reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

przyszłe mamy Lublin

1480334594-1d1mld.jpeg

A to moja ryba ;) jemy i lecimy na spacer ;)

Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom
A ryba slodziutka [emoji7]

reklama
Śnieg śnieg a w moim brzuszku synek :)!!!!
niedawno wyszłam z wizyty,widziałam siusiola więc nie ma już wątpliwości :) a Swatowski zrobił na mnie dobre wrazenie :)

Gratuluje synka! i ciesze sie ze doktor ci podpasowal.
wszystkim mamom chlopakow gratuluje...bedzie miala moja Zosia duzo chlopakow do wyboru:)))

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Gratuluję synka:-) jurczux dzidziuś przesłodki!
Na migrenę mięta, moczenie nòg w cieplej wodzie oraz napój : arbuz jogurt naturalny i imbir. Ja cierpialam na migreny całą ciążę:-( za to wypróbowalam chyba wszystkie metody!

Gratuluję synka:-) jurczux dzidziuś przesłodki!
Na migrenę mięta, moczenie nòg w cieplej wodzie oraz napój : arbuz jogurt naturalny i imbir. Ja cierpialam na migreny całą ciążę:-( za to wypróbowalam chyba wszystkie metody!
o dzieki! moczenie nog! uwielbiam! czuje ze powoli moja Zofia sie szykuje do wypakowania. Nie umiem powiedziec dokladnie po czym to czuje ale mysle ze jeszcze tylko kilka dni.

Hej z rana :) co do imienia chyba stanie na Tymku lub Tobiaszu :) mój dał się namówić jak powiedziałam,ze drugie imię może wybrać xd Ale ze mnie cwaniara [emoji16]

o dzieki! moczenie nog! uwielbiam! czuje ze powoli moja Zofia sie szykuje do wypakowania. Nie umiem powiedziec dokladnie po czym to czuje ale mysle ze jeszcze tylko kilka dni.

Ooooo! Czekamy więc na rozwój wydarzeń :) obyś mogła w końcu ja wziąć w ramiona :)

reklama
Witam :)
Czy nadal goszczą tu przyszłe mamy z Lublina ? też będę przyszła mamą -za chwilę zacznę 10 tydzień ciąży i chętnie poznam wszystkie przyszłe mamusie :)
Witaj! 10tydzien! kiedy to bylo? ja mam 39:) czekam na spotkanie z moja corcia Zosia. Masz jakies preferencje co do wymarzonej plci? Z jakiej czesci Lublina jestes?

Do góry