reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

QUINNY BUZZ czy ktoś posiada? jakieś opinie? POMÓZCIE :)

Parasolka jest ekstra, polecam
a mi parasolka pasuje z bugaboo idealnie, zreszta pojemnik na butelke czy kubek tez uzywam ten z bugaboo.
gastone - nie, oczy cie nie myla torba $325 plus 10% tax.....ja wspomnialam ze ten dyzajner robi kolekcje tylko do ekskluzywnych butikow i sklepow gdzie srednia cena kiecki powyzej tysiaka:tak:
jesli chodzi o speedi to u nas nie ma ale wielokrotnie slyszalam ze spacerowka starczy na bardzo dlugo i ma miano nawet chyba najwiekszej w tym gatunku:-) Twoje maniactwo wozkowe rozumiem...poniekad sama jestem wozkowa baba:happy: no i zamawialam lacznik do buzz 4 i kolo terenowe w www.babycare.nl

reklama
Gastone ja bym czarnego nie brala...jakos srednio mi pasuje czarny do malego bobaska..chodz jak przegladalam ebay w poszukiwaniu quinny to przewazal kolor czarny...mowie o ebayu angielskim...purple wez sobie widzialam na zywo ten kolor i jest sliczny;-)i beda ci czesci do buzza pasowac;p...ja bym na Twoim miejscu speedi kupila bo jakos jane fajny ale speedi mi bardziej odpowiada przede wszystkim ma wieksza spacerowke;-)no ale to jest Twoj wybor..
sarenja daj linka do swojego buzza...
pawimi jaka pogoda u Was??zima wrocila??

gastone A szukałas czegos na ebay -u ????
czasem sa fajne oferty...

Ja własnie dostałam wiadomosc ze gosciu z UK wysłał dzis przesylke, ciekawe ile bedzie szła przesylka :confused:

Pewnie ze szukalam.Ja na ebayu siedze godzinami hihi
Dzis przyszła gondolka do buzza , jest cudna a w środeczku ach...taka mięciutka , faktycznie wykonanie jak dla królowej. A torbę -buzz box mozna zamontować także do ramy jak kto sie uprze bo mamy takie zatrzaski z przodu . Torba jest fajna ale kosz i tak trzeba mieć. Ja miałam w komplecie i parasolkę tez. Parasolka jest ekstra, polecam
tak tak parasolka sie przydaje!

a mi parasolka pasuje z bugaboo idealnie, zreszta pojemnik na butelke czy kubek tez uzywam ten z bugaboo.
gastone - nie, oczy cie nie myla torba $325 plus 10% tax.....ja wspomnialam ze ten dyzajner robi kolekcje tylko do ekskluzywnych butikow i sklepow gdzie srednia cena kiecki powyzej tysiaka:tak:
jesli chodzi o speedi to u nas nie ma ale wielokrotnie slyszalam ze spacerowka starczy na bardzo dlugo i ma miano nawet chyba najwiekszej w tym gatunku:-) Twoje maniactwo wozkowe rozumiem...poniekad sama jestem wozkowa baba:happy: no i zamawialam lacznik do buzz 4 i kolo terenowe w www.babycare.nl

Rozrzutna kobieto! hii
A co do przesylki, moge zapytac ile zaplacilas zania do Stanow? Do IRL tez pewnie wysylaja, wiec skorzystam.

Gastone ja bym czarnego nie brala...jakos srednio mi pasuje czarny do malego bobaska..chodz jak przegladalam ebay w poszukiwaniu quinny to przewazal kolor czarny...mowie o ebayu angielskim...purple wez sobie widzialam na zywo ten kolor i jest sliczny;-)i beda ci czesci do buzza pasowac;p...ja bym na Twoim miejscu speedi kupila bo jakos jane fajny ale speedi mi bardziej odpowiada przede wszystkim ma wieksza spacerowke;-)no ale to jest Twoj wybor..
sarenja daj linka do swojego buzza...
pawimi jaka pogoda u Was??zima wrocila??

Wiesz czarny mi tez nie za bardzo pasi, ale jak tylko czarny bedzie do kupienia, bo jescze nie dzownilam to trudno.Wiesz jak wybieralabym bym nowy to napewno inny kolor :-)

Witam sie paczkowo :)

Dzis mam wizyte wiec zbieram sie powoli na nia, do tego brzuch twardnieje:-( zeby tylko mnie nie zatrzymali tfu tfu
Byle do konca lutego...

Gosiu mi wczoraj napisla ok. 12 nawet sie nie spodziewalam ze paczke juz wysłał :szok: ciekawe ile bedzie szła:confused:

Milego Dnia odezwe sie jak wroce

Sofik trzymam kciuki aby bylo dobrze,zeby synek posiedzial jeszcze w brzuszku troche;)odezwij sie koniecznie!!
Gastone mam nadzieje ze jak sie zdecydujesz na speddi to uda ci sie kupic inny kolor niz czarny...daj znac jak kupisz!!:-):-)

babeczki jakie macie zdanie o kupowaniu uzywanych wozkow..bo ja bym chciala kupic speedi caly komplet ale nie wiem czy nie kupic lekko uzywanego bo sa o wiele tansze niz nowe...co myslicie??natomiast buzza chce nowego;)buziaki

suger ja wiem ze z uzywkami roznie moze byc i trudno mi obejrzec wozio bo ja na allegro patrze a z mojego miasta jest malo ofert;/...no ale mam jeszcze czas moze sie cos trafi fajnego;-)

raczej nowke...chyba ze ktos kilka mc uzywal ale tego nie mozesz byc pewna jesli nie kupujesz od znajomego zrodla :( Wozek ma pewna uzywalnosc i jesli jest zbyt stary to moze odmowic pokojowej wspolpracy w pewnym momencie....Oglaszam ze u nas zima i bialo :( niestety...

reklama
Do góry