reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

QUINNY BUZZ czy ktoś posiada? jakieś opinie? POMÓZCIE :)

no tak, oni robia wozki dla lalek tez ;) i to dosc drogie, na przyklad te wielkie klasyczne gondole identyczne miniaturki dla lalek. za taka kase ze wlos sie jezy..dobrze ze nie mam corki haha
a moj silver cross to dazzle :)

reklama
Pawimi tak ,ale nie wszytkie bo dzis czasu nie bylo, ale chyba nie widze wszytkich albumów :confused:
No taka spacerówka dla lali prawie 60e :baffled:ale mowie ten wozek ejst od 3-8lat a jej wozek juz byl na nia za niski,pozatym ona mowi mam ma nowy i tez i sie ciezy...

Co do koloru wozka - to moja corka chciala braciszkowui kupic rózowy i rozowy fotelik;-)

Wiesz, ciesz sie ze nie masz corki, ja to z nia mam;-)
Ostanio babcia kupila jej sukienke szaro -granatowa z serba nitka , a ona ze nie chce bo nie rozowa:-D

Kurde Ciekawe kiedy ja tego buzza dostane,nic gosciu nie napsila ile bedzie szla przesylka tlyko ze wczoraj rano wysłał:confused:

ale sofik ma piekna coreczke! jak aniolek maly! oj bedziesz miala ty z tym strojeniem sie jak to taki anioleczek slodki!

witam!dzis to juz masakra na dworze...poda snieg od wczoraj wieczora,drogi nie odsniezone,tramwaje sie spoznija hehe ale przynajmniej slicznie bialo jest...podobna padac ma tak jeszzcze do polowy marca hehe...
z woziem uzywamym jeszcze pomysle tj pisalam mam jeszcze duzo czasu wiec moze jakas nowka lekko uzywana sie trafi bo czasami ludzie sprzedaja uzywane za taka cene za ktora mam nowy wozio haha:szok::szok::szok:...
Sofik mowisz ze Twoja corcia to strojnisia hehe moja tez...sama by chetnie sobie ubranka wybierala,uwielbia sie stroic,malowac i malowac paznokcie prawdziwa baba z niej...wczoraj rano zmieniala 2razy sukienke bo nie mogla sie zdecydowac...
Dzis juz piatek naszczescnie;-)jutro wooooooooooooolne:-):-):-):-)

Witam sie i Ja!!! nie wyspana, maly tak sie ruszal krecil a na dole czulam potworny bol, Myslam ze bede musiala jechac do szpitala, nie moglam sie wogole przekrecic na boki ruszyc noga. Dopiero jak rozchodzilam to maly chyba sie ulula i poszedl spac i ok. 4 w nocy zasnelam.

gie-osia male strojnisie... damy moja teraz udaje ze jest baletnica i ma swoja ze chrztu sukienke (a ze miala chrzest w wieku prawie 3 lat) sukienka jest na nia dobra;-)

Pawimy ma z jednej strony fakjnie nikt jej nie bedzie zabieral kosmetyków czy ciuchów chyba ze synowe:-D dziekuje z imieniu Sofii za komplement:-)

u nas dzis piekne slonko...

Witam sie i ja.U nas tez piekne slonko.
A co do dzieciecych wozkow, to ostatnio malo sie nie przewrocilam jak zobaczylam jak jakas irolka wiozla noworodka, po sklepie w wozku... dla lalek!!! Jakies pyatania??

reklama
Do góry