reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyszłe mamy z Lublina

Hm tej pani nie kojarzy ale najwyżej podziękuj jej i powiedz jaka sytuacja, to też człowiek więc zrozumie :) po krotce powiem ci jak było na Kraśnickiej, na porodówce trafiłam że byłam ja jedna sama ale dzień wcześniej było dużo pacjentek, na samej porodówce pytaja cię o wszystko dosłownie, nic nie robią bez zgody i mówią wszystko co robią co ty masz robić więc dla mnie było ok, na położniczym było mega sympatycznie wszystkie miłe położne serio pomagały przystawić malusszka jak coś się działo to też same proponowaly a to ziolka na sen a to przeciwbolowe.. leżałam tam też na patologii ciąży chwilę i też było super na jaczewskiego to nie wiem nie mam porównania ale słyszałam że też jest bardzo polecane tylko tam. Chyba więcej ludzi idzie a tu wg mnie bardziej na uboczu bym powiedziała ale też dużo chętnych czasem odsyłają jak jest nawał w kazdym razie mi się trafiło być samej na porodówce hehe

Napisane na Neffos X1 Max w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki wielkie za rozwianie wątpliwości. Bardzo mi zależy na dobrej opiece i wsparciu, a z tego, co piszesz wynika, że można tam na nie liczyć, dlatego pójdę Twoim śladem. A powiedz mi jeszcze, czy podczas porodu mąż może być w pobliżu, czy nie ma takiej możliwości? I jak jest z odwiedzinami później?

reklama
Kochana moj byl caly czas przy mnie caly porod mial przecinac pepowine ale nie bylo mozliwosci bo sie maly. W nia zaplatal wiec musieli szybko przecinac ale widzial wszystko i po porodzie siedzial ze mna do 22 o tej pojechal bo juz byl bardzo zmeczony i ja tez ale mozna z nimi zagadac i spokojnie moglby dluzej, tyle ze tak jak mowie ja rodzilam wtedy sama jedna wiec nie wiem jakby to bylo gdyby bylo duzo ludzi ale przypuszvzam ze moglby byc przy mnie i tak, nie wyobrazam sobie inaczej, odwiedziny np teraz wim bo moja kolezanka lezy oddzial jest zamkniety bo jest okres grypy ale i tak kobiety wychodza na korytarz i sie widuja.. jak ja lezalam w listopadzie to niby do 18 ale siedzialam ze swoim zwykle do 20 a raz do 22 bo maluszek dawal czadu wiec przychodzil pomoc i nikt nic nie mowil, raz po 22 juz delikatnie zasugerowali ze to moze byc ten czas kiedy inni chca spac, poszukaj jeszcze opinii na facebooku o jaczewskiego jest taka grupa lublin mamom porady tam pisza duzo o szpitalach moze ma jeszcze lepsze opinie :)

Kochana moj byl caly czas przy mnie caly porod mial przecinac pepowine ale nie bylo mozliwosci bo sie maly. W nia zaplatal wiec musieli szybko przecinac ale widzial wszystko i po porodzie siedzial ze mna do 22 o tej pojechal bo juz byl bardzo zmeczony i ja tez ale mozna z nimi zagadac i spokojnie moglby dluzej, tyle ze tak jak mowie ja rodzilam wtedy sama jedna wiec nie wiem jakby to bylo gdyby bylo duzo ludzi ale przypuszvzam ze moglby byc przy mnie i tak, nie wyobrazam sobie inaczej, odwiedziny np teraz wim bo moja kolezanka lezy oddzial jest zamkniety bo jest okres grypy ale i tak kobiety wychodza na korytarz i sie widuja.. jak ja lezalam w listopadzie to niby do 18 ale siedzialam ze swoim zwykle do 20 a raz do 22 bo maluszek dawal czadu wiec przychodzil pomoc i nikt nic nie mowil, raz po 22 juz delikatnie zasugerowali ze to moze byc ten czas kiedy inni chca spac, poszukaj jeszcze opinii na facebooku o jaczewskiego jest taka grupa lublin mamom porady tam pisza duzo o szpitalach moze ma jeszcze lepsze opinie :)

Ja już jestem na tak dzięki Tobie, więc lepiej nie będę już szukała inf, bo jeszcze mi ktoś namiesza w głowie i znowu będę w punkcie początkowym- czyli wiem, że nic nie wiem;) Pozdrawiam Ciebie i dzidziusia, bardzo mi pomogłaś.

No ale pisz do nas, zeby nie bylo ze sie dowiedzialas i juz nas zapomnisz, bo tu juz coraz wiecej dziewczyn o nas zapomina :D

Dzięki wielkie za rozwianie wątpliwości. Bardzo mi zależy na dobrej opiece i wsparciu, a z tego, co piszesz wynika, że można tam na nie liczyć, dlatego pójdę Twoim śladem. A powiedz mi jeszcze, czy podczas porodu mąż może być w pobliżu, czy nie ma takiej możliwości? I jak jest z odwiedzinami później?
Jak jest to twoje 1dziecko to pytaj o co chcesz;)
Ja mam 2córeczki:)

No ale pisz do nas, zeby nie bylo ze sie dowiedzialas i juz nas zapomnisz, bo tu juz coraz wiecej dziewczyn o nas zapomina :D

Pewnie, że będę się odzywała, w tym tygodniu będę miała wizytę serduszkową, to dam znać, co u nas;)

reklama
Do góry