reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszłe mamuśki z wątku o IUI

pełna wiem że żadne słowa Cię teraz nie pocieszą, ale podpisuję się całkowicie pod tym co napisała kasiulekk... Trzymaj się kochana i wracaj do nas szybko :tak:
ysia szybciutko się uwinęliście z tą budową. Czekam na jakieś fotki jak nie tu to na maila. Sama szukam inspiracji :-D
Wszystkiego naj dla rocznych już panienek Laury i Nataszy!!! :-):-):-)

reklama
Hej!
Widzę że forum umarło śmiercią naturalną... :-( szkoda... :-(
Więc ja tak na koniec żeby smutno nie skończyć podaję dobre wieści:
w tym tygodniu i ja zobaczyłam dwie kreseczki na teście :-)...
a wczorajsza beta zwaliła mnie z nóg: w 34 dc wynosi 11551 :szok:
Wizytę mam za tydzień. Jeśli to doczytacie to trzymajcie kciuki! :tak:

Pozdrowionka dla wszystkich mam i maluszków :-)

o kurcze agusiaks za duza chyba.. albo na bliźniaki.... powodzenia!!!! ale niusy :) super dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
u nas nic nowego w sumie, szukam karuzeli jakby ktoras miala na zbycu albo do odsprzedania za niedużą cene to piszcie :)
takie upaly teraz ostatnio jak dajecie rade?

Dzięki dziewczyny za kciukasy :-)
Byłam u lekarza i jest maleńka kropeczka :-)
Widziałam jej mrugające serduszko i słyszałam jak szybciutko bije :-)
Pozdrawiamy Was z pierwszego wakacyjnego wyjazdu we troje.... ups... już we czworo :-D

Gratulacje Agusiaks :-):-):-)!!!!!!!!
Miłego wypoczynku we czworo :-D
Nowa a co u Ciebie nic nie napisałaś po wizycie?
Mi lecą tygodnie za tygodniami, druga ciąża jakoś tak szybko mija.
Olek uczy się chodzić - już za jedną rączke chodzi i co raz więcej mówi :-)

reklama
Agusiaks - super wieści :-) odpoczywajcie sobie i relaksujcie się we czworo :-) i pisz co tam u Was :-) zobaczysz niedługo, że z dwójeczką bywa że doby brakuje ;-) ale zaglądam tu w poszukiwaniu wieści od Was :-)
My na nasze wakacje nr 2 jedziemy na koniec sierpinia. Już nie mogę się doczekać :-)
Nowa - no właśnie czekamy na wieści
Emi - faktycznie szybko leci w ciąży. Nim się obejrzysz maluszek będzie oglądał świat. A to chłopczyk czy dziewczynka? Nie pamiętam czy pisałaś :-(

Do góry