reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

przyszłe mamy Lublin

reklama
Prezent byłby super wiec 3mam kciuki :-)
chyba jednak wolalabym ze 3-4 dni wczesniej bo...od 3 dni boli mnie glowa:( podobno migrena ciazowa. nigdy migreny nie mialam:( jak ktos zna jakis sposob to napiszcie.
poza tym od 5 do 9 grudnia moja polozna jest na urlopie:( mam ich kilka poznanych w szkole ale wolalabym wlasnie ta.
sa jeszcze jakies inne watki/fora lubelskich mam? po nowym roku bede szukala kogos do wspolnych spacerow po lsm:)

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

No tak to lepiej z początkiem grudnia. Ja to na ból głowy robię sobie kawe, bo przeważnie są to bóle spowodowane niskim cisnieniem. Co do bólów migrenowych to współczuję miałam okazję doświadczyć i nie znam skutecznego sposobu.
Forum z dziewczynami z Lubelszczyzny nieznalazlam A tu bardzo mało się udziela, jak byś coś ciekawego znalazła to podziel się linkiem z chęcią dołączę :)
Miłego dnia[emoji5]

Forum Lubelskie jest jeszcze na bellybestfriend. Linka z telefonu nie podesle ale wystarczy wpisać w Google ''belly best friend Lublin'' czasem się tam udzielam, wydaje mi się ze bardziej żywy wątek niż tu na BB :) zapraszam.

1480334594-1d1mld.jpeg

A to moja ryba ;) jemy i lecimy na spacer ;)

Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziękuję dziewczyny :) imienia jeszcze nie mam ale już intensywniee nad tym myślimy[emoji14]Fajna ta Twoja ryba jurczux :)

Do góry