anuffi to ja tez cos powiem
zalezy jaki komplet kupisz to wtedy jest co chcesz ale z tego co ja przegladalam to wychodzi na to samo czy kupisz razem czy osobno, moze minimalnie taniej wyjdzie. Standardowo jest kosz na zakupy i pompka, nie ma palaka do spacerowki ale mozna tanio dokupic. Moje dziecko ma 5,5 miesiaca, wazy 8kg i ma 67 cm, rodzilam pod koniec kwietnia tak dla porownania. Nie jest duzy w porownaniu z rowiesnikami urodzil sie miesiac przed terminem i do gondoli nie ma szans zeby sie zmiescil (przymierzalam go kilka dni temu), ledwo wchodzi w cienkim domowym ubranku ale nie ma mozliwosci zadnego manewru nie mowiac juz o jakis cieplejszych ubrankach. Nie wiem kiedy rodzisz ale nie licz ze na nastepna zime sie jeszcze zalapie
. Widzialam gondolke chyba x-landera i jest sporo wieksza, gondolki takich zwyklych sklepowych wozkow tez sa wieksze, z tego co czytalam casualplaya tez jest wieksza wiec tu sie akurat z buba nie zgodze
, speediego wypada najgorzej glownie z powodu tego zwezenia cholernego
, tak bylaby ok - jedna z dziewczyn z ktorymi rozmawialam zrobila mi zdjecie swojego 10miesiecznego syna w gondolce casualplaya ktory wazyl ponad 10kg wchodzacego w rozmiar 80/86 (moj ma 68/74) i jeszcze spoko sie w niej miescil. Tylko ze takie dziecko to juz raczej lezec tam nie chce
Zeby nie bylo, nie chce cie przekonywac do innego wozka, tez uwazam ze speedi jest ok i zachecam do zakupu gondolki, mnie bylo troche szkoda ze nei kupilam
. Szybko ja sprzedasz bo popyt jest
, troche na tym stracisz napewno ale co tam. Nie za czesto sie jest w ciazy w koncu
. A wozeczek napewno starczy na dluuuugo
, ja tez nie zaprzeczam ze kiedys z nim jeszcze moge wyladowac