reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

przyszłe mamy Lublin

reklama
Witaj! 10tydzien! kiedy to bylo? ja mam 39:) czekam na spotkanie z moja corcia Zosia. Masz jakies preferencje co do wymarzonej plci? Z jakiej czesci Lublina jestes?

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Tak jak pisałam mam już w domu niemal
7-latkę :) fajnie by było gdyby w brzuchu siedział chłopiec, który ale mam przeczucie że będzie to dziewczynka :)
W zasadzie jest mi to obojętne, najważniejsze żeby było zdrowe :) Obecnie mieszkam na lubelskim Czechowie :)
Przyznam że nie była to ciąża planowana... Ale to historia na później :)

reklama
Ja w zasadzie nie martwię się wielkiem.. Bardziej warunkami i tym że nie będę w stanie dać dwójce dzieci tego, czego sama nie miałam... Ja jestem z tych które za dużo myślą i za bardzo się wszystkim martwią. W. Wiem że moje zachowania są spowodowane tym co mnie spotkało i przed czym chciałabym uchronić moje dzieci... Jakiś zły nastrój mnie dziś dopadł... :(

Do góry