reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyszłe mamy z Lublina

reklama
Dziewczyny, a pamiętacie jeszcze jak to było u Was z beta hcg na początku ciąży? Cały czas Wam wzrastało czy odnotowywałyście czasami spadek? Niepokoje się, bo mi początkowo pięknie rosło, a teraz jest mniej, niż było 2 dni temu.

Dziewczyny, a pamiętacie jeszcze jak to było u Was z beta hcg na początku ciąży? Cały czas Wam wzrastało czy odnotowywałyście czasami spadek? Niepokoje się, bo mi początkowo pięknie rosło, a teraz jest mniej, niż było 2 dni temu.
Hmmm.. A jakie dokładnie wartości miałaś te parę dni temu i aktualnie? Konsultowalas to z lekarzem? Ogólnie beta nie rośnie cała ciąże... Gdzieś tak do 8-10tygodnia osiąga najwyższe wartości a potem powoli powoli do konca ciąży się zmniejsza... Może ciąża jest nieco starsza? Ciężko coś stwierdzić. Jeśli się martwisz to lepiej się udać do lekarza i oszczędzić sobie i maluszkowi stresu.

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

Nie mam teraz wglądu w papiery, ale było ponad 65tysięcy a spadło o 90jednostek, poszłam od razu do ginki, zrobiła usg i powiedziała, że wygląda wszystko dobrze. Kazała nie kontrolować więcej bety i przyjść na kontrolną wizytę za tydzień. To wypada dopiero w czwartek.

Nie mam teraz wglądu w papiery, ale było ponad 65tysięcy a spadło o 90jednostek, poszłam od razu do ginki, zrobiła usg i powiedziała, że wygląda wszystko dobrze. Kazała nie kontrolować więcej bety i przyjść na kontrolną wizytę za tydzień. To wypada dopiero w czwartek.
W takim razie zaufałabym lekarce [emoji4] czwartek już tuż tuż, chociaż wiem że nawet godziny dzielące od wizyty potrafią się dłużyć niemiłosiernie. Daj znać potem co i jak[emoji6]

reklama
A mój królewicz lada chwila pobiegnie do żłobka... Boję się i jednocześnie doczekać nie mogę... Myślę że najpóźniej w połowie lutego to nastąpi... Muszę powoli wyprawkę kupować [emoji4] mam nadzieję że dzielnie sobie będzie radził bez mamusi.

Do góry