reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

QUINNY BUZZ czy ktoś posiada? jakieś opinie? POMÓZCIE :)

pawimi dzieki za odp odnosnie mojego linka..i tak mialam graco ale on nie mial kol pompowanych a ten ma...nie mam zadnego facebooku widze tylko te zdjecia co masz w profilu...
Karolina czyli siedzisko rozni sie od tego z 2007 jest lepiej wykonane tak??
Sofik dlugo cos idzie do ciebie Twoj buzz;/

reklama
babycare.nl - tutaj, ja mam zolto-zielona spacerowke (sulphur)i piore dosc czesto ale moja tapicerka jest jak nowa pomimo tylu pran wiec zdziwilam sie ze piszesz ze niby to drugie siedzisko jest lepszej jakosci...

wlasnie tak mi kolko caly czas stawalo jak na tej fotce wrrrrr....tam na podlodze w calej prawie hali byla taka wykladzina i moj buzz nie chcial po tym jechac!

babycare.nl - tutaj, ja mam zolto-zielona spacerowke (sulphur)i piore dosc czesto ale moja tapicerka jest jak nowa pomimo tylu pran wiec zdziwilam sie ze piszesz ze niby to drugie siedzisko jest lepszej jakosci...

wlasnie tak mi kolko caly czas stawalo jak na tej fotce wrrrrr....tam na podlodze w calej prawie hali byla taka wykladzina i moj buzz nie chcial po tym jechac!

Nie wiem czy lepsezj jakosci,ale napewno latwiejsze w utrzymaniu w czystosci :-) Moglas zablokowac kolko i chyba byloby ok ??

Nie wiem czy lepsezj jakosci,ale napewno latwiejsze w utrzymaniu w czystosci :-) Moglas zablokowac kolko i chyba byloby ok ??
niby moglam ale wtedy nie daloby rady manewrowac i skrecac pomiedzy stoiskami i ludzmi...a to siedzisko , hm czy ono jest w takim razie takie jak spod tego regularnego,mniejszego? bo z takiego materialu byla gondolka zrobiona...a jaki w takim razie ma kolor,taki jak gondoli na na zewnatrz czy taki jak ta gabka? pytam poniewaz u nas buzy weszly na rynek pod sam koniec 2007 roku jako model 2008 i mialy tylko jedno siedzisko, dopiero te sprzedawane teraz w 2009 maja juz dwa wiec poniewaz ja kupilam swoj wozek w lutym 2008 jako model 2008 nie ma tego drugiego siedzenia. Zmuszona bylam zamowic wlasnie z tego sklepu i tak mnie ciekawi co tez dostane...​

no moj kolor spacerowki to sulphur czyli zolty w srodku - gabka a od spodu zielony, i taki sam sulhpur zamowilam na to siedzonko xl, wiec zastanawiam sie czy wewnatrz bedzie zielone? Gondole mialam innego koloru ale gondola sulphur na zewnatrz ma wlasnie zielony taki jak spod spacerowki a srodek - ta frotka jest zolta jak glabka spacerowki....a ty masz wszystko w jednym komplecie? to twoje to jest kolor gold? jaki kolor mialas gondoli? daj jakas fotke

reklama
A JA nie moge spac....

Rany juz nie moge!!!!!!!!!!!!!1 tak maly sie rusza i tam nacisna na dol ze nie moge z bolu :baffled:

Fajnie sobie o kolorkac gadac :-Dja nic nie moge powiec bo bede miec czarnego :-)

Do góry