czarrownica
Fanka BB :)
A ryba slodziutka [emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ryba slodziutka [emoji7]
Gratuluje synka! i ciesze sie ze doktor ci podpasowal.
o dzieki! moczenie nog! uwielbiam! czuje ze powoli moja Zofia sie szykuje do wypakowania. Nie umiem powiedziec dokladnie po czym to czuje ale mysle ze jeszcze tylko kilka dni.Gratuluję synka:-) jurczux dzidziuś przesłodki!
Na migrenę mięta, moczenie nòg w cieplej wodzie oraz napój : arbuz jogurt naturalny i imbir. Ja cierpialam na migreny całą ciążę:-( za to wypróbowalam chyba wszystkie metody!
Witaj! 10tydzien! kiedy to bylo? ja mam 39 czekam na spotkanie z moja corcia Zosia. Masz jakies preferencje co do wymarzonej plci? Z jakiej czesci Lublina jestes?Witam
Czy nadal goszczą tu przyszłe mamy z Lublina ? też będę przyszła mamą -za chwilę zacznę 10 tydzień ciąży i chętnie poznam wszystkie przyszłe mamusie