który tydzien ,kiedy termin?U nas były pewne przeżycia i też noworodkowy średnio wspominam. Jednak wiem, że w niektórych miejscach byłoby gorzej.
Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
marta18691
Fanka BB :)
Hej co tam słychać u Was?
Asese
Zaciekawiona BB
Hej! Mogę do Was dołączyć? Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy oraz życzę spokojnej ciąży i zdrowego maluszka To moja pierwsza ciąża i jestem kompletnie zielona w temacie szpitali, a Wy wiecie już, gdzie chciałybyście rodzić i którego lekarza wybrać na prowadzącego?
Hej u nas ok,
Asese ja urodziłam 2 miesiące temu a ty na kiedy masz termin? Chętnie podpowiem co do szpitala to polecam bardzo krasnickie tam jest super opieka a lekarzy też mam kilku np taki dr cholubek b fajny i jest na Kraśnickiej lub jutro popatrzeć nazwiska bo dokładnie nie pamiętam ich już
Napisane na Neffos X1 Max w aplikacji Forum BabyBoom
Asese ja urodziłam 2 miesiące temu a ty na kiedy masz termin? Chętnie podpowiem co do szpitala to polecam bardzo krasnickie tam jest super opieka a lekarzy też mam kilku np taki dr cholubek b fajny i jest na Kraśnickiej lub jutro popatrzeć nazwiska bo dokładnie nie pamiętam ich już
Asese
Zaciekawiona BB
Hej u nas ok,
Napisane na Neffos X1 Max w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOT
Gratuluję! Niech się dzidzia zdrowo chowa i Mamusia też niech promienieje Ja mam termin dopiero na wrzesień, ale tak to przeżywam, że już teraz szukam informacji Fajnie się składa, że polecasz Krasnickie, bo moja obecna lekarka tam pracuje, więc może po prostu warto się jej trzymać... W zasadzie nie mam do niej zastrzeżeń, ale chciałabym nie chodzić już prywatnie, tylko na nfz, a ona tak nie przyjmuje.
A to na NFZ mogę polecić dr pastucha ale on nie pracuje w szpitalu tylko na Wallenroda, wow do września jeszcze daleko ale to super bo masz dużo czasu żeby się przygotować wyśle ci kilka ciekawych artykułów jutro, i polecam zdrowa dietę przez całą ciążę bo to co jesz zjada twój maluszek :-) zdrówka życzymy
Asese
Zaciekawiona BB
O już wiem, dr Rutkowski bardzo porządny i konkretny lekarz,blazukiewicz jakoś tak tez w tym szpitalu pracuje i też jest rewelacyjny obu polecam
Powiem szczerze, że dotychczasowe opinie, jakie znalazłam w internecie na temat lubelskich szpitali są dość"leciwe", do tego tak różnorodne i często sprzeczne ze sobą, że naprawdę nie wiadomo, którymi się sugerować... Cieszę się, że mi odpisałaś, bo Twoje doświadczenia są świeże i będę miała rzetelny obraz sytuacji "z ostatniej chwili"
Asese
Zaciekawiona BB
Ja chodzę do pani dr Kaczmarczyk, ona z tego co wiem też pracuje w tym szpitalu. Będę jej dozgonnie wdzięczna, że pomogła mi w staraniach o maluszka, z jednej strony czuję się zobowiązana, aby pozostać lojalną pacjentką, ale z drugiej-nie stać mnie na prowadzenie ciąży cały czas prywatnie. Nie znam wymienionych przez Ciebie lekarzy, ale będę miała teraz jakiś punkt zaczepienia, gdzie ewentualnie szukać. Bardzo Ci dziękuję za informacje Podsumowując- lepiej na Al.Kraśnickiej, niż na Jaczewskiego?
reklama
Hm tej pani nie kojarzy ale najwyżej podziękuj jej i powiedz jaka sytuacja, to też człowiek więc zrozumie po krotce powiem ci jak było na Kraśnickiej, na porodówce trafiłam że byłam ja jedna sama ale dzień wcześniej było dużo pacjentek, na samej porodówce pytaja cię o wszystko dosłownie, nic nie robią bez zgody i mówią wszystko co robią co ty masz robić więc dla mnie było ok, na położniczym było mega sympatycznie wszystkie miłe położne serio pomagały przystawić malusszka jak coś się działo to też same proponowaly a to ziolka na sen a to przeciwbolowe.. leżałam tam też na patologii ciąży chwilę i też było super na jaczewskiego to nie wiem nie mam porównania ale słyszałam że też jest bardzo polecane tylko tam. Chyba więcej ludzi idzie a tu wg mnie bardziej na uboczu bym powiedziała ale też dużo chętnych czasem odsyłają jak jest nawał w kazdym razie mi się trafiło być samej na porodówce hehe