reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pusty pęcherzyk

Tzn nic nie powiedział że jak mam nieregularne miesiączki to jest ok ... I że za 2 tyg mam przyjść sama nie wiem
Pozostaje Ci czekać 😉
W opisie nic lekarz nie napisał ? Widoczny pęcherzyk zółtkowy ? Wielkość pęcherzyka sugeruje ze no nie jest to 5 tydzień ( na początku 5 tyg pęcherzyk ma 8-10mm ) tylko później ale lekarzem nie jestem a ciąża to tez nie matematyka 😉
Trzymam kciuki żeby na wizycie pojawił się juz dzidziuś ✊🏻✊🏻✊🏻 dawaj znać koniecznie

reklama
Pozostaje Ci czekać 😉
W opisie nic lekarz nie napisał ? Widoczny pęcherzyk zółtkowy ? Wielkość pęcherzyka sugeruje ze no nie jest to 5 tydzień ( na początku 5 tyg pęcherzyk ma 8-10mm ) tylko później ale lekarzem nie jestem a ciąża to tez nie matematyka 😉
Trzymam kciuki żeby na wizycie pojawił się juz dzidziuś ✊🏻✊🏻✊🏻 dawaj znać koniecznie
Mu tak na USG wyliczyło a pytał też o miesiączki , mówił że jak mam je różnie to i tak będzie ... Sama nie wiem

Do góry