reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pusty pęcherzyk ciążowy

No od tego tu jesteśmy! :tak:
To trzymam kciuki by była to zdrowa i fajna ciąża :tak:
A co do bólu piersi...hreeee Kochana przygotuj się jeszcze na "urocze" swędzenie!!!!!! Lepiej szybko kupić np. Bepanthen i smarować,bo ja na początku się boleśnie zadrapywałam...:baffled:

reklama
Może nie bedzie tak źle. Ja do tej pory wcale nie odczuwam piersi. Nawet się zbytnio nie powiększyły. No ale przy mojej miseczce E to normalne, nie wiem.

Hey Dziewczyny! Właśnie odebrałam wyniki z BHCG. 25.06 tj. piątek miałam 24894 a w pon tj 28.06 miałam 36935. Co to oznacza??? Czy wszystko jest w porządku?? Czy po tych wynikach można rozpoznać czy to ciążą pozamaciczna??? Bardzo proze o szybką odp

Tak bym chciała żeby to była zdrowa ciąża!!!! Tylko dlaczego jej nie widać na usg??? MOże powodem jest to że usg gin robi mi brzuszne a nie dopochwowe??? Jutro mam umówioną wizyte. Ale nie wiem czy warto iść, bo znów usłysze że nie widzi ciąży :( sama nie wiem.... :(

bierz wynik i zmień lekarza. Wczesne rozpoznanie ciąży może być tylko robione przez usg dopochwowe. ps.MOJE GRATULACJE!!!!

Ela, a do tego samego lekarza jestes umówiona? Jeżeli tak, ja bym nie poszła, szkoda Twoich nerwów. Z jakiego miasta jesteś? Wejdź na liste polecanych lekarzy i zobacz do kogo warto isć. Dobry, godny zaufania lekarz, to w ciąży podstawa, a nie ufałabym ginekologowi, który na początku ciązy robi zwykłe USG.

reklama
Do góry