sa uzywane na allegro:rofl2::rofl2: i jaki masz kolorr spacerowki daj linka lub zdjecie.Ty licytwoalas na tym polskim ebayu czy jak to sie odbywa??
Kasiu jak maclarem sie spisuje??z buzza juz w ogole nie kozystasz??pozdrawiam:-)
maclaren jak narazie dobrze jeszcze malo mialam z nim do czynienia w sumie niedawno kupiony ;-)
bylam nim kilka razy na zakupach w sklepie i kilka razy wnosilam i znosilam po schodach - to tak jak wczesniej pisalam sprawuje sie dobrze jedna reka mozna go zlozyc i rozlozyc w drugiej trzymajac maluszka
buzza w ciagu zimy uzylam chyba dwa razy moj malusze jest spory i ubrany w pajacyk i spiworek siwedzi w nim jak sledz czasem az mi go szkoda ze tak go w nim obezwladniam :baffled: sprzedawac narazie nie bende bo wozeczek bardzo mi sie podoba jest naprawde cudny mysle ze na wiosne bez tych grubych ciuszkow bedzie w sam raz i moze posluzy mi do wakacji wydaje mi sie ze pozniej filip bedzie za cizki do niego a wozeczek jest jak nowy malo uzywany wiec moze uda sie go opchanc :confused:

Spacerówka też czerwona bo mi się bardzo podoba ...ale jakbym miała mieć chłopca to zastanawiałabym się nad spacerówką czarno-popielatą bo też pięknie wygląda, tylko myślę ze dla dziewczynki za smutna...Spacerówka na polskim allegro a gondolkę na niemieckim ebay'u ale ja mam tam brata więc nie było problemu , w zasadzie on mi licytował -ale mozesz sobie załozyć konto w Polsce i też zalicytować..ja miałam akurat fuksa bo mi przywiezie.
popieram czerwony jest sliczny chociaz wszystkie kolorki sa bezbledne :tak:

sugar tak wlasnie slyszalam ze mutsy sa dosyc ciezkie a gondola chyba porownywalna do quinny;-) Kasiu a kiedy kupilas buzza??Noewggo i na allegro??Ile dalas jak mozna wiedziec??Napewno Twoj synek na lato sie zmiesci do buzza bo ja swoja poltora roczna corke latem mierzylam do buzza(czeronego tak na marginesie)i spokojnie sie miescila i duzo miejsca miala a do malych nie nalezy;-)I sie zgadzam ze buzzy maja sliczne kolorki:-):-):-)Buziaki kochane

sugar tak wlasnie slyszalam ze mutsy sa dosyc ciezkie a gondola chyba porownywalna do quinny;-) Kasiu a kiedy kupilas buzza??Noewggo i na allegro??Ile dalas jak mozna wiedziec??Napewno Twoj synek na lato sie zmiesci do buzza bo ja swoja poltora roczna corke latem mierzylam do buzza(czeronego tak na marginesie)i spokojnie sie miescila i duzo miejsca miala a do malych nie nalezy;-)I sie zgadzam ze buzzy maja sliczne kolorki:-):-):-)Buziaki kochane

troche sie powtarzam bo chyba z dwie strony wczesniej o tym pisalam (nawet zamiescilam fotke ) :sorry2: ze kupilam buzza jesienia 2008 r na allegro zaplacilam ok 1200 zl. razem z koszem z tego co wiem to w standardzie jest oslonka przeciwdeszczowa i torba miedzy kolami a kosz trzeba sobie dokupic co jest bardzo smieszne :-p ,dokupilam rownierz spiworek w tym samym kolorze za 180 zl. takze na allegro (wszystko nowe)
mam nadzieje ze latem maluszek w nim jeszcze pojezdzi ale naprawde czasem mam wrazanie ze jest za ciezki do niego a wazy 10,20 g. do wiosny pewnie jeszcze mu przybedzie wiec zobaczymy szkoda bylo by zeby sie polamal :baffled: mam trzy wozki ktorych uzywam wiec przy sprzedazy bylby w bardzo dobrym stanie ,kiedys widzialam jak ktos na allegro sprzedawal buzza wlasnie z taka peknieta ta koncowka co wklada sie do stelaza tylko byla skrecona jakims metalem :confused: mam nadzieje ze mnie to nie spodka :blink:

ja mialam mutsy urban rider
trzeba go "zrozumiec" zeby dosc swobodnie nim sie poruszac
spacerowka jest dosc waska ale plus za to, ze ladnie sie siedzisko reguluje do pionu i lezenia a dodatkowo nie na pasek tylko na przycisk
trafilam jednak na felerny egzemplarz bo mechanizm skrecania mi sie blokowal
poza tym bardzo fajny wozek chociaz przyciezkawy - jednak schodzilam i wchodzilam z wozkiem i dzieckiem w srodku na 2 pietro ;-) jezdzilam nim po schodach :-D

potem zamienilam na casualplay i uzywalam rok
wozio fajny ale budka jest niska i takie 1,5-roczne dziecko uderza glowka w budke

teraz mamy tylko jane energy ale stoi prawie w ogole juz nie uzywana

reklama
kasiabelgia czyli masz ten sam problem co ja....ze moje dziecko ubrane na zimowo poprostu nie miesci sie do siedziska Buzza...:( Praktycznie odkad mamy zime nie moge go uzywac po pierwsze ze wzgledu na jasny bardzo letni kolor a po drugie na fakt ze moje dziecie ma ciasno i niewygodnie po trzecie 12 kg dziecko wydaje sie byc zbyt ciezkie do tego wozka a jego ciezar powoduje ze wozek sie kiepsko prowadzi ( przy mniejszym dziecku to byla czysta przyjemnosc).i skrzypi na kazdym kroku i mam wraznie ze laczenia plastikowe ramy sie rozleca.... Dokladnie to co pisalam w swojej wczesniejszej ocenie...za te pieniadze chcialybysmy wozek ktory wystarczy na dluzej niz 7-8 mc jak to mialo w moim przypadku. W Bugaboo ktory tez od poczatku uzywam wogole nie mam takiego problemu - rama jest tak solidna a plastik..calkiem inny jak ten uzyty doBuzza,nie ma mowy zeby cos sie rozregulowalo, skrzypnelo,wozio prowadzi sie jedna reka i ciezar dziecka tu niczemu nie przeszkadza.

Do góry