reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszłe mamuśki z wątku o IUI

Hej!

Życzę Wam Wszystkim Wesołych Świąt Bożego Narodzenia i Szczęśliwego Nowego Roku!!! :tak::-)

Urodziłam w listopadzie zdrową i śliczną córeczkę :-D

Pełna gratuluje ciąży!!!

reklama
Hejka dziewczynki! Dawno mnie tu nie było bo i nic się tu nie działo...
Nie wiem co mnie dziś skłoniło żeby zajrzeć... a tu takie super wieści :tak:
pełna super, super, super!!! Gratuluję Ci ogromnie i niech maluszek zdrowo rośnie w brzuszku :tak:
emi i dla Ciebie gratulacje! Pochwal się swoją małą królewną i napisz jak ma na imię.
gnagna się nie odzywa, miała chyba termin na październik. Odezwij się!
nowa a jak u Ciebie ostatnie tygodnie
lilonka a jak Twoje smerfy?
ysia a Ty nie zostaj w tyle ;-)

A my rośniemy :-) Tydzień temu dzidzia miała już ok 1 kg i potwierdzona dziewczynka :tak: Będzie Nina :-)
Tylko szyjka mi się skróciła i muszę więcej odpoczywać, no i już pójść na zwolnienie z pracy.
W niedzielę zaczęłyśmy 29 tc :-)
Pozdrowionka dla Was i szczęśliwego Nowego Roku. Oby się dzidzie zdrowo chowały :-)

Hej ja juz na koncowce. Mam 37tc tez będzie chlopiec. Druga ciaza i co jakis czas problemy, skracajaca sie szyjka od 23tc na luteinie jestem, cukrzyca ciążowa, dieta potem insulina. W 36tc zaczal odchodzic mi czop sluzowy wiec porod przewaznie w przeciagu dwoch tyg sie odbywa. Tak wiec malo prawdopodobne ze dotrwam do 23 lutego. Byle do 3 lutego bo to bedzie 38tc.

Hej laseczki, co u was?
ja będę miala druga córcię :) A póki co pierwsza tak mi daje popalić że już zaczynam mysleć że jest wyrodną matką, bo jak można mieć dość swojego dziecka?? hihi Liczę tylko że druga będzie spokojniejsza i mniej marudna :)
Agusiaks ty tz już niedlugo końcówka....Też chciałam Ninę albo Polę, ale mąż jest nieugięty i chce Kalinę, a że ustąpił przy Nataszy to teraz ja musze ustąpić, w sumie podoba mi się to imię tylko tak jakoś nie mogę się do niego przyzwyczaić :)
Odzywajcie się częściej

Ostatnia edycja:
Hej,
Ja już przestałam tu zaglądać, bo przyznam, myślałam, że forum wywarła całkowicie... A tu tyle dobrych wiadomości :)
Pełna, gratuluję serdecznie!!! Cieszę się, że wszystko ok :)
A Kalina bardzo mi się podoba, gdyby Szymcio był dziewczynką to właśnie Kaliną :) może jeszcze kiedyś.
Emi, gratuluję, już dużą córcię masz :)
Agusiak, dla Was też gratulacje :) Nina też ślicznie :)
Nowa, jak tam? Po której stronie synka masz? Jakby jeszcze był w brzuszku to bezproblemowego rozwiązanie życzę :)
Kasiulek, super, że Hania Wam zdrowo rośnie :)
U nas ok, Szymcio jest boski po prostu, choć harpagan niesamowity :) Daje matce popalić. Niestety teraz troszkę choruje, a prawie przez rok nie miał nawet katarku. Od lutego mieliśmy zacząć żłobek, ale musimy się poleczyć zamiast tego. Przynajmniej dalej jesteśmy razem, przeraża mnie ten żłobek...
Pozdrawiam Was gorąco :)

Pełna czyli wojny nie będzie bo się dziewczynki rodzą ;)
nowa pochwal się synkiem.
A my już miesiąc przed terminem. Kończę przygotowania. W poniedziałek następna wizyta i muszę porozmawiać z ginem bo pewnie będzie znowu cc, mała ciągle główką do góry.
Piszcie co u Was

Joanna fajnie że Ty też się odezwałaś, eh jak ten czas szybko leci dzieciaki już takie duże, zdrówka dla Szymka
Nowa jeszcze nie urodziła :)
U nas chyba jednak nie będzie Kaliny, hehe, teraz nam inne imiona chodzą po glowie, sama już nie wiem co to będzie
Agusiaks ja to w ogóle chciałabym drugą cc, zobaczymy jak będzie...
u nas nocki tragiczne, nie wiem czy to zęby ale pobudki po 10-15 razy w ciągu nocy

pełna u nas nocki coraz lepsze, poszło gładko i odstawianie od smoczka i przenosiny do "dużego" łóżeczka. A jakie imię wybraliście? U Was też będzie między dziewczynami prawie równo 2 lata różnicy ;-)
Ja prawdę mówiąc też chyba chcę cc, ale zobaczymy jak to będzie

reklama
Nowa w czwartek urodziła synka, Ksawerego :)

Agusiaks u nas będzie Zoja, chyba.... bo coś często nam się zmienia :)
Ja na razie nie oddzwyczajam od smoka bo zęby idą pełną parą, mamy 9 sztuk dopiero więc jeszcze trochę przed nami, ale jak wyjdą to odstawiam od smoka. Na razie mała śpi w łóżeczku, ale nie potrafi sama zasypiać, ktoś musi leżeć obok na łóżku a najlepiej mama, więc jeszcze dużo roboty przed nami.
Ja w czwartek mam połówkowe, rozmawiałam z dr o planowanej cc, ale nie wiem jak to jest gdy poród zacznie się szybciej...

Do góry