beakta
Mammy of boys & girl
w takim wypadku polecam MAXI COSI MURA 4. Akurat jestem na tym samym etapie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Beakto, dziękuję - popatrzę na Murę A myslałaś może o X-landerze X1? slyszalam dużo dobrych opinii, oprócz tego, że jest dość ciężki, to jest stabilny, ma całkiem niezłą gondolę (tej małej gondoli boję się najbardziej, w końcu moje dziecię będzie jeżdziło co najmniej 6 msc a szykuje nam sie spory dzieciaczek - po rodzicach )w takim wypadku polecam MAXI COSI MURA 4. Akurat jestem na tym samym etapie
mieszkam w Irlandii wiec tu raczej x-landera nie obejrze za to jest buzz i mura i miedzy tymi dwoma wozkami wybieram i wlasnie jesli chodzi o spacerowke to uwazam ze mura ma ja bardzo duza i wygodna.Buzz pod tym wzgledem odpada.
czy buzz czy speedy?...kupcie murepolecam go ludziom nie mogacym sie zdecydowac czy Buzz czy Speediew (w GB/IRLceny ma bardzo atrakcyjne).