reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

QUINNY BUZZ czy ktoś posiada? jakieś opinie? POMÓZCIE :)

A ten Britax Verve fajny jest? Ostatnio widziałam własnie kilka osób śmigających z dziećmi właśnie Verve i Zappami. Wyglądają fajnie :tak:

reklama
Buba wielkie dzieki , to ja juz na 100% kupuje speediego , jest tylko jedna rzecz , ten twój to wygląda trohe inaczej niz te cosa w sklepach i na internecie , jest ładniejszy , lepiej wykonczony ma w gondolce widze jakies kieszonki itd . Gdzie ko kupowałas i jak to zrobic zeby kupic własnie taki ; :)

Agutek Sprawdze jutro co i jak z tym luznym kolkiem i dam znac :tak:

Anufifi Kupowalam w Calineczce
http://calineczka.pl/sklep/product_info.php?products_id=4900
W styczniu 2006 i byla to kolekcja 2006 kolor Blue logoon sliczny turkusowo -morski.Niestety juz niedostepny....:-(
tu ktos uzywany sprzedaje ale kiepskie zdjecia ma...
http://www.allegro.pl/item254441614_quinny_speedi_sx_gon_spac_fot_sam_5_grat_.html

tu masz namiar na sama gondolke:
http://www.allegro.pl/item254811939_gondola_quinny_dreamy_do_buzz_i_speedi_sx.html

uzywana gondolke warto bo sa zazwyczaj w super stanie!!!!!

Ale super jakosciowo jest ten model i jest dostepny:
to najwyzszy model z serii Topline :tak: kolor: Papilon
Foto nizej.
Uzywam d pol roku fotelik maxi z tej serii i jakosc tapicerki jest rewelacyjna!!!!

Buba jak ty malego tam wcisnelas? :) moj wygladal tak samo z wyjatkiem dlugosci :), rak nie mogl polozyc wzdluz ciala bo sie nie miescilu. W x-landerze zdecydowanie wiecej miejsca bylo, co do casuala to tak jak mowie, widzialam zdjecia bo malego nie bylo gdzie przymierzyc. Co do tych fotelikow to masz moze racje, napewno przez to sa slabsze. jeesli chodzi o spacerowki na poczatek tez sie nie zgodze, pytalam w szpitalu, mojego pediatre, neurologa i rehabilitanta i powiedzieli ze moze byc, nie iwdza przeszkod

Ostatnio na allegro poszedl papilon za 750zl w stanie naprawde idealnym bo mialam zdjecia chyba kazdego szczegolu :). Kupienie go na allegro graniczy niemal z cudem :)

Fajny jest tez ten kolor NIEDOWIARY!!! QUINNY SPEEDI SX ZA JEDYNE 899ZŁ!!! (251269013) - Aukcje internetowe Allegro facetowi chyba 2 zostaly wiec mozna napisac jakby co i zapytac

Hannah Malego dzis wsadzilam do gondolki specjalnie do foto i na luzaku sobie lezal z podkurczonymi nozkami :-D:-D:-D
Co do spacerowek dla noworodkow z racjii mojego zawodu jezdze na wiele sympozjii i zjazdow lekarskich gdzie rozmawialam z autorytetami w dziedzinie pediatrii,ortopedii,chirurgi,neonatologi........ i chodzi tu o fakt amortyzacji,jednak drewniane dno i materacyk robi swoje i o to ze gondola jest wyzej poza maxymalna wysokoscia gdzie stezenie spalin jest najwyzsze no i lepiej chroni dlatego.Jest bardziej zabudowana itp.Ale jasne ze mozna niemowaka i w parasolce wozic i lekarze nie widza przeciwskazan.....ilu lekarzy tyle opinni......tak jak ze wszystkim ,dlatego ja stawiam na rozsadek
;-) i fakt ze kazdy ma prawo wyboru
:tak:

Anufifi Kochana jak mode pomoge :tak: bo sama przerobilam kilkanascie wozkow.....mysle ze bedziesz zadowolona.Jak juz bedziesz kupowac to kup fotelik maxi cosi do quiniqaka jesli jeszcze nie masz i takowy bedzie Ci potrzebny bo to jedyny fotelik ktory w historii testow ADAC, OEAMTC, AA Trust i ANWB, poraz pierwszy osiagnal maxsymalna ilosc gwiazdek :tak:
I polecam zakupienie odrazu spiworka do spacerowki w z tej serii bo potem mozesz miec klopocik a ten spiworek supcio sie sprawdza,no i palaka.Torba tez jest rewelacyjna!!!!
tu zamieszczam foto spacerowki ze spiworkiem.

krótke pytanie do expert'ek:
- gdzie i jaki palak można kupić do Speedi SX ??

przejechalem sie speedi i wydaje sie ze stał sie na ten moment faworytem :)

p.

Agutek Sprawdze jutro co i jak z tym luznym kolkiem i dam znac :tak:

BUBA byłabym wdzięczna :tak:Wystarczy złapać za te kółka i zobaczyć czy możesz nimi lekko poruszać góła-dół. lub chwycić za rączkę, unieść przednie kółka i sprawdzić czy słychać charakterystyczne stuk i kółka lekko opadają.

Twój kolor quinniego to po prostu bomba. Rewelacyjnie się prezentuje. W sklepie, w którym ja byłam niestety był tylko czarny i zielony. Nic innego od ręki nie było, a ja tak właśnie potrzebowałam wózek - na już. Inne kolory trzeba by było zamawiać :dry:

krótke pytanie do expert'ek:
- gdzie i jaki palak można kupić do Speedi SX ??

przejechalem sie speedi i wydaje sie ze stał sie na ten moment faworytem :)

p.

peterson widziałam ostatnio na allegro, że ktoś sprzedawał.

reklama
BUBA z tego co pamietam MAXI COSI zdobyl max w polaczeniu z ISOFIX :) chyba ze we wczesniejszych jakis latach :). Tez go mamy i tez polecam

AGutek jak jutro poogladam to tez dam ci znac czy w tym sklepowym tez tak jest :). Patrz ja znow kolorowych nie lubie i wszedzie szukalam czarnego i deficyt :). Papillon straszniemi sie podobal ale okazalo sie ze strasznie razace sa te kolory, na zdjeciu tego nie widac, sa takie przygaszone.

peterson bardzo prosze linki
HIT! CHICCO BARIERKA DO CT04 QUINNY SPEEDI SX ZAPP (257735031) - Aukcje internetowe Allegro
PAŁĄK BARIERKA DO WÓZKA QUINNY SPEEDI__WARSZAWA (256787068) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry