reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

przyszłe mamy Lublin

reklama
Prezent byłby super wiec 3mam kciuki :-)
chyba jednak wolalabym ze 3-4 dni wczesniej bo...od 3 dni boli mnie glowa:( podobno migrena ciazowa. nigdy migreny nie mialam:( jak ktos zna jakis sposob to napiszcie.
poza tym od 5 do 9 grudnia moja polozna jest na urlopie:( mam ich kilka poznanych w szkole ale wolalabym wlasnie ta.
sa jeszcze jakies inne watki/fora lubelskich mam? po nowym roku bede szukala kogos do wspolnych spacerow po lsm:)

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

No tak to lepiej z początkiem grudnia. Ja to na ból głowy robię sobie kawe, bo przeważnie są to bóle spowodowane niskim cisnieniem. Co do bólów migrenowych to współczuję miałam okazję doświadczyć i nie znam skutecznego sposobu.
Forum z dziewczynami z Lubelszczyzny nieznalazlam A tu bardzo mało się udziela, jak byś coś ciekawego znalazła to podziel się linkiem z chęcią dołączę :)
Miłego dnia[emoji5]

Forum Lubelskie jest jeszcze na bellybestfriend. Linka z telefonu nie podesle ale wystarczy wpisać w Google ''belly best friend Lublin'' czasem się tam udzielam, wydaje mi się ze bardziej żywy wątek niż tu na BB :) zapraszam.

1480334594-1d1mld.jpeg

A to moja ryba ;) jemy i lecimy na spacer ;)

Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziękuję dziewczyny :) imienia jeszcze nie mam ale już intensywniee nad tym myślimy[emoji14]Fajna ta Twoja ryba jurczux :)

Do góry