reklama
Emi87
Aktywna w BB
Agusiaks, Eevele, Sun - GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-)
Witamy dzieciaczki na świecie
Witamy dzieciaczki na świecie
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
Gratulacje mamuśka
a ja dzis pilnowalam siostrzenice ale słodziak
a ja dzis pilnowalam siostrzenice ale słodziak
Sun - Gratulacje!!!!!!!!
Zgodnie z obietnicą jestem po wizycie lekarskiej i tak: 2 pęcherzyki 16 i 18 mm uwidoczniono 2 zarodki 4,1 i 3,8 mm uwidoczniono czynność serca obu ale zarodek 2 wolna czynność serca i znów czekanie kolejna wizyta za 3 tyg. Ale co jest jeszcze podobno ważne to to że jest to ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa podobno dobrze
Zgodnie z obietnicą jestem po wizycie lekarskiej i tak: 2 pęcherzyki 16 i 18 mm uwidoczniono 2 zarodki 4,1 i 3,8 mm uwidoczniono czynność serca obu ale zarodek 2 wolna czynność serca i znów czekanie kolejna wizyta za 3 tyg. Ale co jest jeszcze podobno ważne to to że jest to ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa podobno dobrze
Witam Was dziewczynki!
Jeszcze raz dziękuję za gratulacje, a szczególniej Tobie pełna za przekazywanie wieści o mnie :-)
sun gratulacje Franusia!
eevlee gratuluję dzieciaczków!!!
Trochę kolejność została zmieniona tzn sun i eevlee ale ja sama nie spodziewałam się że ja będę przed nimi
Wczoraj wróciłyśmy z Mają do domku :-) Czujemy się dobrze.
Tak jak pisała pełna miałam cc, ale już 7 godz po porodzie wstałam z pomocą położnej i sama wzięłam prysznic.
A następnego dnia to się śmiały położne, że "biegam jak gazela"
A Majeczka słodka, postaram się wrzucić niedługo fotkę.
Laseczka jest jak to określił pediatra bo szczupła i wysoka (3270 g i 57 cm) :-)
No i pierwszy życiowy test zdała na 10
Pozdrawiamy wszystkie mamuśki
Jeszcze raz dziękuję za gratulacje, a szczególniej Tobie pełna za przekazywanie wieści o mnie :-)
sun gratulacje Franusia!
eevlee gratuluję dzieciaczków!!!
Trochę kolejność została zmieniona tzn sun i eevlee ale ja sama nie spodziewałam się że ja będę przed nimi
Wczoraj wróciłyśmy z Mają do domku :-) Czujemy się dobrze.
Tak jak pisała pełna miałam cc, ale już 7 godz po porodzie wstałam z pomocą położnej i sama wzięłam prysznic.
A następnego dnia to się śmiały położne, że "biegam jak gazela"
A Majeczka słodka, postaram się wrzucić niedługo fotkę.
Laseczka jest jak to określił pediatra bo szczupła i wysoka (3270 g i 57 cm) :-)
No i pierwszy życiowy test zdała na 10
Pozdrawiamy wszystkie mamuśki
pełna_nadziei83
Agusiaks jeszcze raz gratulacje !!! Aż sie łezka w oku kręci :-) Super że się odezwałaś Jak już się ogarniesz to napisz nam jak to się stało że jednak cesarka, że kroplówki nie wywołały skurczów, czekamy po prostu na szczegóły :-)
A teraz wypoczywaj ile możesz i ciesz się swoją Majeczką
Agusiaks a Majka z takim wzrostem to mieści się w ubranka 56?
Lucy - super że maluszki się rozwinęły i już serduszka słyszałaś, temu drugiemu też bujnie się serducho, potrzebuje tylko więcej czasu I dla Was faktycznie dobrze że dwukosmówkowa dwuowodniowa, będziesz miała mniej stresu w ciąży, bo jeden drugiemu jedzonka nie będzie podżerał, czyli jednym słowem plemniki tak zaszalały że zapłodniły dwie komóreczki
No to Nowa ! Czekamy na twój poród, a potem Ysi i mój będzie w tym samym czasie
A teraz wypoczywaj ile możesz i ciesz się swoją Majeczką
Agusiaks a Majka z takim wzrostem to mieści się w ubranka 56?
Lucy - super że maluszki się rozwinęły i już serduszka słyszałaś, temu drugiemu też bujnie się serducho, potrzebuje tylko więcej czasu I dla Was faktycznie dobrze że dwukosmówkowa dwuowodniowa, będziesz miała mniej stresu w ciąży, bo jeden drugiemu jedzonka nie będzie podżerał, czyli jednym słowem plemniki tak zaszalały że zapłodniły dwie komóreczki
No to Nowa ! Czekamy na twój poród, a potem Ysi i mój będzie w tym samym czasie
kwiatuszekq20
lucy zob maluszek nadgoni i zaskoczy doktorka hehe jak w tym programie o matko zawsze ten glos maluszka mowi doktorku...
reklama
ewirut1
Witajcie dziewczyny:-) U nas dzis pogoda beznadziejna, szaro buro i ponuro i jeszcze w dodatku pada deszczyk delikatnie:-(
Tak tak ja tez po prosze więcej szczegółow bede bardziej przygotowana na to co moze sie zdarzyc;-) Bo jak na razie to sama mysl o tym mnie przeraża
Ale po momo pogody życze pogodnego i udanego dnia i weekendu :-)
Tak tak ja tez po prosze więcej szczegółow bede bardziej przygotowana na to co moze sie zdarzyc;-) Bo jak na razie to sama mysl o tym mnie przeraża
Ale po momo pogody życze pogodnego i udanego dnia i weekendu :-)
Podziel się: