reklama
Sofik
Wiara Czyni Cuda
Pawimi Wiem wiem ze chcialam,ale taki byl tanszy
Mala spi z wielkim katarem, ale za to syn wriuje i spac nie daje,ja nie wiem jaka ja jutro bede funkcjonowac zeby nie zasnac w dzien...
Brzuch mi sie rusza na wszytkie strony i na 2 cm odstaje, jedna wieleka burze mam w brzuchu a na dnole czuje takie pacje na kosc ogonowa, nie wiem ale maly chyba chce juz wyjsc...
czuje sie fatalnie ale nie bede jechac do szpitala bo mnie wnim zostawia na dobre...
Mala spi z wielkim katarem, ale za to syn wriuje i spac nie daje,ja nie wiem jaka ja jutro bede funkcjonowac zeby nie zasnac w dzien...
Brzuch mi sie rusza na wszytkie strony i na 2 cm odstaje, jedna wieleka burze mam w brzuchu a na dnole czuje takie pacje na kosc ogonowa, nie wiem ale maly chyba chce juz wyjsc...
czuje sie fatalnie ale nie bede jechac do szpitala bo mnie wnim zostawia na dobre...
Sofik
Wiara Czyni Cuda
a nie wiem czy chce wyjsc bo na kilka dni przed samym porodem to dziecko sie raczej juz wycisza i uspakaja bokser jakis pewnie bedzie albo pilkarz bo kopacz ha ha
no wlasnie czytam ze sie wycisza, to ja juz nie wiem co On chce:-)
Ale wiem jedno ze spac nie da bo lezec sie nie da ani na jendym ani na 2 boku ani na wznak... i bardzo boli ... Moja córeczka byla grzeczna w brzuszku mamusi, ale za to daje popalic, mam nadzieje ze synio w brzuszku szaleje a potem bedzie spokojny...
Bokser nie, raczej pilkaz po tatusiu
Sofik
Wiara Czyni Cuda
ale sie fotek naogladalam fajny ten Twoj blog...panienka Ci urosla z takiego dzidziuska....
No, czas lecji jak szalony kiedy Ona tak wyrosła
Oj a moj synek chyba powoli sie zmaczyl, jeszcze chwilka i moze zasnie oby...bo ja juz lewdo zyje...
Z nudów czytam sobie znaczenie imion...
Sofik
Wiara Czyni Cuda
Prawdopodobnie bedzie to Filip ;-)
reklama