Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To akurat żaden wyznacznik bo ja mialam bete 30 000 i nadal puste jaja, potem już przestałam ją badać, to nie wiem na jakim etapie się zatrzymałaMoja beta przy pjp zatrzymała się na ok. 4000 w 7tc, więc może u Ciebie jest młodsza ciąża. Trzymam kciuki, żeby w poniedziałek pojawiło się serduszko.
Może udaj się do niego lekarza, ja w 6tyg miałam będę 320 bodajże , po 2 dniach zaczęłam plamić, a na wizycie już nic nie było , widać . Z kolei kolejna ciąża już udana , była młodsza wielkościowo o 1-2tygodnie w stosunku do ostatniej miesiączki. Staraj się zachować spokój , jezeli nie ma niepokojących objawów. Trzymam kciuki aby było wszystko dobrzeWitam… ostatnia miesiączkę miałam 08.05.2022, po kilku dniach spóźnienia test pokazał 2 kreski. Z miesiączki wynika, ze jest to 6 tydzień, ale po pierwszym usg lekarz uznał, ze echa zarodka brak, a dam pęcherzyk wielkościowe wydaje się być mniejszy niz te 6 tyg. Kolejne usg mam w poniedziałek. W międzyczasie pobrałam sobie hcg, po 5 dniach zmieniło się z 4890 na 9255, chyba za mało
Czy jest dla mnie jakas szansa, czy powinnam się nastawiać psychicznie na poronienie?
O zajście w ciąże starałam się jakieś 10 miesięcy…
Będę trzymać kciuki , aby następnym razem było wszystko ok,Niestety, jestem już po zabiegu. Pęcherzyk był pusty, zarodek się nie pojawił muszę się jakoś pozbierać. Dziękuje za wszystkie słowa wsparcia.
Niestety, jestem już po zabiegu. Pęcherzyk był pusty, zarodek się nie pojawił muszę się jakoś pozbierać. Dziękuje za wszystkie słowa wsparcia.
Pamiętaj, że czas leczy rany