reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

QUINNY BUZZ czy ktoś posiada? jakieś opinie? POMÓZCIE :)

reklama
Buba dzieki serdeczne za opinię na temat Maclarena. Chyba się na niego zdecyduję. W każdym wózku można znaleźć jaką wadę, a wady maclarena nie są dla mnie do zaakceptowania.

Witam,

Anrta,Anufifi obiecany opis patentu z oparciem + dokumentacja fot.

Nalezy zakupic okolo120 cm tasmy syntetycznej grubej w pasmanteri,takiej czarnej z ktorej robione sa np:smycze dla psow i jaka jest uzytaa pszy szelkach w spacerowce w quinnym o szerokosci 3 cm i do tego pasek 20 cm rzepa czarnego tez o szerokosci 3 cm.Krance tasmy nalezy grubo posmarowac superglue aby sie nie siepala. Naszyc rzepy na konce tasmy tak aby mozna bylo zapiac kolo,no i gotowe.teraz w siedzisku spacerowym przeciagasz mniejwiecej na wysokosci tych szarych uchwytow na raczce nasza skonstruowana tasme tak ze z jednej strony dotyka siedziska spacerowki a z drugiejtam gdzie jest zapiecie zachodzi na raczke i mozna super w ten sposob regulowac kat nachylenia,duzo prosciej i bardziej pionowo niz fabrycznie.
pozdrawiam,lena.
Ps tego paska wogole nie widac.Wyglada jak itegralna czesc bo elementy spacerowki i pasy w wozko maja taki same tasmy roznych szerokosci
mam nadzieje ze czytelnie napisalam.Jak cos nie tak to pytaj smialo
I jaa wogole nie uzywam tegulacji fabrycznej tylko jade na tym pasku :-p:-p:-p

hannah A wiec brazik zamowiony :tak: Gratuluje.mam nadzieje ze bedziesz zadowolona.

Sugar poza maniakalnym ogladaniem wozkow i smiganiem na bb gdy nie pracuje zajmuje sie moim 1,5 roczniakiem Franklinem ,japonskim ogrodkiem, stadkiem buldogow szt 2 ;-),zaba Nowogwinejska zwana sir.Mariusz,zolwiem Stinkim a zawodowo
rezyseria i produkcja.

Witam,
potrzebuję porady, bo już się pogubiłam z tymi wózkami. Początkowo wybrałam Mutsy czterokołowy, ale on jest chyba za ciężki.
Teraz jestem na etapie Jane i myślę, że ten mi odpowiada tylko zanim się zdecyduję to wolę się poradzić. Mam na uwadze Jane Nomad, bo jest chyba lżejszy, ale nie wiem czy wybrać opcję spacerówka + gondola + fotelik czy opcję spacerówka i ten fotelik Matrix, który może być gondolą. Mój synek urodzi się w lutym, więc może być zimno, nie wiem czy ta pseudogondola nie będzie za mała itp.

WÓZEK JANE NOMAD+GONDOLA+FOTELIK KOL 2007 H19 (258542160) - Aukcje internetowe Allegro
a interesuje mnie taki jak poniżej z fotelikiem Matrix - łączącym w sobie funkcję fotelika i gondoli.
ŚLICZNY RÓŻOWY JANE NOMAD+FOTELIK MATRIX * NOWE (261753595) - Aukcje internetowe Allegro

Będę wdzięczna za pomoc i oponię na temat tego wózka ogólnie i tego rozwiązania Matrix.

Z góry dziękuję
Pozdrawiam

Byłam już w 99% przekonana, że kupię dla mojej córki Buzza, ale znalazłam się tutaj, przeczytałam cały wątek i przeanalizowałam i... już nie jestem taka pewna. Wózek bardzo mi się podoba wizualnie, ale jak przeczytałam zdanie, że taki wózek kupują rodzice, którym zależy tylko na wyglądzie a nie na wygodzie dziecka, stracił on dla mnie cały urok. I zaczęły się poszukiwania alternatywy: żeby był ładny a zarazem jak najwygodniejszy dla córki.

Czy może któraś z Was może wypowiedzieć się na temat [SIZE=-1]Emmaljunga Cangaroo?

[/SIZE]

, ale jak przeczytałam zdanie, że taki wózek kupują rodzice, którym zależy tylko na wyglądzie a nie na wygodzie dziecka, stracił on dla mnie cały urok.]

no chyba troche przesadzilas....
sledze to forum i jakos nie widze tendencji jak opisalas
sama mam ten wozek i poki co moje dziecko jezdzi WYGODNIE a ja nie przedkladam wygladu nad jego wygode
never:no::no::no::no:

buba super
moj luby z tej samej bajki co Ty ( teraz pracuje przy fabule i nie ma go w domu non stop niestety, smutno mi bo zazwyczaj razem pracujemy ale moglabym urodzic na planie :-p) a ja zajmuje sie produkcja i fotografia

no chyba troche przesadzilas....
sledze to forum i jakos nie widze tendencji jak opisalas
sama mam ten wozek i poki co moje dziecko jezdzi WYGODNIE a ja nie przedkladam wygladu nad jego wygode
never:no::no::no::no:

Takie odniosłam wrażenie, po przeczytaniu wątku - serio! Naprawdę, mam wielką ochotę kupić ten wózek, ale praktycznie znalazłam o nim same negatywne opinie i jestem w kropce.

Z plusów jest na pewno ładny wygląd, to, że jest zgrabny (mam obecnie Quinny 3XL Freestyle), siedzenie jest miękkie, ale... Zastanawiam się nad tym, czy moja córka zmieści się w nim w zimę w śpiworku, czy nie będzie jej ciasno; nad wadliwością przedniego kółka - tylko to, co z uwag napisały inne użytkowniczki forum.O, i nad tym, że nie będę mogła rozłożyć wózka do leżącej pozycji (czy małej będzie wygodnie).

Myślałam, gdzie będę go używać: w sumie głównie w mieście, więc do takich wypraw wydaje się być ok. Córka śpi głównie w łóżeczku, na spacerach rzadko...

Buba - czy możesz coś napisać o ConecoV3?
Interesuje mnie zdanie eksperta /czyli ciebie/
mam go i jestem zadowolona ale chciałabym wiedzieć na co zwrócić uwagę:tak:
dziękuję za informacje
Pozdrawiam:-)

reklama
Kate a jak długo używałaś gondole w Coneco V3? Czy możesz podać wymiary wewnątrz i czy spacerówka jest kubelkowa czy rozkłada się na prosto? Ja widziałam V3 na zywo, ale nie przyglądałam się za bardzo i nie wiem jaka ta gondola pojemna? Moja bratowa rozpatruje ten wózek, rodzi na wiosnę. A jak z uzytkowaniem? Ja mam Coneco solara i jestem zadowolona a wiem, ze wszyscy spotkani użytkownicy Coneco narzekają na trzeszczenie, mnie nic nie trzeszczy... :blink: Tylko jedno kółko wypadała, ale dało się zrobić i nie wypada już a po wertepach strasznych jeździłam. Ty rodziłaś w grudniu, prawda?

Do góry