reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszłe mamy z Lublina

reklama
Hej marta18691! :) Dziękuję za przywitanie! :) No a ja taka importowana do Garbowa. Ale podoba mi się bardzo! Cała lubelszczyzna jest piękna! A w samym Lublinie jestem wręcz zakochana! :)
Ja dopiero mieszkam 3miesiac tutaj :)więc nie znam za bardzo Lublina ze Śląska jestem hehe i tam też urodziłam my też hardkor mieliśmy ja w 8miesiacu byłam jak się tu przeprowadziliśmy...

Ja dopiero mieszkam 3miesiac tutaj :)więc nie znam za bardzo Lublina ze Śląska jestem hehe i tam też urodziłam my też hardkor mieliśmy ja w 8miesiacu byłam jak się tu przeprowadziliśmy...

No nieźle! Przeprowadzka w 8miesiącu! Dobra jesteś! :D
Jako bardziej doświadczona od nas podpowiedz co jest niezbędnym minimum przy wyprawce, bo inaczej pewnie będziemy miały stosy niepotrzebnych i niewykorzystanych rzeczy!

Ha ha ha! No niezbyt forumowe! ;P Wzdęcia, bóle żołądka i nudności-które dopadają mnie nagle, nie wiadomo po czym i znikają równie szybko! Do tego mam wilcze napady ssania z głodu nawet jak wstaję do toalety w nocy! :O No i to uczucie pełności nawet po szklance wody...

wow, chciałabym mieć uczucie pełności to bym tyle nie jadła :D zgagę też mam czasem, czytałam że mleko pomaga spróbuj :)

reklama
Do góry