reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pusty pęcherzyk

Hej dziewczyny , siostra dziś była u lekarza wg niej jest to 6 +5 i jest póki co sam pęcherzyk tak jak widzicie na zdjęciu. Lekarz powiedział żeby przyszła za tydzień i powinien już być zarodek . Okres miała 1.10 - 16,17,18 wtedy były zbliżenia. 3.11 wyszedł już test ciazowy cień cienia . Co myślicie ? Czy jest szansa ze pojawi się zarodek ?
Hej . Byłam w tamten czwartek na wizycie pęcherzyk miał 16 mm i był pusty (6+2)
W poniedziałek poszłam do innego lekarza i pęcherzyk wyszedł 12 mm i puściutko dalej . Odstawiłam wszystkie leki i czekam na poronienie . Na tym etapie już serduszko powinno byc ale warto poczekać jeszcze ten tydzień może akurat coś się poprzestawiało . Powodzenia ♥️

reklama
Chciałam tylko napisać , ze siostra była tydzień później na wizycie i ciaza jednak okazała się młodsza pojawił się zarodek z serduszkiem :) , wiec jak widać nie zawsze kończy się to pustym jajem .

Kurcze ja dziś byłam u gina i mam z USG 5 tydz ciąża jest młodsza niż miesiączka pęcherzyka ma 1.71 cm ... Wydaje mi się że pęcherzy jest za duzy

Kurcze ja dziś byłam u gina i mam z USG 5 tydz ciąża jest młodsza niż miesiączka pęcherzyka ma 1.71 cm ... Wydaje mi się że pęcherzy jest za duzy
Ja miałam pęcherzyk 16 mm i było puściutko i lekarka już wtedy mówiła ze puste jajo choć kazała poczekać jeszcze kilka dni . Wtedy na usg to wychodziło jakiś 6+2 . Jak na 5 tydzień to faktycznie twój pęcherzyk wydaje się duży , było w nim coś już widac ?

Ja miałam pęcherzyk 16 mm i było puściutko i lekarka już wtedy mówiła ze puste jajo choć kazała poczekać jeszcze kilka dni . Wtedy na usg to wychodziło jakiś 6+2 . Jak na 5 tydzień to faktycznie twój pęcherzyk wydaje się duży , było w nim coś już widac ?
Lekarz z byt dużo nic nie mówił .. kazał przyjść za 2 tyg

Tyle że ten sprzęt jest straszny i umówiłam się prywatnie na środę

Załączniki

• IMG20221201120352.jpg
    IMG20221201120352.jpg
    2,7 MB · Wyświetleń: 88
reklama
Do góry