reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

QUINNY BUZZ czy ktoś posiada? jakieś opinie? POMÓZCIE :)

reklama
Pawimi Wiem wiem ze chcialam,ale taki byl tanszy
Mala spi z wielkim katarem, ale za to syn wriuje i spac nie daje,ja nie wiem jaka ja jutro bede funkcjonowac zeby nie zasnac w dzien...
Brzuch mi sie rusza na wszytkie strony i na 2 cm odstaje, jedna wieleka burze mam w brzuchu a na dnole czuje takie pacje na kosc ogonowa, nie wiem ale maly chyba chce juz wyjsc...
czuje sie fatalnie ale nie bede jechac do szpitala bo mnie wnim zostawia na dobre...:baffled:

a nie wiem czy chce wyjsc bo na kilka dni przed samym porodem to dziecko sie raczej juz wycisza i uspakaja :) bokser jakis pewnie bedzie albo pilkarz bo kopacz ha ha

a nie wiem czy chce wyjsc bo na kilka dni przed samym porodem to dziecko sie raczej juz wycisza i uspakaja :) bokser jakis pewnie bedzie albo pilkarz bo kopacz ha ha

no wlasnie czytam ze sie wycisza, to ja juz nie wiem co On chce:-)
Ale wiem jedno ze spac nie da bo lezec sie nie da ani na jendym ani na 2 boku ani na wznak... i bardzo boli ... Moja córeczka byla grzeczna w brzuszku mamusi, ale za to daje popalic, mam nadzieje ze synio w brzuszku szaleje a potem bedzie spokojny...
Bokser nie, raczej pilkaz po tatusiu

nie chce cie martwic ale moje synczysko szalalo w brzuchu i poza brzuchem juz niestety tak 13 miesiecy rozrabia :) Do spokoju to mu raczej bardzo daleko....

reklama
Do góry