reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przyszłe mamuśki z wątku o IUI

reklama
Ewirut1 -ja mam na 14 sierpnia, więc będziemy prawie w tym samym terminie:-)
Już tak dużo się dziewczyn rozpakowało :-D
ja zaczęłam myśleć ostatnio o porodzie i mnie trochę przeraża:szok:

Witam Was Kochane! My jestesmy od wczoraj w domu. Dziekuje Ysi, ze dala znac na forum ze jestem juz po porodzie. Sama slabo znioslam pierwsze dni po cesarce. Cholestaza wyciagnela ze mnie ostatnie sily. Sama cesarka byla dla mnie tez zaskoczeniem bo plan byl na 29.04. Lekarze jednak podjeli sluszna decyzje i chlopaczki przyszly na swiat zdrowe, nie pitrzebowali inkubatorow.
Rozpakowanym mamusiom serdeczjie gratuluje! Musze w spokoju nadrobic to co pisalyscie na forum.
Moi chlopcy - Karolek i Wiktorek sa sliczni. Duza jest miedzy nimi roznica wagowa jak na blizniaki dwujajowe, usg pokazywalo co najwyzej 200 g. Narazie karmimy sie mlekiem sztucznym, ale walcze by wywolac laktacje, pracuje z laktatorem i chlopakami. Dzis pojawilo sie pare ktopelek :-)
Poki co nabieram sil, bo czuje nie jak nie w swoim ciele. Jestem cala posiniaczona z kroplowek, nawet nie wiem ile stracilam na wadze. Lada moment wrzuce zdjecia maluchow.

Hej kobitki, ja już po wizycie, na szczęście wszystko w porządeczku :tak: Mała rośnie, waży ok 1400g :-)
Spała sobie smacznie :-) buziunie ma taką słodziutką, oj już bym ją chciała wycałować. No i trzeci raz potwierdził że to dziewczynka więc już chyba teraz nic nie wyrośnie :-D

pelna- no to gratuluje udanej wizyty i coreczki , no chyba teraz juz nic nie wyrośnie;-) Duża juz ta Twoja córcia:-D
Ja jutro jade na wizyte do lekarza, troszke sie boje, ale również nie moge doczekac sie juz kiedy zobacze swojego Bartusia:-D
Emi87- tak masz racje ja tez już czesto myśle o porodzie i równiez mnie to przeraza:szok:
A musze sie wam pochwalic , ze dzis zamowilam dla naszego synusia piewsze spioszki i kaftaniki :-D:-D:-D juz nie moge sie doczekac kiedy przyjda;-);-)

Wiecie dziewczyny jak sie ostatnio wytsraszyłam poszlismy z mężem w piatek na ogrod trosze warzyw posiac i po sadzic , gdy wrócilismy do domku poszłam pod prysznic patrze a w pachwinie mam kleszcza:szok: Został usuniety mam nadzieje ze nie bedzie nic z tego grożnego:angry: Juz raz brałm antybiotyki po kleszczu, bo miałam poczatki boleriozy i wielka plame na nodze. Bardzo sie boje :szok::angry:

reklama
Do góry