reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

przyszłe mamy Lublin

Już podali mi też zastrzyk więc teraz po prostu okupuje łóżko do poniedziałku :-D ale tu jest pełno dziewczyn aż jestem w szoku!

reklama
Cześć! Przyjęta po 5 godzinach ale nie narzekam bo mam łóżko na sali a jak przyszłam to i korytarz był oblegany! Wbrew temu co się mówi uważam że personel jest w porządku [emoji5]
Zawsze sie zastanawiam czy te przyjecia musza tyle trwac zwlaszcza planowe:)))

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

oj jak mnie przyjmowali to to samo było, i groźba leżenia na korytarzu też była, ale jakoś porozsadzali te baby :D no to dobrze że już się "zadomowiłaś" :p kurczę a czemu Cię tak długo trzymają? Czyżby dlatego, że fundusz zwraca szpitalowi pieniądze po 3 dobach pobytu pacjenta (a tak jest) czy mogą być jakieś powikłania po takim zastrzyku? ile osób na sali?

No pewnie że tyle trzymają bo NFZ po 3 dobach zwraca więc wszystkie głupoty idą z góry...a co do powikłań to pani mi nawet ulotkę zostawiła i nie widzę większych efektów ubocznych niż po wzięciu paracetamolu[emoji5]

a no to właśnie, tyle miłego przynajmniej :p jak pielęgniarki? ile osób masz na sali? Twój lekarz się z Tobą kontaktował?

Mój lekarz był w dniu przyjęcia i przypuszczam że to jemu zawdzięczam miejsce na salo:-) a personel jak już pisałam naprawdę w porządku :-)

ciekawe czy kiedys zmienia te 3 dni na nfz bo przeciez czasami brakuje miejsc i moze to by troche pomoglo?

kurcze cos nam sie pogoda w Lublinie popsula. Niby cieplo ale zeby jeszcze troche slonca wyszlo! Wybieram sie do znajomej na dzialke 15 km pod Lublinem i potrzebuje pogody w przyszlym tygodniu. Jak znacie jakies zaklecia to podrzuccie:)
a jak wasze planu urlopowe?

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

reklama
O urlopie to ja już nie myślę... miałam być nad morzem w czerwcu, ale lekarz stwierdził miękka szyjkę i nie chciałam ryzykowac... teraz mi pozostaje bujać się w domu albo jechac na wies do rodziców, chociaż z tym też ciężko, bo 40 km już mi ciężko przejechać...;)

Do góry