reklama
gastone jak to w wozku dla lalet a dziecko sie miescilo w tym wozku??dobre haha
No dlatego sie malo nie przewocilam! Bo specjalniekolo tej kobiety dwa razy przechodzilam, zeby sie upewnic czy to nie lalka.Aleludzie maja pomysly.To byl taki wozek jogingowy poprostu szook
Sofik
Wiara Czyni Cuda
No dlatego sie malo nie przewocilam! Bo specjalniekolo tej kobiety dwa razy przechodzilam, zeby sie upewnic czy to nie lalka.Aleludzie maja pomysly.To byl taki wozek jogingowy poprostu szook
a moze ona nie wiedziala ze to wozke dla dziecka
Sofik
Wiara Czyni Cuda
sofik po co ty nowego buzza kupujesz jak mozesz uzyc corki silvercrossa dla lalek lalka sie nie obrazi jak sobie troszke pouzywasz ha ha!
kurde , nie pomyslalam Zła jestem na siebie bo wydalam niepotrzebnie kase
Co tu tak CICHO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
U mnie byli goscie ale juz poszli , powiem Wam ze sie ciesze bo kurde maly tak kopie ze nie moglam wysiedziec....
Rany ale ten chlopak sie rozkopal , jeszcze musi miec duzo miejsca skoro tak mocno kopie...
Oby do porodu... bo juz ledwo zyje... Moja córka byla spokojniejsza ....
Witam kobitki.Zycze milego weekendu.W poniedzielk powim wam na cio sie zdecydowalam czy jane czy speedi bo jade przymierzyc syncia.
Namieszalam sobie w glowie totalnie.Nie mialam tego jak kupowalam buzza.Poprostu go kupilambo bylam zauroczona.A teraz mysle calymi dniami i rozwazam, taka moja zodiakalna natura (waga).No naprawde zglupialam,bo kazdy z tych woziow ma jedna wade.Speedi z oparciem, a jane z przednim kolem (hamulce)i badzczlowieku madry!
Namieszalam sobie w glowie totalnie.Nie mialam tego jak kupowalam buzza.Poprostu go kupilambo bylam zauroczona.A teraz mysle calymi dniami i rozwazam, taka moja zodiakalna natura (waga).No naprawde zglupialam,bo kazdy z tych woziow ma jedna wade.Speedi z oparciem, a jane z przednim kolem (hamulce)i badzczlowieku madry!
Sofik
Wiara Czyni Cuda
Witam sie z rana!!!!!!!!!!!!!
Pawimi smacznie zapewne spi....
Moze ktos chce sam stelaz od buzza
http://cgi.ebay.co.uk/Quinny-buzz-4-front-wheel-spare-convert-your-buzz-3_W0QQitemZ120380633285QQcmdZViewItemQQptZUK_Baby_BabyTravel_Pushchairs_GL?hash=item120380633285&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1700%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318
gastone To czekamy na wiesci z fornku:-)
A ja bede czekac na przesylke;-)
Juz sie nie moge doczekac kiedy ten wozio do mnie przyjedzie ...
A do ilu kilogramów jest spacerówka Quinny ????
http://cgi.ebay.co.uk/Quinny-buzz-4-front-wheel-spare-convert-your-buzz-3_W0QQitemZ120380633285QQcmdZViewItemQQptZUK_Baby_BabyTravel_Pushchairs_GL?hash=item120380633285&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1700%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318
reklama
Witam sie z rana!!!!!!!!!!!!!
Nie mam pojecia ile ale wszedzie wlasciwie pisza do lat 4.Ale to zalezy od dziecka.:-)