reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszłe mamy z Lublina

reklama
No ale nikt Cie nie zmusza żebyś tam jechała [emoji4] chociaż nie rozumiem Twojego zdziwienia... W mamy czas jest płatne 10zl/h tam 2 zł drożej więc nie jest to jakaś kolosalna różnica... [emoji4] takie miejsca też muszą jakoś zarabiać i właśnie takie stawki w bawialniach są na porządku dziennym[emoji4]

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

No
No ale nikt Cie nie zmusza żebyś tam jechała [emoji4] chociaż nie rozumiem Twojego zdziwienia... W mamy czas jest płatne 10zl/h tam 2 zł drożej więc nie jest to jakaś kolosalna różnica... [emoji4] takie miejsca też muszą jakoś zarabiać i właśnie takie stawki w bawialniach są na porządku dziennym[emoji4]

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
No tak tylko ze tam za 2dziecko płacisz 5zł ja i tak chodzę w czwartki bo darmowe jest...
:)

Chodziłam do lekarza z Jaczewskiego od połowy ciąży ale były tam dziewczyny co lekarzy miały z innych szpitali I naprawde nie było problemu nie miałam też położnej opłaconej A mimo to wszystkie były super I przy porodzie I potem na poloznictwie. Opieka super lekarze mili naprawde nie mam zastrzeżeń
Z Waszych opinii wynika, że zarówno szpital na Kraśnickiej jak i Jaczewskiego, a także ten w Świdniku jest godny polecenia, to nie ułatwia mi wyboru;), ale też uspokaja, bo którykolwiek wybiorę-będzie dobrze:) Dziękuję:)

U mnie wg OM 7t3d, a wg usg 8t4d ;)
Termin na 15.09

Bardzo podobnie do mnie z terminem chyba ;)

Gin wyliczyła mi na 12 września, czyli troszkę wcześniej, niż u Ciebie, ale nie zdziwię się wcale, jak w rzeczywistości mnie wyprzedzisz, bo Twój bobas rośnie jak na drożdżach, a mój wygląda młodziej na usg prawie o tydzień, niż by wynikało z OM. Zdrówka dla obu groszków!:)

Z Waszych opinii wynika, że zarówno szpital na Kraśnickiej jak i Jaczewskiego, a także ten w Świdniku jest godny polecenia, to nie ułatwia mi wyboru;), ale też uspokaja, bo którykolwiek wybiorę-będzie dobrze:) Dziękuję:)
Ja nie miałam wyboru. Źle się poczułam dwa dni po terminie. Pomimo obowiązku robienia ktg na Staszica mnie olano i potraktowano jak intruza. Mąż dzwonił wszędzie i tylko Świdnik powiedział "proszę przyjechać".

Kur.., urodziłam się tu, mieszkam od zawsze, moja rodzina pokolenia wstecz stąd, a musiałam rodzic w innym mieście [emoji13].

reklama
Wstawać dziewczyny :)
Jak ferie? Są w Lu jakieś atrakcje dla 3-4latków? Jakieś roboty w zamkowych miały być...wiecie do kiedy?

Wizyta 19.02.18->czekamy

Do góry