reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

QUINNY BUZZ czy ktoś posiada? jakieś opinie? POMÓZCIE :)

reklama
Sofik a moge zapytc skad jestes?Wydawalo mi sie ze z Irlandii? Ja rowniez.Mieszkam w Ennis.

No i pytanie do starych foremek, zastanawiam sie jescze troche nad quinny spedi, tylko nie wiem czy moje dziecko jescze troszki w nim pojedzi? Czy ktoras z was uzytkowala glo dluuugo?
Mam tez oferte i jak zwykle gratisy hih gondolka, ktora przydalaby sie pozniej do mojego buzza, a i tak bede musiala kupic, wiec jest okazja.
Nawijajscie.Szkoda ze buba zniknela ona byla prawdziwa znawczyni i testerka wozkow..

gastone a jaki kolor speediego masz okazje kupic??masz jakis zdjecia??I jaka cena jesli mozna wiedziec?ja tez ogoladalam speddiego w sklepie ostatnio i on ma mega duza spacerowke wiec dziecko spokojnie do 3lat pojezdzi jak nei dluzej...ta Buba o ktorej wspominalas miala spediego i uznala ze to najlepszy wozek jaki miala;-)

gastone a jaki kolor speediego masz okazje kupic??masz jakis zdjecia??I jaka cena jesli mozna wiedziec?ja tez ogoladalam speddiego w sklepie ostatnio i on ma mega duza spacerowke wiec dziecko spokojnie do 3lat pojezdzi jak nei dluzej...ta Buba o ktorej wspominalas miala spediego i uznala ze to najlepszy wozek jaki miala;-)

A wiec jest kilka ofert.Jeden jest niestety czarny, do tego ma gondole, piwor,folie i moskitiere,Wszystko z 150 euro
Oczywiscie jak mowilam wczesnie jest uzywany bo troszke bez sensu zebym kupowala nowy, w koncu moje dziecko nie ma 2 i pol miesiaca tylko 2,5 roku wiec sama rozumiesz.Jestem maniaczka wozkow, ale tez racej rozsadna, bo pieniazki trzeba cenic.
A jak juz mowilam resta bdzie dla drugiego bobo tym bardziej ze pasowaloby mi wszystko do buzza.
Druga oferta to kolor purple i to bardziej by mi pasowalo, jednak jest drozszy.220 euro.
No i jeszcze jest niebieski tez z gondolka za 175.
Moglabym oczywiscie kupic sama spacerowke ale oczywiscie wszystko spedaja z gondola.
Wciaz jeszcze sie wchammiedzy speedi a jane.Zobaczymy jak bedzie.W kazdym razie moj maz chyba ma mnie dosc hiihi

gastone A szukałas czegos na ebay -u ????
czasem sa fajne oferty...

Ja własnie dostałam wiadomosc ze gosciu z UK wysłał dzis przesylke, ciekawe ile bedzie szła przesylka :confused:

Dzis przyszła gondolka do buzza , jest cudna a w środeczku ach...taka mięciutka , faktycznie wykonanie jak dla królowej. A torbę -buzz box mozna zamontować także do ramy jak kto sie uprze bo mamy takie zatrzaski z przodu . Torba jest fajna ale kosz i tak trzeba mieć. Ja miałam w komplecie i parasolkę tez. Parasolka jest ekstra, polecam

reklama
posiadam quinny buzzy gondola plus spacerowka kolor red flame, chetnie opisze cos wiecej o nim, kto chce kupić? mam do sprzedania komplet można obejrzec na allegro lub mailem napisze

Do góry