Hej laski, faktycznie forum nam zamiera, nie piszecie to i ja rzadziej zaglądam.
Błonka powodzenia !!! Ale zleciała ta twoja ciąża :-)
U nas jakoś leci, emek teraz wyjeżdża w delegacje więc bedę przesiadywać u rodziców, zaczęłam trochę wieczorami w domu pracować.
Nataszka to niegrzeczny przypadek dziecka, daje mi popalić na całej linii, dziś nawet sasiad mnie zaczepił i stwierdził że ma strasznie donośny głos, pewnie słychać ją w całym bloku, co ja na to poradzę
Ale i tak kocham ją nad zycie
Mamy 1 ząbka, waży ok 9700, nie nalezy do najwyższych
, jest raczej drobna, chodzi już trzymana za jedną rękę, sama stoi...
Dziś byłam w mojej pracy, na szczęście mam gdzie wracać, szef powiedział że czekają, dostałam zgodę na urlop wypoczynkowy, ale jeszcze ksiegowa ma określić ile go mam, po cichu planuję wrócić od 1 października. Wzięłam nawet fuchę do domu, bo nie ma kto im rysowac, więc powiedziałam że po starej znajomości pomogę hehe. A mała albo Klub Malucha albo niania, albo coś jeszcze wymyślę innego, zobaczymy...chciałabym zaciążyć do tego czasu, ale coś nam nie idzie trzasnąć naturalsa
Mamy największe problemy z usypianiem, mała nie chce spać, szaleje po całym lóżku, chodzi spać kolo 22 mimo że ostatnia drzemka byla o 15,do tej pory miała dwie drzemki 30minutowe, teraz od kilku dni spi dwa razy po 1,5 godziny, ja jej nie ogarniam ...