reklama
Anjouek
Mamusia Tymusia :)
hej hej napisz cos o sobieWitam
Czy nadal goszczą tu przyszłe mamy z Lublina ? też będę przyszła mamą -za chwilę zacznę 10 tydzień ciąży i chętnie poznam wszystkie przyszłe mamusie
jurczux
Fanka BB :)
GratulacjeWitam
Czy nadal goszczą tu przyszłe mamy z Lublina ? też będę przyszła mamą -za chwilę zacznę 10 tydzień ciąży i chętnie poznam wszystkie przyszłe mamusie
Zdałam sobie sprawę że my już nie jesteśmy przyszłymi mamamiMoja mala 10 tydzień to zaczęła
Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom
Witaj! 10tydzien! kiedy to bylo? ja mam 39 czekam na spotkanie z moja corcia Zosia. Masz jakies preferencje co do wymarzonej plci? Z jakiej czesci Lublina jestes?
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Tak jak pisałam mam już w domu niemal
7-latkę fajnie by było gdyby w brzuchu siedział chłopiec, który ale mam przeczucie że będzie to dziewczynka
W zasadzie jest mi to obojętne, najważniejsze żeby było zdrowe Obecnie mieszkam na lubelskim Czechowie
Przyznam że nie była to ciąża planowana... Ale to historia na później
31 to nie tak wiele. Ja mam 36 i jestem pierwiastka dlaczego sie boisz?Mam 31lat i może zabrzmi to głupio, ale jestem trochę przerażona... Chciałabym by wszystko było ok..
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
czarrownica
Fanka BB :)
Ja się wybieram, chyba ze niezdarze bo wcześniej mam wizytę u gin.to jak dziewczyny, która sie wybiera na Bezpiecznego Malucha? bo to juz tuz tuz
reklama
Ja w zasadzie nie martwię się wielkiem.. Bardziej warunkami i tym że nie będę w stanie dać dwójce dzieci tego, czego sama nie miałam... Ja jestem z tych które za dużo myślą i za bardzo się wszystkim martwią. W. Wiem że moje zachowania są spowodowane tym co mnie spotkało i przed czym chciałabym uchronić moje dzieci... Jakiś zły nastrój mnie dziś dopadł...