reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

QUINNY BUZZ czy ktoś posiada? jakieś opinie? POMÓZCIE :)

reklama
hmm..Moj Max jest przecietnym2,5 latkiem.Zawsze byl i jest w normie.Urodzil sie z waga 2380, wiec nie byl za duzy..Ale strasnie szybko urosl, a potem zawsze dokladnie w normie,rowno z linia na siatce centylowej.Traz wazy okolo 13-14 kilo, wiec nie wim moze gdies tak 16 kilo?
Ale jesli masz na mysli buzza to niestety dwulatka juz tk nie powozisz.Pomimo, iz kocham tezn wozek, daaaawno go schowalam.Jak dziecko jest juz ciezkie nie prowadzi sie az tak lekko, ale nie jest zle.Problem stanowi male siedzisko.Max nie czul sie w nim komfortowo wiec schowalismy wozek.Ale wszystko zalezy od dziecka.

hmm..Moj Max jest przecietnym2,5 latkiem.Zawsze byl i jest w normie.Urodzil sie z waga 2380, wiec nie byl za duzy..Ale strasnie szybko urosl, a potem zawsze dokladnie w normie,rowno z linia na siatce centylowej.Traz wazy okolo 13-14 kilo, wiec nie wim moze gdies tak 16 kilo?
Ale jesli masz na mysli buzza to niestety dwulatka juz tk nie powozisz.Pomimo, iz kocham tezn wozek, daaaawno go schowalam.Jak dziecko jest juz ciezkie nie prowadzi sie az tak lekko, ale nie jest zle.Problem stanowi male siedzisko.Max nie czul sie w nim komfortowo wiec schowalismy wozek.Ale wszystko zalezy od dziecka.
widzialyscie mojego roczniaka jak wygladal w buzzie ....i to bez ziomowego ubrania, zbyt wiele miejsca w nim nie mial....zgadzam sie z gastone nie ma co marzyc o wozeniu dwulatka w buzzie chyba ze dziecko jakies mniejsze i drobne jest:-( Ja sie bede cieszyc jak pouzywam go teraz troche przez wiosne i lato i to bedzie chyba na tyle:sorry2: Poki co wiosna sie zmyla i dzis w nocy byla sniezyca, jeszcze ciagle sypie, myslalam ze na zakupy pojade ale jak zobaczylam ten snieg to mi sie odechcialo. Poczekam jak troche osiedle odsnieza no i moj maz musi wyjechac maszyna na podjazd bo nie da sie przejechac:baffled:

wlasnie...to chyba moja wiosna z ubieglego tygodnia tam wlasnie uciekla ! Prosze sie podzielic!!! gastone bylas juz te wozki zobaczyc i przymierzyc?

gastone a w ktorym tygoniu urodizlas synka, ze on byl taki malutki ??

Pawimi przesyłam Ci promyki słonka od Wiosny

Jak przyjdzie moj buzz to sprawdze jak Moja cora bedzie w nim wygladac;-)
Kurde juz sie doczekac nie mogr!!!!
Zeby w poniedzialek juz byl bylo by fajnie :-D

sofik dzieki za slonko ale patrzac za okno to nie wiem czy to wiele pomoze :( Rozumiem ze nie mozesz sie juz doczekac na swoj wozeczek zwlaszcza ze dzidzius juz tuz tuz ;)

gastone a w ktorym tygoniu urodizlas synka, ze on byl taki malutki ??

Pawimi przesyłam Ci promyki słonka od Wiosny

Jak przyjdzie moj buzz to sprawdze jak Moja cora bedzie w nim wygladac;-)
Kurde juz sie doczekac nie mogr!!!!
Zeby w poniedzialek juz byl bylo by fajnie :-D
W 40.. Poprostu przestal troszeczke rosnac bo mialam wysokie cisnienie - stan przedrzucawkowy, i skonczylo sie cesarka :tak:

reklama
Do góry