Skakanka
Mamy styczniowe 2007 Mama wyrodna;-)
Co do mojego męża:-) nie zamieniłabym na innego no chyba,że Brada PitaSerio to nigdy się na nim nie przejechałam, jesteśmy 9 lat ze sobą i nie było sytuacji kiedy nie mogłabym na niego liczyć a wymagająca jestemNa pewno ma to po swoim tacie bo też jest gość konkretny i jeśli się go o coś poprosi to nie robi problemów jak mój ojciec na którego natomiast nigdy nie mogłam liczyć... Co jeszcze..Mariusz jest policjantem a po pracy jeszcze uczy jeździć, w firmie teścia, więc go niestety długo nie ma w domu:-(, wraca po 19 codziennie no ale ktoś nas musi utrzymać...
Kiedyś koleżanka, którą jak się okazało mąż zdradzał jeszcze przed ślubem i w czasie małżeństwa (ciąży...) powiedziała,że wszyscy faceci zdradzają i mój Mariusz też na pewno nie jest święty, pewnie chciała sobie poprawić humor ale myślę,że istnieją tacy faceci którzy jednak nie zdradzają...
Koniec tego wychwalania
Kiedyś koleżanka, którą jak się okazało mąż zdradzał jeszcze przed ślubem i w czasie małżeństwa (ciąży...) powiedziała,że wszyscy faceci zdradzają i mój Mariusz też na pewno nie jest święty, pewnie chciała sobie poprawić humor ale myślę,że istnieją tacy faceci którzy jednak nie zdradzają...
Koniec tego wychwalania