reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

QUINNY BUZZ czy ktoś posiada? jakieś opinie? POMÓZCIE :)

Witam sie dziewuszki.Dzis bylam mierzyc maucha w wozki i nawet nie doszlam juz do speedi.Zakochalam sie w jane! Maly ma dwa i pol roku i w wozku siedzi jak krol! Nozki ma jeszcze wyprostowane na podnozku, a gdzie jeszcze do spuszczenia podnozka! Przezylam szokze to takie duze a przy tym lekkie! Zdecydowalam sie na jane.Niestety wiele ofert ktore znalazlam sa juz nieaktualne, ale czekam na telefonon jednej kobietki dzis wiecorkiem, bo teraz jest w pracy i jej oferta nadal aktualna, druga oferta mnie strasznie ze tak pwoiem podniecila i czekam na jakas odpwoiedz od faceta, ktory ogloszenie powiesil wczoraj.Chce szybjo sprzedac wozek i ma kolor, ktory mi sie podoba.Do tego mam jane energy w identycznych kolorach!Trzymajcie kciuki bo bardzo chce miec ten wozek!!!! A nie da mi meza namowic na 500 euro..(tyle kosztuje sama spacerowka u nas w sklepie)

reklama
gastone - trzymamy kciuci:tak:mam nadzieje ze uda ci sie kupic wozeczek twoich marzen...
witam sofik - wspolczuje ze tak sie meczycie po nocach ale to mi dokladnie przypomina moj ostatni miesiac z brzuszkiem....zero spania, kopanie do bolu ktore wcale nie bylo przyjemne:no: a pozniej w pracy spalam zamykalam drzwi i ucinalam sobie po-lunchowe drzemki na swoim fotelu za biurkiem:-)
no wiem ze fajnie miec ten luksus ze co wypad to mozna wozek zmienic:happy: Lubie to ze nie jestem przyczepiona do jednego wysluzonego modelu ale moge wybierac na co mi aktualnie ochota przyjdzie. Zawsze lubilam miec kilka wozkow do wyboru:yes:
karolina - ja tez bylam baaaardzo zadowolona ze swojego buzza do pewnego momentu. wlasnie ten okres kiedy maly wyrosl z gondoli i przesiadl sie do spacerowki byl zbawienny. Waga malego byla taka ze swobodnie wozek sie prowadzil nimalze jedna reka a sam Vincent siedzial sobie w tej gabce jak krol.Posiadanie tego wozka bylo sama przyjemnoscia.... Niestety pozniej nastala jesien i zima, dziudzius moj nabral na siebie wagi i wiekszych gabarytow no i z jego ciezarem ciezko mi sie moim buzzem manewruje. Wierz mi ze mam sporo porownania z innymi wozkami ktore posiadam. Z bugaboo nie mam takiego problemu bo ten wozio prowadzi sie jak marzenie....A buzz...absolutnie przyznaje ze to wozek wpadajacy kazdemu w oko - tak, tak gieoska, masz racje ogladali sie za nami:-) ale szlag mnie trafial jak na kazdym podjezcie (tam byly takie wysokie gumowe podjazdy do poszczegolnych stanowisk z samochodami) przednie kolko stawalo w poprzek a samego wozka nie moglam podbic bo ciezar z moja dzidzia byl za duzy ...Niestety dzis w dalszym ciagu bola mnie dlonie o trzymania raczki:szok:
Tak a propos to reszta zdjec z wypadu jest na facebooku - tutaj tylko 3 fotki wstawilam bo zle sie cos mi wstawialo ale jak chcecie to reszta tam jest to poogladania.

Pawimi, to faky ze przez wysoki snieg kiepsko sie pcha Buzza nawet z lekkim dzieckiem :crazy: ale teraz mozna dokupic pompowane kola,moja znajoma ma i rewelacja. Mi tez czasm przednie kolo staje w poprzek (zwlaszcza w supermarkecie ) ale wtedy zawsze je blokuje i problem z glowy :-)

gastone fajny kolor jane chodz ja jednak obstaawialam ze zdecydujesz sie na speedziaka...
i co zadna z Was nie napisze co mysli o tym wozku co dalam??ponawiam prosbe jeszcze raz...
Graco Leisure AirPlus Travel System BN on eBay, also, Pushchairs Prams, Pushchairs Prams, Baby (end time 01-Mar-09 11:01:54 GMT)
ono nie ma obrotowego kola przedniego i to jest problem dla mnie bo w sumie nie bardzo wiem jak taki wozio sie bedzie prowadzil...
Sofik gdzie jestes?buzz przyszedl??jak sie cujesz??
Pawimi a ja nie widziaalm na Twoim profilu zdjeci z auto show:crazy:

Gastone ile wazy ten jane i czy on ma to obrotowe kolo przednie??i co ci sie nie podobalo w jane bo nie pamietam??
Karolina ile juz uzytkujesz buzza??

gie-oska buzza nie ma jeszcze :baffled:
Mi sie nie podoba osobiscie ten wozek:sorry2:

pawimi no byle do porodu ;-)
Ja to proboje spac troszke w dzien ale przy malej sie nie da :dry:

gastone sprawdz ten wozek na ebay-u , ja na moim zaoszczedzilam ok. 350 e ;-)

dla mnie ten graco to kupka zlomu,nie pakuj sie w to bo bedziesz klac bez tego kolka obrotowego, zreszta to calkiem plastikowy wozek...mialas juz jedno graco, prawda??? I masz dosc! fotki sa na facebooku - nowy album wczoraj zrobilam pt. auto show 2009...a ty jestes na facebooku? bo juz nie pamietam:baffled: mam gastone, sofik, kasie...a gdzie ty??

reklama
Zamiast tej gabki jest tylko material taki z jakiego jest zrobiona gondola na zwenatrz. Wiec napewno latwiejszy w utrzymaniu w czystosci nic ta gabka.

Nawet nie wiedzialam ze mozna go przerobic na 4 :szok: Moglabys mi podac link do tej strony z ktorej zamawialas??

Moja znajoma wlasnie wypatruje Buzz 3 spacerowke w kolorze rozowo-pomaranczowym,moze ktoras z was ma do sprzedania ??

Do góry