reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyszłe mamuśki z wątku o IUI

hej jestem jestem jestem :) jutro o 20 mam wizytę i będę coś wiecej wiedziała może będzie już widać zarodek albo może serduszko słychać???? A poza tym codziennie od 5 rano mdłości straszne :(

reklama
no Pełna babeczki jak ta lala.czuje jej wagę w sile kopnięć:p:p
mam wiadomosc od Eevlee:): chłopaczki sa sliczni, zdrowi po 10 pkt, waga 1930g, a drugi 2340g. Mamusia czuje sie slabo po cc, ale wierzy ze z kazdym dniem bedzie lepiej! i za to trzymamy kciuki!!! Kochana wracaj jak najszybcie do sił:)
co do szyjki to mam teraz chyba 3,6cm wiec dopiero jak zas sie skroci to zakladamy krazek licze na to , ze sie to uspokoi

Ostatnia edycja:
Eevlee - Gratulacje :)
u mnie od ostatniej @ koniec 6 tygodnia ale tak jak to lekarz ostatnio określił brakowało mu około 5 dni wg rozmiaru pęcherzyków z USG więc zobaczymy trochę się martwie :( jutro od razu po wizycie się odezwę :)

lucy- ja w 5 tyg bylam na pierwszej wizycie i zarodek byl widoczny mial wtedy a 3mm a w 8 tyg lekarz wszystko potwierdzil no i wielkosc zarodka tez byla wieksza. A bicie serduszka to uslyszalam bardzo pozno jakos moj lekarz pokazywał tylko jak serduszko bije a nie slyszalam go chyba do 3 miesiaca jak mialam robione to dokladniejsze badanie. Nie martw sie wszystko bedzie dobrze :tak::-D:-D Tylko dbaj o siebie i odpoczywaj duzo :-D

eevelee- serdeczne gratulacje :-) Wracaj szybko do sił i duzo zdrowka dla maluszkow, oraz wytrałosci dla Ciebie :-)

reklama
Do góry