reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

przyszłe mamy Lublin

hej Aluśka. Właśnie w innym wątku Ci napisałam czy ta wizyta będzie do rozwiązania już? :/ i który szpital? współczuję :/

reklama
Chomik będę leżeć w szpitalu w Świdniku bo tu pracuje mój gin:confused:
Ewelinka niestety cholestaza ciężarnych i zbyt szybko starzejące się łożysko :sad:

Mom to be współczuję :| mnie męczyła głowa w I trymestrze, lekarz pozwolił mi czasem stosować paracetamol, ale chyba tylko raz czy dwa użyłam jak już 2dni z rzędu mnie bolała. Oby Ci to minęło szybko..

Czesc! mozna dolaczyc? alez sie naszukalam zeby watek mam z Lublina odkryc!:) bo chyba sa 2 rozne watki i jeden byl prawie nieaktywny?
mam na imie Iza, mam 35 i czekam na pierwsze dziecko córcie Zosie ktora ma sie pojawic 6 grudnia.
Chcialabym poznac mamy z Lublina bo wśrod moich kolezanek nie ma ciezarowek juz (za stara jestem) i czuje sie samotna:)

cześć Grama/Iza :) fajnie, że nas odnalazłaś! ja też nie mam koleżanek w ciąży przez co czuje się samotna, tym bardziej że już nie pracuję a wszyscy inni są zajęci. Ja mam 26 lat i to również moje pierwsze dziecko :) teramin masz na grudzień ,ja na listopad. W którym tyg dokładnie jesteś? Myślałaś już o szpitalu, w którym chcesz rodzić?

reklama
cześć Grama/Iza :) fajnie, że nas odnalazłaś! ja też nie mam koleżanek w ciąży przez co czuje się samotna, tym bardziej że już nie pracuję a wszyscy inni są zajęci. Ja mam 26 lat i to również moje pierwsze dziecko :) teramin masz na grudzień ,ja na listopad. W którym tyg dokładnie jesteś? Myślałaś już o szpitalu, w którym chcesz rodzić?
No jasne ze myslalam!:) bede rodzila na Staszica bo mam z tego szpitala lekarke i do szkoly rodzenia sie zapisalam na Zbożowa a tam sa polozne ze Staszica i na badania usg tez tam chodze. a na koniec sie zabraknie miejsc na porodowce i pojade gdziekolwiek:) A Ty gdzie?

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Do góry