reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

QUINNY BUZZ czy ktoś posiada? jakieś opinie? POMÓZCIE :)

reklama
Pawimi Wiem wiem ze chcialam,ale taki byl tanszy
Mala spi z wielkim katarem, ale za to syn wriuje i spac nie daje,ja nie wiem jaka ja jutro bede funkcjonowac zeby nie zasnac w dzien...
Brzuch mi sie rusza na wszytkie strony i na 2 cm odstaje, jedna wieleka burze mam w brzuchu a na dnole czuje takie pacje na kosc ogonowa, nie wiem ale maly chyba chce juz wyjsc...
czuje sie fatalnie ale nie bede jechac do szpitala bo mnie wnim zostawia na dobre...:baffled:

a nie wiem czy chce wyjsc bo na kilka dni przed samym porodem to dziecko sie raczej juz wycisza i uspakaja :) bokser jakis pewnie bedzie albo pilkarz bo kopacz ha ha

a nie wiem czy chce wyjsc bo na kilka dni przed samym porodem to dziecko sie raczej juz wycisza i uspakaja :) bokser jakis pewnie bedzie albo pilkarz bo kopacz ha ha

no wlasnie czytam ze sie wycisza, to ja juz nie wiem co On chce:-)
Ale wiem jedno ze spac nie da bo lezec sie nie da ani na jendym ani na 2 boku ani na wznak... i bardzo boli ... Moja córeczka byla grzeczna w brzuszku mamusi, ale za to daje popalic, mam nadzieje ze synio w brzuszku szaleje a potem bedzie spokojny...
Bokser nie, raczej pilkaz po tatusiu

nie chce cie martwic ale moje synczysko szalalo w brzuchu i poza brzuchem juz niestety tak 13 miesiecy rozrabia :) Do spokoju to mu raczej bardzo daleko....

reklama
Do góry