anufifi to sa takie moje odczucia, ja nie mowie ze jest znim cos nie tak
albo ze to zly wozek, ale wszystkie uzywane jakie widzialam byly jakies zwichrowane
, z popruta tapicerka, jak mowilam rurki w miejscu skladania porysowane strasznie, ten element z przodu nad kolem powgniatany i porysowany we wszystkich bo pewnie sie wszedzie nim dobija, we wszystkich poscierane i poodrywane napisy, gondole z zaciekami i mechaceniami poza tym mega male no i jakos tak sama sobie obrzydzilam
. Ale gdyby nie casualplay to bym go kupila bo ma ogromne i wygodne moim zdaniem siedzisko (w sumie casulaplay tez nie rozklada sie do pionu). Jets naprawde ogromny, moj maluch wygladal w nim teraz jak groszek na lisciu kapusty
ale za to masz pewnosc ze starczy ci do konca
. Jak spacerowka rozklada sie na plasko olej miekkie gondole, sa drogie
. Kupilam taki uniwersalny spiworek na allegro i maly jest jak w gondoli, opatulony ze wszystkich stron, kosztowalo to 60zl a nie 200.
ten Peg Pergo Gt3 tez jest fajny ale to zostawiam Bubie, ona jest tutaj wozkowym guru
, ja moge tylko cos powiedziec na temat wozkow ktorymi sie jakos bardziej interesowalam i wlasnych wozkowych odczuc
, wydaje mi sie ze gondola tez jest strasznie mala, do tego bedzie ciezej ja sprzedac niz ta z quinniego ktora lekko pojdzie za 350zl na allegro. I jeszcze jedna rzecz .... wg mnie nie przezyjesz z dzieckiem ktorego nie bedziesz widziala
, mnie sie ciezko pogodzic ze moje powoli woli inne rzeczy niz ogladanie mamy i usmiechanie sie do niej. Wczoraj bylam na spacerze z mama ktora miala wlasnie taka spacerowe, skonczylo sie na tym ze budka w nogach wyladowala a nowy wozek ktory ma tydzien poszedl dzis na sprzedaz
. wierz mi ja tez swira juz dostaje z tymi wozkami
Agutek z tego co czytalam to quinny jest ciezszy, casualplay wazy niecale 11kg a tamten ponad 12kg, moze to takie wrazenie, nie wiem. A jak z oparciem powiedz mi, naprawde do pionu sie nie da, osoba z ktora rozmiawialam ma go dosc dlugo wiec moze sie cos zmienilo juz
i wogole nie jest za krotkie? i czy jest duzo krotsze niz w quinny? w sklepie zas nie maja speediego zebym se porownac mogla...my sie pocimy a malemu i tam to dynda