Sofik
Wiara Czyni Cuda
hihi ale niecierpliwiec no! Ja na swojego buzza czekalam 3 miesiace!!! Kupowalam go w 2006 i wtedy ich nie bylo u nas wiele.Ja to dopiero sie denerwowalam!![]()
rany 3 miesiace

ja mam cicha nadzieje ze bedzie jutro

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hihi ale niecierpliwiec no! Ja na swojego buzza czekalam 3 miesiace!!! Kupowalam go w 2006 i wtedy ich nie bylo u nas wiele.Ja to dopiero sie denerwowalam!![]()
Karolina ciesze sie ze jestes zadowolona z buzza to naczytalam sie ostatnio duzo nieprzychylnych opinii o nim ale wiem ze nie ma wozka idealnego...piszesz ze masz siedzisko xl czyli masz najnowszego buzza tak??jaki kolorek??speediego tez masz czy sprzedalas??Jak duzy urodzil sie Twoj synek ze tylko mc w gondoli pojezdzil??masakra![]()