reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

QUINNY BUZZ czy ktoś posiada? jakieś opinie? POMÓZCIE :)

reklama
a mnie nie bylo bo pojechalismy na auto show do chicago :tak:...przez przypadek ( bo nie wyjelam z bagaznika) zabralismy buzza i znowu na niego klelam....:-(wprawdzie skrzypienia nie slyszalam w zgielku i halasie ale jakzesz ciezko sie nim manewruje pomiedzy stoiskami, ludzmi, na nierownej plaszczyznie! Fatalnie sie go podbija z ciezkim dzieckiem! Znowu tak jak po poprzednim spacerze bolaly mnie dlonie :crazy: Po prostu zmeczyl mnie ten wozek a jedyna "radoscia" w tym wszystkim bylo to ze Vincent wydawal sie byc zadowolonym w swoim pojezdzie no i co tu duzo gadac...wygladalismy baaardzo cool :cool: posrod tych wszystkich graco i tanich parasolek:-):yes:
http://www.fothost.pl/show.php/1513255_autoshow048.JPG.html

HEJ babeczki....co do buzza i ile lat w nim bobas moze jezdzic to tj pisalam moja 2lenia corca sie ledwo w nim miescila..a glowke miala w daszku...ale jakos nie moge sie oprzec zeby buzza kupic..NIE ODPUSZCZE SOBIE GO HEHE...chodz oprocz PAWIMI jeszcze inna dziewczyna opiowiadala ze widziala jak buzz z dzieckiem prawie sie wywalil...
Sofik jak sie czujesz???jest juz buzz twoj wymarzony??
Gastone niezle ze az 3miesiace czekalas na buzza to skad go sprowadzalas??I juz podjelas decyzje jaki wozio kupisz czy jane czy speedi??
Pawimi slicznie sie Twoj synek prezentuje w buzzie prwnie ludzie sie za nim ogladali co??bo sie wyroznial z tlumu;P...i ja zdjeciach nie widac abys miala jakiekolwiek problemy z wozkiem!!
Pozdrawiam kochane u mnie dzis odwilz...
ahah co myslicie o takim wozku
Graco Leisure AirPlus Travel System BN on eBay, also, Pushchairs Prams, Pushchairs Prams, Baby (end time 01-Mar-09 11:01:54 GMT)
mam mozliwosc go kupienia..jest lekki,travel system mozna zrobic..tylko jedyny minus to ze przednie kolo sie nie obraca...myslicie ze to moze byc duze utrudnienie??
[ny /B]

Ja mialam Quinny Speedi Sx, Marcel przestal miescic sie w gondoli i musialam przejsc do spacerowki. I tu pojawil sie problem,ponieważ maly nie siedzi jeszcze stabilnie ,a spacerowka w Speedi jest bardzo obszerna i nie bylo mozliwosci zeby tam siedzial,bo ciagle zjezdzal,nawet w spiworze. Dlatego zdecydowalam sie zmienic go na BUZZ z siedziskiem XL i jestem zacwycona. Ponijajac juz sam wyglad Buzz to stelaz jest o wiele lezejszy i mniejszy niz Speedi,spacerowka idealna,dzieki gabce z ktorej jest Marcel siedzi stabilnie. Przymiezalam to siedzisko XL i jest naprawde spore 2 letnia corka mojej znajomej miesci sie w nim bez problemu. I tak szczeze mowiac te te dwa przednie kolka w Buzz sa bardziej stabilne niz to jedno w Speedi, choc trzeba przyznac ,ze na przyszla zime bede musiala dokupic te dwa terenowe poppowane kola,bo tymi malymi przez wysoki snieg ciezko sie pcha. Sprawdzalam tez Buzza w lesie i na lace i bez zarzutow.

Karolina ciesze sie ze jestes zadowolona z buzza to naczytalam sie ostatnio duzo nieprzychylnych opinii o nim ale wiem ze nie ma wozka idealnego...piszesz ze masz siedzisko xl czyli masz najnowszego buzza tak??jaki kolorek??speediego tez masz czy sprzedalas??Jak duzy urodzil sie Twoj synek ze tylko mc w gondoli pojezdzil??masakra:szok:

sorrki zle przeczytalam odnosnie gondolki...nie wiem skad mi sie ten mc wzial;-)ile synka wozilas w gondoli??a jak ci sie speedi spisywal z gondolka??

Karolina ciesze sie ze jestes zadowolona z buzza to naczytalam sie ostatnio duzo nieprzychylnych opinii o nim ale wiem ze nie ma wozka idealnego...piszesz ze masz siedzisko xl czyli masz najnowszego buzza tak??jaki kolorek??speediego tez masz czy sprzedalas??Jak duzy urodzil sie Twoj synek ze tylko mc w gondoli pojezdzil??masakra:szok:

Marcel w gondoli jeździł 5 miesięcy, gdyby było lato pewnie pojezdzilby dłużej, ale gruby kombinezon i kocyk, albo spiworek sprawiły, ze miał już podkurczone nóżki. Speedi z gondola ok, ale spacerowka MASAKRA!! I wczoraj właśnie go sprzedałam.

Buzza mam z 2008 w kolorze Gold- bardzo fajny żółto-brazowy.

ale masz buzza z dwoma siedziskami tak?na necie czy w sklepie kupowalas?kolorek super tez mi sie podoba...

A gdzie reszta dziewczyn??Pawimi pewnie jeszcze spi a Sofik,Gastone prosze sie odezwac...

reklama
Witam
gie-oska ja cala noc nie spala wiec dopiero teraz zwleklam sie łózka , ja swojego QUINNY jeszcze nie dostalam, moze dzis albo jutro mam taka cicha nadzieje, wkoncu z UK do Irlandii nie jest az tak daleko, paczka z PL idzie 3 dni robocze;-)

A Ja zamówilam we wtorek weiczorem , w srode Gosiu napisla malia ze wysłał wiec czwartek, piatek licze jakos 2 dni i sobota ,niedziela nie pracuja wiec dzis powinnien byc no roznie to mzoe byc....

Ja ostanio podliczylam ile bym wydala w IE za Quinny za clay set to sie przerazilam bo ponad 1000e:szok:

Karolina_Marcel fajnie ze jestes zadowolona z buzza:-) Ja bede miec gondole na lato i moj synio mam nadzieje ze z pol roku w niej pojezdzi...

Pawimi super taki wypad !!! Fajnie ze mzoesz sobie tak wybierac ktory wozek gdzie brac...

Do góry