reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

QUINNY BUZZ czy ktoś posiada? jakieś opinie? POMÓZCIE :)

Dziewczyny co myslicie o wozku
ASKOT - dziecięce centra handlowe: Wrocław, Legnica - wózki, łóżeczka, rowerki, ubranka, zabawki, pieluchy, kosmetyki, pościel, produkty dla dzieci wczoraj widzialam dziewczyne ktora pchala taki wozek ale z gondola i nawet fajnie wygladal...a poza tym pchala go jedna reka hehe...musi byc lekki tylko te male plastikowe kolka mnie odstraszaja;-)pozdrawiam

ja go mam i jest rewelacyjny, lekki jak piórko (chyba nawet lżejszy od maclarena quest), składa się do mini rozmiarów i jest baaaaardzo wygodny dla bobaska. Ma mega szerokie siedzisko. Design, cóż, jednym się podoba innym nie. Ja uważam, że ten czerwony kolor w ciapki jest paskudny, bardzo ładnie wygląda limonka i pomarańcz. Wózek jest bardzo stabilny.
Dodam, ze posiadam również Maclaren quest i Quinny Speedi.
Pozdrawiam :)

reklama
zgadzam sie....te nowsze kolory sa delikatnie mowiac paskudne, starsze wersje sa o niebo bardziej przystepne! A wozek ma wielu zwolennikow jak i przeciwnikow ale nikt nie powiedzial ze zycie jest lekkie haha :)

Pawimi bardzo mi sie spodoalo co napisalas, W dobie ludzkiej zachłannośc i znieczulicy to naprawde wyjatkowe:)
a ja jednak nie zmieniam Mutsiaka:) dokupie takie male kolka z przodu i zmienie kolor tapicerki, A jak maluch podrosnie to jest fajne siedzisko. Pokaze Wam linki:)
koleczka:
Calineczka Artykuły dla dzieci i niemowląt
to siedzonko: z przodu jest jakby kierownica, a z tylu kosz na zabawki:)
a tu filmik:)
[video=youtube;8MLtRlpdir4]http://www.youtube.com/watch?v=8MLtRlpdir4[/video]
mysle o takim daszku:
a moj Mutsy wyglada tak,tylko ja mam kolor Orange

gastone - moj szesciolatek tez dlugo sie wozil jak tylko jechalismy gdzies na dluzszy spacerek to szybko sie meczyl. W joggingowce to mial blisko 5 lat jak jechal podczas wyprawy za miasto. Specjanie zabieralismy ten wozek zreszta jedyny do ktorego z bieda jeszcze wlazl bo wiedzialam ze zaraz bedzie jeczal ze chce na rece. Czy ten ktory wkleilas to Phil and Teds? Bo tak podobnie wyglada....

Zgada sie to Phil &Teds , ale grubo sie zastanawima nad nim bonie nalezy on do tanich wozkow.
A co myslisz nad Jane Power Track? Wyglada na duzy, i ma podnozek.Samanie wiem.Ten wozek bardzo mis ie pdoba i mialabym o pozniej dla drugiego dziecka.Jest okazyja do kupienia za niewielie pieniadze.

wyglada solidnie i opinie tez ma niezle z tego co slyszalam. Niestety nie znam tego wozka bo u nas ich nie ma. Z wygladu przypomina mi moje Bubleride Indie a to fajny wozio. Jesli siedzisko ma obszerne i wystarczajace dla Twojego dziecka a masz okazazje na tani zakup to czemu nie?

Nio kochana oszczedaj sie! Daj jeszcze posiedziec maluchowi w domku!:-)

o kurcze.....powiedz mu ze ciotka zartowala tylko i ma tam siedziec cicho i czekac!!!

no powiem Wam ze teraz musze, maly oczywiscie chce juz wyjsc ale na dole wszytko szczelnie zamkniete, ufffff ale skorcze lekkie sa,ale wypuscili mnie do domu a jak by cos to do szpitala mam 8 km...
Maly wazy juz 2240g i dostala sterydy zeby byl mocniejszy jak by np: sie urodzil wczenije bo to wsumie 34 tc wedlug OM ,ale weldug USG juz 36tc;-)

Teraz tylko zamówic wozek i po klopocie:-D

Milej nocki ja zmykam do lozka;-)

reklama
hej dziewczyny troche mnie nie bylo bo bylam na weselu i poprawinach...Sofik jak sie czujesz??mam nadzieje ze jednak Twoj synek wytrzyma do konca..bo jesli tak dalej pojdzie to nawet wozka nie zdazysz dla niego kupic;-)juz sie zdecydowalas na koloorek gondoli i spiworka??
pozdrawiam:rofl2::biggrin2::biggrin2::rolleyes::rolleyes:

Do góry