reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

QUINNY BUZZ czy ktoś posiada? jakieś opinie? POMÓZCIE :)

Ja racej te jestem za nowym.Ja kupuje uzywany bo jak mowilam to ma byc taki kolejny wozek.Ale ja jestem cwaniara wiecnie dam sobiekitu wcisnc.!
Jednak jesli ty kupujesz wozio dla dzidzi malutkiej kupilabym nowy.Cociaz z drugiej strony casem ludzie sprzedaja uzywane, ktore nie sa zbyt dlugo uztkowane.Ale jak to z allegro bywa nie masz mozliwosci obejrzenia go na zywo.Ja kupuje swoj z ogloszen i najpierw je zobacze, obstukam , powacham i juz hihihi

reklama
Witam wszystkie mamy :). Piszę do Was, bo mam problem. Na 'już' potrzebuje wózek. Mam upatrzony quinny buzz4, ale czytając Wasze posty widze, ze zdania na jego temat są naprawde podzielone...
Jak uważacie czy czarny nie bedzie zbyt smutny? :-)

Ja osobiscie uwazam,ze ten kolor jest mega smutny,ale kazdy ma inny gust.\Ja lubie zielenie,braz tez z tej nowej gamy jest ladny,ale nie czarny,jak dla mnie .Pozdrawiam;-)

Witam wszystkie mamy :). Piszę do Was, bo mam problem. Na 'już' potrzebuje wózek. Mam upatrzony quinny buzz4, ale czytając Wasze posty widze, ze zdania na jego temat są naprawde podzielone...

A ja zamówilam wlasnie czarna spacerówke , czarna gondole i turkusowy spiworek , oraz fotelik cappoucino ...kilka stron blizej sa jego fotki...
czekam wlansie na dostawe....

Owszem kolry z nowej kolecji 2009 sa super , baraz z turkusem,ale wtedy wozek wychodzi drozej..
Wydaje mi sie ze czarny i slicznie ubrane maluszek bedzie fajnie sie prezentowal, moja koleznka ma czarny i do tego jej corka w rozo slicznie wygalada, mam nadzieje ze mOj synek tez bedzie sie Super Prezentowal.

Ja dla corki mialam czerwoa spacerówke i jak ja ubralam w roz to nie zafajnie w tym wygladala;-) czerwien i roz nie lubia sie....

Ale na szczescie po USG wszytko OK, maly jest juz NIETOPERZEM
new_splash.gif
wcisna na glowe tam na dole, ale naszczesie wszytko OK.

Badania Krwi ok, moczu tez... nastepna wizyta 12 marca ciekawe jak to bedziec czy pojde na nia czy juz bede z synkiem w domu
new_tongue.gif

Sofik bardzo sie ciesze ze wszystko u Ciebie ok i ze syneczek siedzi jeszcze w brzuszku oby do marca;-)
be_yu ja tez bym sie nie zdecydowala na czarny kolor gdyz buzz i akcesoria sa w innych pieknych kolorkach:)ale to Twoj wozio bedzie i Ty bedziesz go uzywac nie my wiec decyzja nalezy do Ciebie...
Dziewczyny co do mojego pytania o uzywany wozio to wlasnie moze byc tak ze trafie w super stanie albo grata wiec chyba na nowke sie zdecyduje jak juz przyjdzie co do czego...
pawimi wspolczuje zimy masz tak jak my caly czas snieg pada..pewnie buzza juz schowalas do garazu co??pozdrawiam

tak zdania sa podzielone sa plusy i minusy jedni bardziej narzekaja drudzy mniej ALE SA TAK UROCZE ZE WSZYSTKIE JE POSIADAMY ! hi hi

Matko kochana jak u nas dzis zimno, znowu mroz siarczysty, nie dosc ze sniegu napadalo i jest bialo to jeszcze przez noc nas znowu podmrozilo....tydzien temu plus 17 a dzis minus 15 nic dziwnego ze mnie leb tak bolal przez kilka dni...
Kolor moje drogie to tylko i wylacznie kwestia gustu jest...jedna lubi pstrokate inna klasyczne....sofik sobie czarny upodobala od poczatku bo jakas tam wizje ma...podejzewam ze jak ubierze synusia kolorowo to wszystko ladnie bedzie pasowac, poza tym dobierze sobie kocyki czy torbe..Osobiscie ja nie lubie czarnego szczegolnie w przypadku gondoli ale powtarzam to tylko kwestia gustu i jakby wszystkie niebieskie lubialy to smuntno bylo by dzieciaczkom ze maja takie same wozki:tak:. Fajnie sofik ze wszystko w porzadeczku, szczerze to pojechalam dzis na spotkanie z klientem i zastanawialam sie czy przypadkiem nie zostaniesz juz w tym szpitalu ...
gieo-ska wlasnie buzza schowalam do bagaznika tydzien temu jak bylam na tym spacerku wiosennym i mam go w samochodzie liczac ze to juz wiosenka a tu psikus! Musze go wyjac bo nawet takim wozkiem nigdzie nie pojade w ten bury snieg.
Pojechalam tez po spotkaniu do sklepu I'coo pluto zobaczyc na zywo niestety baba mi powiedziala ze dopiero po polowie marca beda miec. To taki sklep - buitk z wozkami gdzie sa wszystkie orginalne pojazdy glownie te z europy importowane no i graco napewno tam nie ma :):-D

Sofik bardzo sie ciesze ze wszystko u Ciebie ok i ze syneczek siedzi jeszcze w brzuszku oby do marca;-)
be_yu ja tez bym sie nie zdecydowala na czarny kolor gdyz buzz i akcesoria sa w innych pieknych kolorkach:)ale to Twoj wozio bedzie i Ty bedziesz go uzywac nie my wiec decyzja nalezy do Ciebie...
Dziewczyny co do mojego pytania o uzywany wozio to wlasnie moze byc tak ze trafie w super stanie albo grata wiec chyba na nowke sie zdecyduje jak juz przyjdzie co do czego...
pawimi wspolczuje zimy masz tak jak my caly czas snieg pada..pewnie buzza juz schowalas do garazu co??pozdrawiam

czasem zdarza sie dobrze trafic ale przed zakupem mozesz poprosic o kilka dodatkowych fotek takich jak fotke raczki po niej najbardziej widac czy byla sporo uzywana i jakosc opon lub kolek w wozku i fotki miejsc w ktorych wozek sie sklada czy bardzo sa porysowane (wiem ze przy zakupie samochodu zwraca sie uwage na kierownice i siedzenie kierowcy jak jest bardzo wyswiechtane a przebieg maly to znaczy ze nastapilo male oszustwo i licznik byl cofniety to znaczy kombinowany ) ja niedlugo bende sprzedawac swojego xlandera tez jako uzywke ale tak naprawde to jest jak nowy nawet na oponkach ma te malutkie wystajace pipki znakiem czego byl jezdzony bardzo malutko takze wystarczy kilka pytan i fotek i moze uda sie trfic w cos nowszego :tak:

Ja szukałam okazji na używany przez kilka miesięcy ostatecznie nie zdecydowałam się na uzywkę.....bo jeśli będzie coś wyrobione , kółko, stelaż zwichrowany , zdarta rączka albo podrapany a nie masz mozliwości obejrzenia, to na zdjęciach moze tego nie byc widac...i co wtedy??pozostaje niezadowolenie zamiast radości z zaoszczędzonych kilku stów( no do tego brak gwarancji). Przemyslałam temat dobrze -poobserwowałam po ile chodzą te niby w super stanie i....kupiłam nowy. Teraz jestem bardzo zadowolona że stoi sobie nowy śliczny i pachnący...... A co do koloru to kwestia tego jak ubieramy dziecko- do żywych kolorków czarny może byc super -ja mam maxi cosi czarne bo bardzo mi się podoba w takim kolorku. Jeśli lubimy smutne kolorki to w czarnym będzie smutno.....Kwestia gustu, dla mnie strawberry to mój kolor best....

reklama
Pawimi jestem jestm...nie dma sie tak łatwo zostawic w szpitalu...
Przed chwila wrocilam od znajomych i normalnie myslalam ze urodze tak mnie bol złapal...maly bardzo naciska na dol, byle do 27 lutego, na 28 wtedy juz bedzie u mnie moj tato wiec bede spokojniejsza o corke bo zostanie z kim kogo zna...

Co do buzz-a to ja bym nie wybrala czarnej gondoli, gdyby nie to szare w srodku ;-)
Do tego dam wlasnie piekny niebieski lub zolty kocyk i bedzie cacy:-D Fajna torbe ktora szukam ...
Gdybym miala full kasy na ban kupila bym jakis Nowy buzz 2009 ale niestety :baffled:

Dzis zjadlam 2 paczki i zjadla bym jeszcze z 5 ale naszczescie nie mam juz wiecej , bo na wadze juz 65 kg :rofl2:

Wczoraj wogole bylam z córka na spacerku do sklepu i ona oczywsicie ma wozek dla lalki - dopiero wczoraj widze ze Ona ma Silver Cros-a :-D:-D:-D:-D tylko ze zielony zamiast fioletowy...

Do góry