reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

QUINNY BUZZ czy ktoś posiada? jakieś opinie? POMÓZCIE :)

no to Filipek bedzie podrozowal buzzem :))

tak jak Król ;-)

Tylko czy dojdzie ten quinny :confused: mam nadzieje ze tak, wkoncu gosciu ma na ebay-u 13 tys. pozytywnych komentarzy:dry:...Ja to chyba juz za bardzo panikuje...

A co do wozków Moja koleznka kupila sobie Joolz , tez mi sie podobal ale u Nas jest bradzo drogim wozkiem... tylkoze ma czerwonego.

reklama
tak jak Król ;-)

Tylko czy dojdzie ten quinny :confused: mam nadzieje ze tak, wkoncu gosciu ma na ebay-u 13 tys. pozytywnych komentarzy:dry:...Ja to chyba juz za bardzo panikuje...

A co do wozków Moja koleznka kupila sobie Joolz , tez mi sie podobal ale u Nas jest bradzo drogim wozkiem... tylkoze ma czerwonego...
pawnie ze panikujesz moja droga ...ale w twoim stanie to wybaczalne jest he he...ten joolz to dla mnie mutant buzza z bugaboo, niestety patrzac na zdjeciach jak wyglada to tylko taka krzyzowka mi na mysl przychodzi ;)

Ale fajny tez... widzialam go w sklepie ale 1000e :szok:
Jak zamówilam buzza to sie zastanawialam czy dobrze zrobilam :rofl2: niezdecydowana jestem w tej ciazy :-p

jak buzz dojdzie to sie przekonam czy jestem zadowolona, zaraz zapakuje siezniczke do buzza i poszaleje po mojej wiosce hihihihi

A ja wciaz szukam jakiejs fajnej torby do wozka...i nic mi sie nie podoba, a te twoje to za drogie ;/co pokazalas mi... ;/

a ile ty zaplacilas za swojego buzza jesli mozna wiedziec? myslisz ze twoja corcia zmiesci sie do buzza??? to ile ona wazy i mierzy...nie wiem czy widzialas na fotkach ale moj synus dostaje nozkami do podnozka :( no moje torby fajne wiem he he...a jak fajnie wygladaja z buzzem :))))

Ja za buzza dalam razem juz z przesylka 630e z UK...
U nas w IE cały taki set jak ostanio liczyłam wychodzil 1100e:baffled:

Moja córeczka wazy 13 kg i ma ok. 97 cm , to sie zobaczy czy wejdzie...:-D

Ja to chyba poszukam typowo fajna torbe kobieca zeby tez pasowala do buzza tak jak Ty masz :)

Ja za buzza dalam razem juz z przesylka 630e z UK...
U nas w IE cały taki set jak ostanio liczyłam wychodzil 1100e:baffled:

Moja córeczka wazy 13 kg i ma ok. 97 cm , to sie zobaczy czy wejdzie...:-D

ja to chyba poszukam typowo fajna torbe kobieca zeby tez pasowala do buzza tak jak Ty masz :)
no to cena zblizona do naszych.....tylko u nas przewaznie za przesylki sie nie placi. Malutka wazy prawie tyle co moj dzidzius ha ha...tylko on mierzy sporo mniej :baffled: to ciekawe bo on nie jest wcale gruby:szok: Torba....hmm ta moja to nie jest zwykla kobieca tylko specjalna na pieluchy ....nazywa sie diaper bag tylko ze dyzajnerska dlatego tak wyglada i kosztuje:nerd:

Pisza ze buzz do 4 lata wiec wyprobujemy :-D

Torbe to ja własnie poszukam taka jaks dla mnie a zeby tez pasowla do buzza

Ja to Zmykam spac bo maly chyba tez juz mam dosc...

Dziekuje za dotrzymanie mi towarzystwa
Milego wieczorku ... do jutra

no to pa pa, trzymaj sie laska i mam nadzieje ze jutro buzza dostaniesz bo sie jeszcze pochorujesz z rozpaczy ze go nie masz!

reklama
hej kobitki...
Sofik jak sie czujesz?jak brzusio?synek dal Ci troche pospac??daj znac czy buzz przyszedl bo tez jestem ciekawa jak bedzie Twoja corka w nim wygladac...
Pawimi co ten wozek takiego w sobie ma ze tyle kosztuje??mi sie nie podoba:-p
Gastone gdzie jestes??nic sie nie odzywasz??pewnie latasz od wozka do wozka hehe:-)

Do góry