reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

QUINNY BUZZ czy ktoś posiada? jakieś opinie? POMÓZCIE :)

reklama
sofik po co ty nowego buzza kupujesz jak mozesz uzyc corki silvercrossa dla lalek :) lalka sie nie obrazi jak sobie troszke pouzywasz ha ha!

sofik po co ty nowego buzza kupujesz jak mozesz uzyc corki silvercrossa dla lalek :) lalka sie nie obrazi jak sobie troszke pouzywasz ha ha!

kurde , nie pomyslalam :baffled: Zła jestem na siebie bo wydalam niepotrzebnie kase:-D:-D:-D

Co tu tak CICHO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)

U mnie byli goscie ale juz poszli , powiem Wam ze sie ciesze bo kurde maly tak kopie ze nie moglam wysiedziec....
Rany ale ten chlopak sie rozkopal , jeszcze musi miec duzo miejsca skoro tak mocno kopie...
Oby do porodu... bo juz ledwo zyje...:baffled: Moja córka byla spokojniejsza ....

podobno chlopaki tak maja :) ja jestem, przyjechalam dzis wczesniej do domciu bo piatek i wlasnie ponownie sie wlaczylam :)

Witam kobitki.Zycze milego weekendu.W poniedzielk powim wam na cio sie zdecydowalam czy jane czy speedi bo jade przymierzyc syncia.
Namieszalam sobie w glowie totalnie.Nie mialam tego jak kupowalam buzza.Poprostu go kupilambo bylam zauroczona.A teraz mysle calymi dniami i rozwazam, taka moja zodiakalna natura (waga).No naprawde zglupialam,bo kazdy z tych woziow ma jedna wade.Speedi z oparciem, a jane z przednim kolem (hamulce)i badzczlowieku madry!

Witam sie z rana!!!!!!!!!!!!!

Pawimi smacznie zapewne spi....

Moze ktos chce sam stelaz od buzza

http://cgi.ebay.co.uk/Quinny-buzz-4-front-wheel-spare-convert-your-buzz-3_W0QQitemZ120380633285QQcmdZViewItemQQptZUK_Baby_BabyTravel_Pushchairs_GL?hash=item120380633285&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1700%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318

gastone To czekamy na wiesci z fornku:-)
A ja bede czekac na przesylke;-)
Juz sie nie moge doczekac kiedy ten wozio do mnie przyjedzie ...

A do ilu kilogramów jest spacerówka Quinny ????:confused:

reklama
Witam sie z rana!!!!!!!!!!!!!

Pawimi smacznie zapewne spi....

Moze ktos chce sam stelaz od buzza

http://cgi.ebay.co.uk/Quinny-buzz-4-front-wheel-spare-convert-your-buzz-3_W0QQitemZ120380633285QQcmdZViewItemQQptZUK_Baby_BabyTravel_Pushchairs_GL?hash=item120380633285&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1700%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318

gastone To czekamy na wiesci z fornku:-)
A ja bede czekac na przesylke;-)
Juz sie nie moge doczekac kiedy ten wozio do mnie przyjedzie ...

A do ilu kilogramów jest spacerówka Quinny ????:confused:

Nie mam pojecia ile ale wszedzie wlasciwie pisza do lat 4.Ale to zalezy od dziecka.:-)

Do góry