reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

przyszłe mamy Lublin

reklama
Witaj! 10tydzien! kiedy to bylo? ja mam 39:) czekam na spotkanie z moja corcia Zosia. Masz jakies preferencje co do wymarzonej plci? Z jakiej czesci Lublina jestes?

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Tak jak pisałam mam już w domu niemal
7-latkę :) fajnie by było gdyby w brzuchu siedział chłopiec, który ale mam przeczucie że będzie to dziewczynka :)
W zasadzie jest mi to obojętne, najważniejsze żeby było zdrowe :) Obecnie mieszkam na lubelskim Czechowie :)
Przyznam że nie była to ciąża planowana... Ale to historia na później :)

reklama
Ja w zasadzie nie martwię się wielkiem.. Bardziej warunkami i tym że nie będę w stanie dać dwójce dzieci tego, czego sama nie miałam... Ja jestem z tych które za dużo myślą i za bardzo się wszystkim martwią. W. Wiem że moje zachowania są spowodowane tym co mnie spotkało i przed czym chciałabym uchronić moje dzieci... Jakiś zły nastrój mnie dziś dopadł... :(

Do góry