reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pusty pęcherzyk ciążowy

Niedawno dowiedziałam się; że jestem w ciąży!:) Test wyszedł pozytywny a wizyta u lekarza w przyszłym tygodniu :)
Dziewczyny mam do Was ważne pytanie, pierwszą ciążę poroniłam, był pusty pęcherzyk ciążowy (w ogóle nie wykryto echa zarodka), czy może się to przydarzyć znowu czy to taki jednorazowy przypadek? Jestem taka szczęśliwa i podekscytowana ale również strasznie się boję..Sad Napiszcie proszę co wiecie z teorii i własnego doświadczenia..

Pozdrawiam! :*

reklama
po pierwsze gratuluje:) ja jestem najlepszym przykladem na to ze po pierwszym pustym pecherzyku drugi raz sie udalo. czego i Tobie zycze:))

U mnie w przypadku pierwszej ciąży rowniez byl pusty pecherzyk, po 3 miesiacach zaszłam w 2 ciążę, dziś mam trzytygodniowego synka, wiec nie ma to wpływu na kolejna ciaze. Zycze duzo szczescia, milej ciazy i szczesliwego rozwiązania:)

Witam:)Ja jestem kolejnym przykładem że po pustej ciąży może być wszystko dobrze:)W tej chwili jestem w 34tyg.ciąży i czekam z niecierpliwościa na mojego drugiego synka:)

hej!
u mnie było tak samo,pierwsza ciąża,radosć niezmierna,okazuje się że w 7 tygodniu pusty pęcherzyk,za pare dni poronienie, odczekaliśmy jak lekarz kazał 3 miesiące i za pierwszym razem się udało i jestem szczęśliwą mamusią 5-miesięcznego synka
będzie oki :))

witam,
chcialabym zeby wypowiedzialy sie tutaj osoby, ktore robily lub maja zrobic USG genetyczne..
Ostatnio, moj ginekolog na ten temat coraz to wiecej mowi.. Czy to konieczne?:-D w moim wieku?

reklama
To jest normalne usg, które wykonuje się między 10-13 tc oraz ok 20 tc.
Robi się poprostu bardzo dokładne pomary kości oraz narządów.

Połączę ten temat z innymi o usg.

Do góry