reklama
pełna_nadziei83
Fanka BB :)
Ewirut na pewno jak mały się urodzi to będziesz czuwać i będziesz marzyła o swoim starym dobrym twardym śnie
Lucy to kciuki zaciśnięte, a który u Ciebie jest tydzień dokładnie?
Lucy to kciuki zaciśnięte, a który u Ciebie jest tydzień dokładnie?
ysia007
no Pełna babeczki jak ta lala.czuje jej wagę w sile kopnięć
mam wiadomosc od Eevlee: chłopaczki sa sliczni, zdrowi po 10 pkt, waga 1930g, a drugi 2340g. Mamusia czuje sie slabo po cc, ale wierzy ze z kazdym dniem bedzie lepiej! i za to trzymamy kciuki!!! Kochana wracaj jak najszybcie do sił
co do szyjki to mam teraz chyba 3,6cm wiec dopiero jak zas sie skroci to zakladamy krazek licze na to , ze sie to uspokoi
mam wiadomosc od Eevlee: chłopaczki sa sliczni, zdrowi po 10 pkt, waga 1930g, a drugi 2340g. Mamusia czuje sie slabo po cc, ale wierzy ze z kazdym dniem bedzie lepiej! i za to trzymamy kciuki!!! Kochana wracaj jak najszybcie do sił
co do szyjki to mam teraz chyba 3,6cm wiec dopiero jak zas sie skroci to zakladamy krazek licze na to , ze sie to uspokoi
Ostatnia edycja:
pełna_nadziei83
No to Eevlee gratulacje !!!! Witamy na świecie chłopaków !!! Szybciutko nam wracaj do pełnej siły :-)
Ysia no ja właśnie też czuję w kopnięciach wagę małej, a co to będzie dalej
Ysia no ja właśnie też czuję w kopnięciach wagę małej, a co to będzie dalej
kwiatuszekq20
Gratulacje mamuska czekamy na Ciebie
pełna_nadziei83
Lucy u mnie w 6 tyg było widac tylko pęcherzyk ciążowy, a w 8 tyd zarodek i serducho, także wiesz różnie może być, nie nastawiaj się na serduszko
ewirut1
lucy- ja w 5 tyg bylam na pierwszej wizycie i zarodek byl widoczny mial wtedy a 3mm a w 8 tyg lekarz wszystko potwierdzil no i wielkosc zarodka tez byla wieksza. A bicie serduszka to uslyszalam bardzo pozno jakos moj lekarz pokazywał tylko jak serduszko bije a nie slyszalam go chyba do 3 miesiaca jak mialam robione to dokladniejsze badanie. Nie martw sie wszystko bedzie dobrze Tylko dbaj o siebie i odpoczywaj duzo
eevelee- serdeczne gratulacje :-) Wracaj szybko do sił i duzo zdrowka dla maluszkow, oraz wytrałosci dla Ciebie :-)
eevelee- serdeczne gratulacje :-) Wracaj szybko do sił i duzo zdrowka dla maluszkow, oraz wytrałosci dla Ciebie :-)
reklama
pełna_nadziei83
Właśnie dostałam smska od Sun, Franuś przyszedł na świat o 8:57, 3160kg, 52cm, 10 pkt.:-):-)
Jeszcze raz serdeczne gratulacje i witamy na świecie Franka
Jeszcze raz serdeczne gratulacje i witamy na świecie Franka
Podziel się: